salatka-warzywna 02.11.07, 11:30 Czy ktoś z Was był może zmuszony wypełniać USt-Erklaerung jako Freiberufler i mógłby udzielić mi kilku Tipp-sów??? Bardzo, bardzo proszę... :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedynybaerenfang ach te malolaty! 02.11.07, 12:57 usmiechna sie, puszcza oczko i juz wszyscy maja lezec u nog :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
salatka-warzywna Re: ach te malolaty! 02.11.07, 20:34 dokładnie tak :) przecież w jakimś celu stworzyłam sobie wizytówkę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Umsatzsteuer in De 02.11.07, 13:26 Strasznie duzo informacji udzieliles. Ja wypelnialem takowe Erklärung, nikt mnie nie zmuszal, byc moze dlatego nie wiem jakich tippsow oczekujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
salatka-warzywna Re: Umsatzsteuer in De 02.11.07, 20:33 no mnie właśnie zmuszali, nawet mahnung przysłali... ;) wypełniłam sama, jeśli natomiast okaże się, że znowu coś pomyliłam... to chętnie poproszę o konkretne wskazówki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Umsatzsteuer in De IP: *.dip.t-dialin.net 04.11.07, 12:47 www.elster.de/index.php Wypelniam co miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś