Dodaj do ulubionych

ARIEL-PERSIL

15.07.08, 10:53
Witam. Czytam i czytam i juz sama nie wiem. Co lepsze - Ariel czy Persil? Proszek, żel czy koncentrat?
A Biff spray do łazienek i kabin prysznicowych, warto?
A niemiecki Lenor lepszy niz nasz?
Proszę znawczynie o mały "przewodnik".
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kasiak37 Re: ARIEL-PERSIL 15.07.08, 11:34
      wedlug mnie cala niemiecka chemia jest o niebo lepsza niz polska.Ariel czy
      persil-ja kupuje w promocjach wiec kupuje i ten i ten,ale wole ariel,wydaje mi
      sie ze jest lepszy.
    • e.milia Re: ARIEL-PERSIL 15.07.08, 12:14
      Mnie też wydaje się, że Ariel jest lepszy. Przede wszystkim, zapach proszku
      Persil strasznie mnie drażni, a może uczula, bo za każdym razem jak robię pranie
      Persilem mam katar i nie mogę tego zapachu.. Przy Arielu i innych proszkach tak
      nie miałam smile
      • b-b1 Re: ARIEL-PERSIL 15.07.08, 13:40
        Mam ariel i persil-wole ariel w koncentracie proszku-rewelacyjny! W żelu używam do prania bardzo ciemnych kolorów.
        Biff jak najbardziej polecam nie tylko do kabin prysznicowych, ale jest rewelacyjny do mycia fug wszelakich kafelek . Odnowiłam w kuchni fugi Biffem-myślałam ze sa bordowe(po przeprowadzce) a okazało się że sa beżowe-)
        • kasia_wp Re: ARIEL-PERSIL 16.07.08, 09:19
          A ja wole persil, kupiłam raz Ariel, syn miał koszmarne uczulenie,
          drapał sie jak przy świerzbie. Odstawiłam ten proszek i jak ręką
          odjął.
          • ancza7 Re: ARIEL-PERSIL 25.07.08, 09:21
            U nas też po Arielu drapała się cała rodzina, a nie uczulamy się zbyt łatwosmile
            Nie wiem jaki jest Persil, bo używamy Wizira - pierze dobrze,nikt nie jest
            uczulony, przyzwyczaiłam się. To ostatnie najważniejsze chybasmile
    • delicja11 Re: ARIEL-PERSIL 16.07.08, 09:36
      Ja wole Ariel. Do zmiekczania uzywam niesbieski softlan.
      • aagnieszkaa1 Re: ARIEL-PERSIL 16.07.08, 11:06
        Zdecydowanie Ariel. Wydaje mi się, że lepiej pierze i ładniej pachnie, chociaż dość intensywnie. A płyn do płukania polski lenor, ale zastanawiam się nad odstawieniem wogóle.
    • 71gosik intensywność zapachu 25.07.08, 08:21
      Kupiłam na próbę tabletkę Persilu, pranie super, ale zapach dośc intensywny
      (używam dotąd proszku E, który jest bezzapachowy). Czy Ariel również ma tak
      intensywny zapach? czy to cecha niemieckich proszków, że są tak "nawonione"? Czy
      proszki Sensitive są mniej pachnące?

• b-b1 Re: intensywność zapachu 25.07.08, 10:16
        Szczerze powiedziawszy, nie czuję wcale ani ariela ani persila, bo wlewam płyn
        zmiekczający i pranie zawsze pachnie płynem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka