Dodaj do ulubionych

nie dostalem sie do szkoly

IP: 194.146.219.* 20.07.06, 22:30
spieprzylem 2.etap.. mam 22 lata, to byl pierwszy raz kiedy zdawalem jak
mysliscie jest sens probowac jeszcze raz za rok?? a jesli tak to czy do
wszystkich szkol?? czy juz gdzies moga mnie nie przyjac z powodu wieku... mam
dola ogolnie
Obserwuj wątek
    • dona.a Re: nie dostalem sie do szkoly 20.07.06, 23:16
      Janusz Gajos dostał się chyba za czwartym razem, próbuj do skutku:)))
      • Gość: gabi Re: nie dostalem sie do szkoly IP: *.eranet.pl 21.07.06, 00:50
        Ja tez sie nie dostałam w tym roku.tez mialam dola.
    • Gość: magda Re: nie dostalem sie do szkoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:55
      spróbuj w prywatnych szkołach!
      skąd jesteś?
      • kreska_m Re: nie dostalem sie do szkoly 24.07.06, 21:11
        Jaki znowu loser?? Człowieku!! Głowa do góry!!! To po pierwsze... Gdybyś
        zdawał nową maturę to miałbyś możliwość startowania, zdaje się, 5 lat od jej
        zdania, nie wiem jak jest ze starą. Z tego co wiem Wrocław to PWST w rodzaju
        ostatniej nadziei, co nie uwłacza poziomowi tej szkoły (podobno). Ja na Twoim
        miejscu próbowałabym do kilku szkół za rok, a ten rok poświęciła
        przygotowaniom. Trzymaj się i pamiętaj, że cierpliwość i wiara we własne
        możliwości są tym co podnosi nam uszy do góry :) Trzymam kciuki!
        • Gość: juznieloser Re: nie dostalem sie do szkoly IP: 194.146.219.* 25.07.06, 04:04
          dzieki - no rzeczywiscie pwst wroclaw wcale nie jest gorsza od innych(aczkolwiek
          dyplomy chyba ostatnio byly bez narod) po prostu obawiam sie ze w wieku 23 lat
          juz gdzie moga mnie odrzucic zerknawszy na date urodzenia
          • kreska_m Re: nie dostalem sie do szkoly 25.07.06, 09:49
            Tak się składa, że miałam okazję być w PWST we Wrocławiu kiedy odbywał się
            drugi etap. Roczniki '82 i '81 też były, mimo nieudanych wczęśniejszych pięciu
            podejść. Jak Cię będą mieli przyjąć to przyjmą bez względu na rocznik.

dobrze, że już nie loser ;)
    • Gość: artur Spróbuj w prywatnej, a za rok znów do PWST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 12:32
      Bardzo dobrze przygotowują do egzaminów w prywatnej szkole w Krakowie.
      A od tego roku zaczyna działalnośc prywatna Szkoła Aktorska w Bydgoszczy,
      przerabiają program nauczania na poziomie uczelni wyższej i maja fajnych
      wykladowców!(moja kumpela tam poszła) warto spróbować!! :):):)
      • Gość: *** Re: Spróbuj w prywatnej, a za rok znów do PWST IP: *.wan.pol.pl 25.07.06, 18:45
        Fajna prywatna uczelnia w krakowie to chyba l'art. Rzeczywiście, masa ludzi po
        roku u nich dostaje się do szkół w całej polsce, a i absolwenci o niej dobrze i
        ciepło mówią. A rok w krakowie... to pewnie będzie fajny rok:)
        • Gość: larciarz-farciarz Re: Spróbuj w prywatnej, a za rok znów do PWST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 14:07
          www.lartstudio.krakow.pl
    • Gość: Studentka Re: nie dostalem sie do szkoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 14:39
      Cześć Loser, chociaż przyznaję, że nie tak chciałabym się do Ciebie zwracać.
      Nie podałeś jednak imienia więc jestem niejako do tego zmuszona.
      Jestem w Twoim wieku i studiuję dwa kierunki. Jeden już kończę w tym roku a
      drugi jak mi chęci nie zabraknie to też skończę.
      W tym roku startowałam na kolejny kierunek i niestety nie powiodło się. Są
      takie kierunki studiów gdzie wybacz ale gdy ktoś usłyszy że chcesz tam iść to
      na pewno na szczerą pomoc liczyć nie możesz. Już nie wnikam z jakich przyczyn.
      Tak u nas jest,że mamy same psy ogrodnika. To się z resztą przewija w wielu
      sprawach. Chcę Ci napisać, że to że się nie dostałam jest oczywiście bolesne
      ale to dlatego że mialam złą strategię i teraz to wiem. Za rok musi się udać a
      jak nie? To znaczy, że nie miałam tam być i czas szukać gdzie idziej albo jak
      jesteś bardzo uparty to w podobnym miejscu ale z łagodniejszymi warunkami.
      Nie będę Ci gadać pierdół,że jedna aktorka lub aktor z drugim wcale nie
      kończyli szkoły a jednak występują. Te bajki sobie podarujemy. Są osoby które
      muszą i są osoby które nie muszą. Ty ponieważ jeszcze nie wiesz. Zacznij od
      szkoły.
      Co się tyczy Twojego wieku. Koleś TY SIĘ CIESZ!!!!!!!!! Nawet nie wiesz o ile
      jesteś do przodu będąc starszy i bardziej doświadczony. Nie zaczynałam dwóch
      kierunków w tym samym czasie i wiem, że gdy dostałam się na ten drugi to ludzie
      zachowywali się jak rozpieszczone bachory bo mają 2 egzaminy w tygodniu. Dla
      mnie to było normalne bo już byłam przyzwyczajona i STRASZNIE DUŻO dało mi to
      że byłam starsza. Poza tym poważniej Cię traktują!!!!!!!
      Pomyśl o tym co powiedziałam, skontaktuj się z odpowiednimi ludźmi i działaj!!!
      Cały czas z wiarą w siebie i swój sukces!!!! Trzymam mocno kciuki, cena jest
      wysoka ale nagroda i satysfakcja nie do opisania ;)
      Pozdrawiam ;)
      • Gość: janaa Re: nie dostalem sie do szkoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 00:07
        facet w tym wieku spokojnie może dalej próbować!!!Mężczyzni w teatrze wolniej
        się starzeją, kobiety mają duzo gorzej ... niestety
        • Gość: lia Re: nie dostalem sie do szkoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 19:20
          a może jednak nie aktorstwo

może lepiej inżyniera melioracyjna
          tyle mamy problemów z powodziami...

• Gość: Kamila Re: nie dostalem sie do szkoly IP: *.net.hawetelekom.pl 29.08.14, 17:42
      www.zostanaktorem.pl/kontakt.php
    • dobr_y_aktor Re: nie dostalem sie do szkoly 23.09.14, 15:13
      zapraszamy na warsztaty aktorskie przygotowujące do szkoły teatralnej. Zajęcia prowadzą m.in: Paweł Ciołkosz, Agata Wątróbska, Leszek Bzdyl, Mateusz Dębski, Agnieszka Wilczyńska i Adam Adamonis. Szczegóły: www.dobrauczelnia.pl/aktualnosci/364-warsztaty-aktorskie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka