Dodaj do ulubionych

JACEK KRÓL

02.11.04, 11:25
fantastyczny!
Ktoś jeszcze lubi? Wie o nim coś więcej?;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Mamoniowa Re: JACEK KRÓL IP: *.local.pl / *.zigzag.pl 02.11.04, 15:44
      A co byś chciała wiedzieć na przykład?
      Absolwent PWST w Krakowie, aktor Teatru im Osterwy w Lublinie.
      Pozdrawiam;-)
    • Gość: mrowiszczak Re: JACEK KRÓL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 11:01
      słyszałem, że niedługo ma sie ukazać rozmowa z nim w Teatrze.ale nie wiem
      dokładnie kiedy.trzeba śledzić...
    • axur Re: JACEK KRÓL 05.11.04, 14:15
      apetyczny
      • Gość: Don Giovanni Re: JACEK KRÓL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 14:17
        ...jak to Stawrogin.
        • Gość: layla Re: JACEK KRÓL IP: *.dashnet.lublin.pl 28.11.04, 15:41
          Apetyczny...Dobrze ujęte. W nowym Hamlecie można go jeśc łyzkami..rewelacja.
          Jak magnes przyciąga wzrok swoją osobą, wchdzi na scenę i prezetuje całkiem
          nową jakość. Klasa sam dla siebie. Mamy szczęscie do rewelacyjnych aktorów
          młodego pokolenia. Polecam wszystkim sztukę. Brawo Jacku!
          • Gość: Mamoniowa Re: JACEK KRÓL IP: *.local.pl / *.zigzag.pl 10.12.04, 20:42
            Matko Boska!Wszak ów Hamlet to porażka na całej linii, reżysersko kompletnie
            bez pomysłu, scenografia niczym z "Alicji w Krainie Czarów", boisko golfowe
            nijak się nie tłumaczy, potworne udziwnione i niefunkcjonalne kostiumy, a role
            to już osobna historia.Ofelia, grana przez aktorkę całkowicie pozbawioną
            czegokolwiek jest chyba najgorszą rolą jaką ostatnio widziałam w
            teatrze.Przerażające jest to ,że pan Babicki podpisał się pod czymś tak
            miałkim , bez polotu i niestety bez klasy.A Jacka Króla można tylko żałować.
            Czasami wszystko jest przeciwko aktorowi, tutaj mamy do czynienia z taką
            sytuacją, niestety...
      • Gość: Estera Re: JACEK KRÓL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:38
        Powtarzasz się arux
        • Gość: Kolak Re: JACEK KRÓL IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.01.05, 18:20
          Niech żyje Jacek Król - mój najlepszy druh!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka