Gość: mika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 11:02 Czy widział ktoś "Wujaszka Wanię" w Poznaniu w Nowym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robert Re: Wujaszek Wania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 17:41 Widziałem. No, no... Jak na Śmigasiewicza to w ogóle arcydzieło... A tak bez złośliwości to naprawdę bardzo dobry Czechow, ze znakomitym, trzymającym w napięciu Dębickim (Wujaszek) i olśniewającą, tak talentem jak i urodą Pauliną Chruściel (Sonia). Reszta też bardzo w porzo, ale warto przede wszystkim dla tych dwojga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Wujaszek Wania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:00 Całkowicie się zgadzam. Świetny Dębicki, rewelacyjna, nawet jeszcze lepsza niż w "Romeo i Julii" Wiśniewskiego Paulina Chruściel.. Bardzo o.k też Helena Marii Rybarczyk i, no i Astrow Mariusza Puchalskiego. Całość bardzo dobra, chociaż momentami trącąca Lupą, co oczywiście nic złego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Wujaszek Wania IP: 212.180.161.* 10.05.06, 23:24 "Wujaszek Wania" to naprawdę bardzo udany spektakl.Moim zdaniem przede wszystkim dzięki aktorom,którzy są po prostu świetni. Dla mnie największe wrażenie robi Paulina Chruściel czyli Sonia. Widziałam też "Romeo i Julię" gdzie też była bardzo dobra ale tutaj to klasa sama w sobie. Nie tylko moim zdaniem to jedna z najciekawszych młodych aktorek. Rośnie nowa gwiazda, zobaczycie. Bardzo dobry też Dębicki i Puchalski, Rybarczyk też o.k, ale brakuje w niej tego czegoś, takiej lekkości. Śmieszny i nawt momentami wzruszający Grudziński jako Sieriebiakow. Tak czy siak dla kreacji aktorskich warto. Odpowiedz Link Zgłoś