Gość: kate.yo IP: *.skynet.net.pl / 80.72.37.* 02.06.04, 00:51 Doch jetzt tut’s nicht mehr weh Nee, jetzt tut’s nicht mehr weh Und alles bleibt stumm Und kein Sturm kommt auf Wenn ich dich seh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gamsbock Re: przetłumaczycie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.06.04, 02:06 Gość portalu: kate.yo napisał(a): > Doch jetzt tut’s nicht mehr weh > Nee, jetzt tut’s nicht mehr weh > Und alles bleibt stumm > Und kein Sturm kommt auf > Wenn ich dich seh ...................................... Jednak teraz juz nie boli Niee, teraz juz nie boli I wszystko milczeniem sie staje I zaden sztorm nie budzi sie Kiedy teraz widze cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich_czyli_mojamosc Re: przetłumaczycie? IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.04, 15:45 no no niezle ! :) z tlumaczeniami prozy jak z kobietami: jak sa wierne ,to nie sa piekne jak piekne, to niewierne he he ich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggigus Re: przetłumaczycie? IP: 194.95.59.* 02.06.04, 15:54 tyle ze to akurat byl krotki wiersz, kolego doktorancie polonistyki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich_czylimojamosc Re: przetłumaczycie? IP: *.adsl.hansenet.de 02.06.04, 16:47 Sorry,aber ich verstehe den Zusammenhang nicht so recht. Da mein Komentar sich auf Gamsbock´s Übersetzung bezog ,dein "drei Groschen " Schmachtschrift ist zumindest (lasch ausgedruckt )als gegenstandlos zu betrachten. mit vorzüglicher Mißachtung ich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich_czyli_mojamosc Re: przetłumaczycie? IP: *.adsl.hansenet.de 02.06.04, 16:54 übrigens was macht ggigus da: Bayerische Staatsbibliothek und Bibliotheksverbund Bayern ???????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus co robi ggigus 02.06.04, 16:58 BSB München to miejsce dostepnie publiczne. Co robie tutaj? Czytam prase polska i zagraniczna, jak rowniez korzystam z komputera. Serdecznie zapraszam do BSB München, to druga najwieksza w Europie sala z prasa miedzynarodowa, ogolnie dostepna. Znajduje sie tu okolo 80 tys. tytulow w najrozniejszych jezykach. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ich-czyli -moja-wkurzona-mosc 02.06.04, 17:02 to forum publiczne, drogi ich... Jesli napiszesz cos, musisz sie liczyc z tym, ze ktos odpisze. Jedyna mozliwoscia unikniecia cudzych komentarzy, tym bardziej komentarzy w postaci "Schmachtschtift", jest milczenie. Zeby bylo to jasne - nie domagam sie, zebys milczal. Ale jesli cos napiszesz, mam takie samo prawo wyrazic swoja opinie, jak i Ty, drogi doktorancie polonistyki (mam nadzieje, ze nie piszesz nic ani o poezji ani o prozie. No i ze slowotworstem tez miales drobne klopoty). Jak i zreszta kazda inna osoba, odwiedzajaca to forum. pozdrawiam, bo jestem dobrze wychowana ggigus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate.yo Re: przetłumaczycie? IP: *.skynet.net.pl / 80.72.37.* 02.06.04, 17:27 nie wnikając w spory :P wielkie dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś