listonik 09.10.05, 19:02 Chciałbym kupić skuter do pracy.Mam 182 cm wzrostu.pozdrawjam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szynszyll Re: Listonosz IP: *.prz.rzeszow.pl 09.10.05, 19:15 yo! no to trzeba sie porozgladac. nie napisales ile kaski chcesz na to wydac. uzywana japonia zaczyna sie od 3000 PLN - nieco nizej wloszczyzna. odradzam kupowanie taiwansko - chinskich wynalazkow za 3500-4500 pln. napisz cos wiecej to pomyslimy - cena, wielkosc itp szynszyll xlv750r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O_o Re: Listonosz IP: 5.6.* / 213.205.19.* 09.10.05, 20:53 Nakarmię trola. Nigdy nie interesowałęm się pracą listonoszy. Myślę jednak, iż wzrost w tym zawodzie nie jest aż tak istotny. Proponowałbym Listonoszowi wyjrzeć przez okno i uzmysłowić sobie że aura, jak to jesienią, zmienia się. Nie chciałbym otrzymywać zawilgoconej korespondencji. Zamiast skutera proponuję jakiś mały samochodzik. Auto ma tą przewagę nad jednośladem, iż pozwala przewieść dużo więcej rzeczy, co myślę, w pracy doręczyciela ma znaczenie (ulotki, różne paczki i paczyszki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: Listonosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 22:26 jako kurier motocyklowy polecam zrobic prawko i kupić skuter 125ccm. pozdro !!! to jest moje sybiektywne zdanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Listonosz IP: *.nycmny.east.verizon.net 09.10.05, 22:28 wzrost jest istotny przy wyborze motocykla (skutera). coz to sa 'paczyszki'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo do niujokera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 00:59 w skuterze są inne priorytety niujoker niż wzrost. każdy sie tam jakoś zmieści. znam wyższych gości na 125ccm skuterach, nie słyszalem by ktos z nich mowił ze 'za mały'. ale zapomnialem ze ty sie najlepiej znasz na wszytskim:) chciałbys tu być ale nie mozesz. sprzedales sie najdebilnjeszmu narodowi na swiecie. siedź tam i zdychaj:) PS: pociesze Cie. na starość przyjdzie Ci taki moment że tu wrócisz do ojczyzny. ale okaże sie wtedy żeś bardziej hamerykanin niż słowianin. wiec pogrzeb w usa. bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: do niujokera IP: *.nycmny.east.verizon.net 11.10.05, 02:27 witaj w swiecie okrutnego mariuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: do niujokera 11.10.05, 08:52 nyorker napisała: > witaj w swiecie okrutnego mariuszka. Gdy Patrzę na twoje zdjęcie: img299.imageshack.us/my.php?image=neandertalczykkiewicz7ip.jpg rzucami sie w oczy cofnięte czoło i wystające łuki brwiowe, zastanawiam się jak taki prosty neandertal mógł sklecić zdanie złożone z 5 słów, po chwili zdaje sobie sprawę, ze to zdanie ma tylko 3 słowa (w zasadzie 2), bo okrutnego mariuszka wstawiasz gdzie tylko popadnie, taka twoja zwierzęca natura, czujesz głod - musisz jeść, nadszedł czas godów - jak każde zwierze wysyłasz w świat sygnały by przywabic partnera i mnie tryknąć... niestety, by mnie tryknąc trzeba mieć cycki, ejakulować co miesiac i trochę urody. Nie masz nic z tych rzeczy. Poszukaj sobie czegoś co tak jak ty ma ruję kilka razy w roku i na co ustalono termin zakazu polowań (byście żyli długo i szczęśliwie). Odpowiedz Link Zgłoś
carina79 Re: do niujokera 11.10.05, 10:07 > trzeba mieć cycki, ejakulować co miesiac i trochę urody przepraszam, że sie wtrącę, istnieje co prawda pojęcie kobiecej ejakulacji (ale raz w miesiącu to mało), więc chyba chodzi o owulację. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: do niujokera 11.10.05, 10:22 ale wstyd! oczywiście se chodzi o OWULACJĘ! bleeeeeeeee, jak sobie pomyślę o Miriam... bo to tylko wtedy miałoby sens (cycki i ejakulacja) wrrrrrrrrr już nie będe pisał rano tuż po tym jak się obudzę - dziękuję Carina Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: ERRATA 11.10.05, 10:27 Napisałem: > niestety, by mnie tryknąc trzeba mieć cycki, ejakulować co miesiac i trochę urody. powinno być: > niestety, by mnie tryknąc trzeba mieć CHROMOSOM XX, cycki, OWULOWAĆ co miesiac i trochę urody. zawiedzionych przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof Re: ERRATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 12:48 XX to symbol 2 chromosomów. Odpowiedz Link Zgłoś
