Gość: ciekawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:00 Mam pytanko??jakie mozna zrobić fryzurki w intymnym miejscu??czy ogolić cała?? czy w okolicach warg sromowych tez wygolić??czy nie.??kto mi poradzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aglagla1 Re: OGOLONA......?? 21.02.05, 17:18 ja golę wszystko zostawiając tylko malutką kępkę, wargi sromowe też Odpowiedz Link Zgłoś
kociak19 Re: OGOLONA......?? 21.02.05, 17:26 ja tak samo jak koleżanka wyżej. Golę wszystko i zostawiam wąziutki paseczek. Trzeba się trochę pogimnastykować, ale warto :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............. Re: OGOLONA......?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:30 a co robicie żeby nie było podrażnień?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: OGOLONA......?? IP: 195.136.44.* 21.02.05, 17:34 poproś chłopaka żeby to zrobił delikatnie Odpowiedz Link Zgłoś
kociak19 Re: OGOLONA......?? 21.02.05, 17:35 niestety Ci nie napiszę, bo jeszcze nie doszłam do tego jak ogolić się bez podrażnień na nastepny dzień :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............ Re: OGOLONA......?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:48 no właśnie to jest najgorsze...a potem jak są podrażnienia i te cholerne włoski odrastają to golić ich nie można bo to boli jak cholera... to znaczy ja używam żelu po goleniu Satine w saszetkach to trochę pomaga .... Odpowiedz Link Zgłoś
kociak19 Re: OGOLONA......?? 21.02.05, 17:53 a ile kosztuje?? golisz maszynką czy kremem?? ja próbowałam kremem parę razy, ale zawsze zostawały jakies pojedyncze włoski. Teraz golę maszynką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: OGOLONA......?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 18:01 golę maszynką..od kremów dostaję uczulenia. A ten żel 10 saszetek kosztuje około 5-6 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: OGOLONA......?? 21.02.05, 19:57 ja nie mam podraznien :P tez gole prawie cala (paseczek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: OGOLONA......?? IP: *.ld.euro-net.pl 21.02.05, 20:41 po prostu po wygoleniu przetrzyjcie wacikiem z odrobina spirytusu (dla wrazliwych, bo troche piecze, -tonikiem) i podraznien nie ma=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: OGOLONA......?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:47 dzieki za propozycje,bo w sumie zostawiam w okolicach wag sromowych, a jak robicie taki fajny paseczek??:> Odpowiedz Link Zgłoś
kociak19 Re: OGOLONA......?? 23.02.05, 10:03 no... normalnie. Czasem najpierw przycinam włoski nozyczkami (w zalezności od tego jak dawno nie goliłam :-)), później golę jak do bikini tylko zostawiam DUŻO mniej włosków. To co zostaje u mnie ma jakis 1cm szerokości i 4-5cm długości; żeby nie sterczał mi "punk" ;-) obcinam nożyczkami i zostaje jeżyk (można też przejechać elektryczną maszynką do golenia). Buźki Odpowiedz Link Zgłoś