piekna_nieznajoma 02.11.04, 11:25 fantastyczny! Ktoś jeszcze lubi? Wie o nim coś więcej?;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mamoniowa Re: JACEK KRÓL IP: *.local.pl / *.zigzag.pl 02.11.04, 15:44 A co byś chciała wiedzieć na przykład? Absolwent PWST w Krakowie, aktor Teatru im Osterwy w Lublinie. Pozdrawiam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowiszczak Re: JACEK KRÓL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 11:01 słyszałem, że niedługo ma sie ukazać rozmowa z nim w Teatrze.ale nie wiem dokładnie kiedy.trzeba śledzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Giovanni Re: JACEK KRÓL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 14:17 ...jak to Stawrogin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: layla Re: JACEK KRÓL IP: *.dashnet.lublin.pl 28.11.04, 15:41 Apetyczny...Dobrze ujęte. W nowym Hamlecie można go jeśc łyzkami..rewelacja. Jak magnes przyciąga wzrok swoją osobą, wchdzi na scenę i prezetuje całkiem nową jakość. Klasa sam dla siebie. Mamy szczęscie do rewelacyjnych aktorów młodego pokolenia. Polecam wszystkim sztukę. Brawo Jacku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamoniowa Re: JACEK KRÓL IP: *.local.pl / *.zigzag.pl 10.12.04, 20:42 Matko Boska!Wszak ów Hamlet to porażka na całej linii, reżysersko kompletnie bez pomysłu, scenografia niczym z "Alicji w Krainie Czarów", boisko golfowe nijak się nie tłumaczy, potworne udziwnione i niefunkcjonalne kostiumy, a role to już osobna historia.Ofelia, grana przez aktorkę całkowicie pozbawioną czegokolwiek jest chyba najgorszą rolą jaką ostatnio widziałam w teatrze.Przerażające jest to ,że pan Babicki podpisał się pod czymś tak miałkim , bez polotu i niestety bez klasy.A Jacka Króla można tylko żałować. Czasami wszystko jest przeciwko aktorowi, tutaj mamy do czynienia z taką sytuacją, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estera Re: JACEK KRÓL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:38 Powtarzasz się arux Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolak Re: JACEK KRÓL IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.01.05, 18:20 Niech żyje Jacek Król - mój najlepszy druh! Odpowiedz Link Zgłoś