Gość: domino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 09:21 Czy ktoś mógłby mi pomóc i napisać, jak są po niemiecku naczynka rozszerzone? Najlepiej jeszcze z krótkim opisem. dzięki bardzo domino Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loonie Teleangiektasien IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.07, 10:07 Teleangiektasien entstehen durch Dilatation von vorbestehenden, kleinen Blutgefäßen (Kapillaren, Arteriolen, Venolen). Dabei treten an Haut oder Schleimhäuten feine rötliche Linien oder punktförmige Geflechte mit radiären Ausläufern auf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loonie łaska IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.07, 10:29 www.dermis.net/dermisroot/de/25706/diagnose.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka loonie, witaj ))) IP: *.pools.arcor-ip.net 12.04.07, 10:54 loonie, na litosc boska, takie obrazki od rana???????? Jak PC ? Uspokoil sie wreszcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loonie netka :)) IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.07, 11:04 nie Netka, przedstawiciel serwisu w Pb sie poddal, Hotline albo Warteschleife, albo opowiadaja bajki - no plakac sie chce :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka loonie IP: *.pools.arcor-ip.net 12.04.07, 11:56 nie trac ducha, trzymam za was kciuki, i za operatorow hotline tez.))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: naczynka rozszerzone ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 12:11 Dzięki wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
ajzbella Re: naczynka rozszerzone ? 12.04.07, 13:02 Ja się też spotkałam z "erweiterte Blutgefäße/Äderchen", po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś