Gość: KTO WIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 18:39 jak ma wygladac prezntacja materialu stymulujacego??mam mowic o kazdym obrazku oddzielnie???ile tak ok zdan??2, 3 ,5 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fa... Re: USTNA MATURA ROZSERZ JAK WYGLADA????? IP: *.jjs.pl 16.04.05, 18:43 Prezentacja stymulacji - to działa na wyobraźnię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abel0ne Re: USTNA MATURA ROZSERZ JAK WYGLADA????? 16.04.05, 18:52 a co, nauczycielka niekompetentna i nie powiedziała?n To w kuratorium będą wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak nie chcecie Re: USTNA MATURA ROZSERZ JAK WYGLADA????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 19:02 to piszcie!!!pytam sie osob ktorzy chca odp i pomoc!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abel0ne Re: USTNA MATURA ROZSERZ JAK WYGLADA????? 16.04.05, 19:44 a moja odpowiedź to nie pomoc???? W kuratorium doradca metodyczny na pewno udzieli Ci odpowiedzi kompetentnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: USTNA MATURA ROZSERZ JAK WYGLADA????? IP: 212.244.84.* 17.04.05, 18:13 Na całą odpowiedż masz 15 min. Stymulus omawiasz problemowo, a nie obrazkami. Nazywasz temat, Hauptproblem podpierając się argumentacją sugerowana przez mat. stymulujący. Zad. 2 to prezentacja jednego z 2 tematów, nie dłuższa niz 2-3 min. Potem rozmowa na wybrany temat. Nikt ci tego nie powiedział do tej pory? Aha, punktowanie: 13 pkt.za informacje, dobór argumentów, 7 - za poprawność i umiejętności językowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok dzieki Re: USTNA MATURA ROZSERZ JAK WYGLADA????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 19:26 moja pania niestety nie interesuje jak my sobie poradzimy Odpowiedz Link Zgłoś