carina79 Re: ERRATA 11.10.05, 13:01 jemu chodziło o Hondę XX, a nie chromosom. W takiej hondzie brak chromów i chromosomów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzawy Re: ERRATA IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 11.10.05, 13:16 Dla mnie homofoba niepokojąco brzmią wypowiedzi mężczyzny na temat urody innego samca. Wolę oceniać i doceniać kobiecą .A żeby nie zaśmiecać forum osobnym wątkiem przy okazji pytanie do Cariny79. Kiedy mi wyślesz swoje zdjęcia bo nie wiem czy warto tłuc się tyle kilometrów do warszawy żeby ci kupić coś ładnego nakarmić a wieczorem spenetrować wszystkie twoje zakamarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carina do rzawego IP: *.crowley.pl 11.10.05, 13:36 a kto Ci powiedział, ze jestem z tego kretyńskiego miasta Łosiu? pogrzeb sobie w zakamarkach swojego anusa! Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: do rzawego 11.10.05, 13:48 piszac o zakamarkach miał na myśli ze wysprząta Ci pokój Czy wszystkie Wrocławianki takie ostre? Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: ERRATA 11.10.05, 13:18 specjalnie nie napisałem chromosomy bo po tej ejakulacji mogłby ktoś napisać że chodzi mi o chromosomYXX - i znowu cycki są (XX) i ejakulacja (Y) jest też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzawy Re: ERRATA IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 11.10.05, 13:58 Carina jeżeli odrzucisz moje zaloty wiele stracisz jestem złym człowiekiem ale pięknym mężczyzną.Nazwałaś mnie pieszczotliwie łosiem to pozwala mi mieć nadzieję że jeszcze nie wszystko stracone. Jak jesteś z wrocławia to idealnie bo ja z w. opolskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: ERRATA IP: *.nycmny.east.verizon.net 11.10.05, 14:17 zapomniales wspomniec o listonoszu albo chociaz o hondzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamaszek do Nju Jorker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:19 masz racje..zapomnial... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamaszek Re: ERRATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:18 rzawy to nie to 4um na zaloty... chyba sie pomyliles... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carina Re: ERRATA IP: *.crowley.pl 11.10.05, 15:01 nie wiem skąd przypuszczenie, że jestem z Wrocławia. Jeśli nazwanie Cię Łosiem interpretujesz jako pieszczotliwy gest z mojej strony, to może nie jesteś takim debilnym kretynem jak myślałam. pozdrawiam serdecznie i jeżeli faktycznie pisząc o zakamarkach miałeś na myśli sprzątanie mojego mieszkania (sugestia Herr Okrutnego) to zapraszam, ja w tym czasie chętnie pójdę sobie na randkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamaszek Re: ERRATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 15:25 hehehehehehe nic dodac nic ujac carina WYGRALA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: ERRATA IP: *.kondylis.com 11.10.05, 15:44 gdy w ringu walczy dwoch murzynow, zawsze wygrywa czarny. okrutny mariuszek tez zawsze wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
carina79 Re: ERRATA 11.10.05, 16:02 oj, niujorker, wyluzuj troszkę. takie czarne teksty masz zabronione w usa to popisujesz sie nimi tutaj! znajdz sobie żone i przestań wtrącać wszędzie swoje pięć groszy! Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: ERRATA 11.10.05, 16:12 widziałaś jego fotki? jaką żonę sobie znajdzie?! ślepą głuchą i bez czucia w palcach chyba! podobno panie z którymi pracuje losowały ktora go zdobędzie, ta co wygrała musiała strasznie cierpieć i być pośmiewiskiem dla reszty Odpowiedz Link Zgłoś
carina79 Re: ERRATA 11.10.05, 16:17 Okrutny, ty mnie nie wplątuj w swoje porachunki z NY! jeszcze ktoś pomyśli, że podzielam Twoje chore opinie! jak nie masz co robić tylko oglądasz zdjęcia kolegów to kup se motor! Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: ERRATA 11.10.05, 16:20 >> kup se motor już gadam z Anegatą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker biedny, biedny mariuszek... IP: *.kondylis.com 11.10.05, 16:26 mogles wkleic linka. nie musiales fatygowac sie i kopiowac sobie cudzej wlasnosci. lubie, gdy ludzie sie ze mnie smieja. lubie nie miec plaskostopia. lubie nie miec nog skrzywionych w 'x'. lubie nie byc zmuszonym do noszenia skorpodobnych kurteczek. lubie swoja brzydka fizjonomie z wypisanym iq wyzszym, niz w rzeczywistosci. lubie prostote, nie lubie prostactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
carina79 bez sensu 11.10.05, 16:40 bez sensu gadasz NY. nikogo nie obchodzi co lubisz, potrafisz zamienić każdy wątek w nuuuuuudę. egocentryzm widać masz rozwinięty bardziej wyraźnie niż IQ wypisane na fizjonomii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: bez sensu IP: *.kondylis.com 11.10.05, 16:41 nigdy nie mialem ambicji zabawiac ciebie, panienko. w regulaminie nic nie ma o nudzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carina do NY IP: *.crowley.pl 11.10.05, 16:57 nie no, łamiesz mi serce kawalerze! a tak chciałam, żebyś mnie zabawił, nawet Rzawemu odmówiłam, bo chcę zachować wianuszek dla Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas750 Re: do NY 11.10.05, 19:16 Ale napie..nka, widze że wiele straciłem :/ Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: bez sensu 11.10.05, 21:15 jorker, jak się jeszcze raz zdeklasujesz i odezwiesz w tego rodzaju rynsztokowym wątku, to słowo daję - więcej się do Ciebie nie odezwę. a teraz poklikam trochę w czerwone kosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: bez sensu IP: *.kondylis.com 11.10.05, 21:22 masz moje slowo. miarka sie przebrala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: bez sensu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.10.05, 01:12 Gość portalu: NYorker napisał(a): > masz moje slowo. miarka sie przebrala. jokier! stand up! dont give up! Fight!!!! ty mientka bułeczko :-( Odpowiedz Link Zgłoś
andreas750 Re: Listonosz 11.10.05, 19:26 Te listonik, widze ze jestes w pracy i zapinasz z buta bo porzuciłeś swój watek bez rozpoznania. Olałeś temat. Mógłbyś byc bardziej szczegółowy, ile chcesz przeznaczyc kasy, czego oczekujesz od tego skuterka (mozesz niewiele), nowy czy używka, pojemność itp. zreszta nie znam sie na sqterach ale moze pomógł by Ci ktoś inny. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
listonik Re: Listonosz 11.10.05, 20:28 Dzięki za tyle odpowiedzi.Cena skurea może być do 5000tyś.Powinien mieć możliwość przewiezienia bagażu 20-30 kg.Pozdraiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiftyfive Re: Listonosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 00:20 50ccm nie kupuj bo sie szybko skończy. Inwestuj tylko w 4T w 125 lub 250tke i najlepiej chłodzoną ciecza. Takie chłodzenie przydaje się w mieście. Spalanie dla 125 to ok. 3,5 - 3,8 w cyklu miejskim, 3 na trasce. Do wiekszosci masz zimówki wiec zarabiasz też w zimie. Pod siedzenie wejdzie 5 kg, kufer kolejne 5 kg (to są dane producentów) a na plecy... sam zdecydujesz. Ze swoim wzrostem nie powinienies miec problemów na 125tkach. Jesli wybierzesz taki bez podparcia, bedziesz miał możliwość przesunięcia się do tyłu i rozprostowania nóg. Wybierz taki, który jest wąski, bo duże owiewki tylko przeszkadzaja w przeciskaniu sie w korku (miejski nie turystyk). W Wawie w Victorio śmigaja na Dealim NS125 i mówią ze daja radę (chłodzone powietrzemi i olejem). Ja polecam Suzuki Epicuro (ten z szyba - przydaje się szczególnie w deszczu i zimą). Widziałem taki na Allegro, tylko cena większa. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś