Dodaj do ulubionych

Doładowania Orange

13.11.12, 21:01
Nie działa mi od jakiegoś czasu strona doładowań Orange (doladowania.orange.pl/) - znaczy wyświetla się ok ale po wpisaniu odpowiednich informacji do formularza zamiast do strony banku wraca znów do pustego formularza na tej samej stronie. Nie wiem co robię źle bo używałam tej strony wcześniej już z milion razy i nigdy nie było problemu.

Szukałam w google czy ktoś też ma podobny problem - nic nie znalazłam. Próbowałam w różnych przeglądarkach (w IE też) i na różnych komputerach. Efekt ten sam. Problem zgłosiłam do pomocy technicznej - bez odzewu.

Czy ktoś spotkał się również z taką sytuacją?
Obserwuj wątek
    • ja.dorcia Re: Doładowania Orange 13.11.12, 21:40
      No u mnie pokazuje się "system chwilowo niedostępny"...
    • anu_anu Re: Doładowania Orange 13.11.12, 21:45
      Napisz im na stronie facebooka, podobno reagują wink
    • anu_anu Re: Doładowania Orange 13.11.12, 22:04
      No chyba, że to ten koniec świata, o którym Hela pisała wink
    • nuova Re: Doładowania Orange 16.11.12, 10:13
      ka_thy napisała:

> Nie działa mi od jakiegoś czasu strona doładowań Orange (doladowania.orange.pl/) - znaczy wyświetla się ok ale po wpisaniu odpowiednich informacji do formularza zamiast do strony banku wraca znów do pustego formularza na tej samej stronie. Nie wiem co robię źle bo używałam tej strony wcześniej już z milion razy i nigdy nie było problemu.
      >
      > Szukałam w google czy ktoś też ma podobny problem - nic nie znalazłam. Próbował
      > am w różnych przeglądarkach (w IE też) i na różnych komputerach. Efekt ten sam.
      > Problem zgłosiłam do pomocy technicznej - bez odzewu.
      >
      > Czy ktoś spotkał się również z taką sytuacją?

Może tu coś doradzą?! ...o ile to aktualny temat.
      • ka_thy Re: Doładowania Orange 16.11.12, 10:25
        Aktualny jak najbardziej. Akurat w linkowanym wątku dopisałam się osobiście. Jak widać bez odpowiedzi. Zgłosiłam wczoraj problem przez stronę pomocy na FB - dziękuję za informację, że można tak zrobić.

I mam prośbę - czy mógłby ktoś spróbować czy im działają te doładowania? Bez zobowiązań - wpisac numer orange i sprawdzić czy przechodzi do płatności. Bo może ja coś źle robię, chociaż nie wiem co można zrobić źle.
        • nuova Re: Doładowania Orange 16.11.12, 10:32
          Na doladowania.orange.pl/%29 piszą:

System chwilowo niedostępny

Przepraszamy, system chwilowo niedostępny. Spróbuj później.
          • ka_thy Re: Doładowania Orange 16.11.12, 12:23
            Ma być bez nawiasu doladowania.orange.pl/
    • di_78 Re: Doładowania Orange 16.11.12, 12:26
      o ile nie ma informacji, że system chwilowo niedostępny, to trzeba wejść w zakładkę "doładuj kilka telefonów" i doładować tylko jeden swój telefon. coś jest nie tak z tą zakładką pojedynczą. mam nadzieję, że zadziała smile
    • orangeekspert1 Re: Doładowania Orange 16.11.12, 14:59
      Witam, jeśli skorzystałaś z formularza Pomoc Orange na Facebooku i otrzymałaś potwierdzenie jego wysłania to prośba jeszcze o chwilę cierpliwości. Sprawdzimy to i odezwiemy się do Ciebie.

Pozdrawiam
      Tomek
      Orange Ekspert
      • ka_thy Re: Doładowania Orange 16.11.12, 17:58
        Faktycznie zakładka "wiele numerów" działa smile Jak również działa pomoc Orange na FB smile - taką samą od nich podpowiedź otrzymałam. Dziękuję smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka