Dodaj do ulubionych

Wujaszek Wania

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 11:02
Czy widział ktoś "Wujaszka Wanię" w Poznaniu w Nowym?
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Re: Wujaszek Wania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 17:41
      Widziałem. No, no... Jak na Śmigasiewicza to w ogóle arcydzieło... A tak bez
      złośliwości to naprawdę bardzo dobry Czechow, ze znakomitym, trzymającym w
      napięciu Dębickim (Wujaszek) i olśniewającą, tak talentem jak i urodą Pauliną
      Chruściel (Sonia). Reszta też bardzo w porzo, ale warto przede wszystkim dla
      tych dwojga.
      • Gość: ula Re: Wujaszek Wania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:00
        Całkowicie się zgadzam. Świetny Dębicki, rewelacyjna, nawet jeszcze lepsza niż w
        "Romeo i Julii" Wiśniewskiego Paulina Chruściel.. Bardzo o.k też Helena Marii
        Rybarczyk i, no i Astrow Mariusza Puchalskiego. Całość bardzo dobra, chociaż
        momentami trącąca Lupą, co oczywiście nic złego.
        • Gość: karo Re: Wujaszek Wania IP: 212.180.161.* 10.05.06, 23:24
          "Wujaszek Wania" to naprawdę bardzo udany spektakl.Moim zdaniem przede
          wszystkim dzięki aktorom,którzy są po prostu świetni. Dla mnie największe
          wrażenie robi Paulina Chruściel czyli Sonia. Widziałam też "Romeo i Julię"
          gdzie też była bardzo dobra ale tutaj to klasa sama w sobie. Nie tylko moim
          zdaniem to jedna z najciekawszych młodych aktorek. Rośnie nowa gwiazda,
          zobaczycie. Bardzo dobry też Dębicki i Puchalski, Rybarczyk też o.k, ale
          brakuje w niej tego czegoś, takiej lekkości. Śmieszny i nawt momentami
          wzruszający Grudziński jako Sieriebiakow. Tak czy siak dla kreacji aktorskich
          warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka