Gość: alkotest IP: *.acn.pl 14.11.03, 18:45 ...no właśnie jaką czystą najczęściej wybieracie? Proponuje topliste. Dla mnie nr1 Bols nr2 Smirnoff nr3 Sobieski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ARIWATANEN Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.acn.pl 14.11.03, 19:35 FILLANDIA JEST THE BEST!!! PIJĘ JĄ CO R WIECZÓR. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Najczęściej kupujecie wódke... 14.11.03, 22:19 Absolut Goose Sterling Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot23 Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.acn.pl 15.11.03, 18:38 Z CZERWONĄ KARTKĄ 12.90 ZA 0.5L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siupniarz Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.proxy.aol.com 16.11.03, 05:17 Smirnoff wyłącznie do koktajli bo ostra i głowoboląca. Polskie, rosyjskie najlepsze na "straight", bez dodatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.11.03, 05:56 Wodka wyborcza, potrojnie destylowana.jak to rozumiec ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jołjoł Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.acn.pl 17.11.03, 12:18 tylko ABSOLUT KURANT z colą the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.11.03, 14:31 kuranty moga wtedy zabrzmiewac o kazdej porze :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Najczęściej kupujecie wódke... 17.11.03, 18:05 aha Kanuk, to wyzej to nie bylam ja. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Najczęściej kupujecie wódke... 17.11.03, 22:04 Gość portalu: kanuk napisał(a): > Wodka wyborcza, potrojnie destylowana.jak to rozumiec ? :) No nie, to bylby juz spirytus. Ta wyborcza, to gorsza od tej z czerwona kartka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sani Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.acn.pl 18.11.03, 21:11 Zadko kupuje czystą ale jak już biorę to FILLANDIA albo ABSOLUT pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciao_ciao Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.acn.pl 19.11.03, 17:23 najczęściej Bolsik rzadziej Smirnoff pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Najczęściej kupujecie wódke... 20.11.03, 11:38 Ludzie, czytam i oczom nie wierzę ale może właściwie nie powinnam się dziwić... Same Absoluty, Finlandie, bolsy. Ale czemu? Bo trendy? Przecież Polska z wyśmienitej wódki słynie w świecie. Polskie wódki są o wiele wyżej cenone niż tak stawiany na piedestale Absolut, nawet w kraju gdzie się ww. produkuje. Może to komunał ale samo ciśnie się na usta: "cudze chwalicie swego nie znacie". EXTRA ŻYTNIA, WYborowa, Luksusowa górą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.11.03, 13:00 oni tymi bolsami(fuuj) odreagowuja. przejdzie. absolut jest jakosciowy, jak volvo. ale swoje trza cenic. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Najczęściej kupujecie wódke... 20.11.03, 15:33 finlandia żołądkowa gorzka w formacie "małpka" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ręka kata Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: 81.210.119.* 21.11.03, 21:48 ćwiartkę żubrówki, codziennie rano z bułkami w sklepie u pana stasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrigez Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 00:15 Luksusowa. i rany boskie, dlaczego wszyscy wymieniają bolsy, absoluty i inne takie, a nie polskie? Polska wódka jest dobra, to czemu nie pić polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Polska wodka !!! 23.11.03, 11:37 cencie nasza wodke, bo za granica ja szanuja i lubia, a szczegolnie Zubrowke i Wyborowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Polska wodka !!! IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 25.11.03, 22:12 ostatnio pilem Wyborowa... dobrze schlodzona dobrze wchodziła a kobietki tez nie narzekaly na drinki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkotest Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.acn.waw.pl 08.12.03, 18:48 piłem ostatnio żołądkową z sokiem jabłkowym, w umiarkowanej ilości szczeże polecam Odpowiedz Link Zgłoś
psie.pole Re: Najczęściej kupujecie wódke... 18.10.04, 16:54 O czym wy piszecie? że dobry jest Bols albo Smirnoff??? Widać że nie macie pojęcia o tym jak powinno się rozpoznawać dobrą wódkę ! Polskie wódki są świetne a szczególnie Luksusowa i ostatnio także Wyborowa !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:58 Otoz to! Bols, Smirnoff, Absolut?? czy to jest polskie forum? z pewnoscia! - bo tylko w Polsce mozliwe zeby ludzie zachwycali sie gorszym tylko dlatego, ze zagraniczne :( jak dla mnie, Luksusowa najczesciej, dobrze sie ja pije czysta, jest niezbyt ostra. Wyborowa tez jest wsrod najlepszych z czystych. a ze smakowych Zubrowka :) pozdrawiam wszystkich wiedzacych co dobre i tych co dopiero to odkryją au Odpowiedz Link Zgłoś
ao22 Re: Najczęściej kupujecie wódke... 19.10.04, 14:12 Luksusowa- tu popieram w całości zwłaszcza czarna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.dami / 81.15.189.* 30.07.05, 23:59 Bols?? Ludzie chyba wam się w dupach pojebało jak można pić ten syf który nie wart jest nawet połowy swojej ceny. Wyborowa to jest wódka, to samo Sobieski. Smuty o tym zagranicznym bełcie to walcie przed lustrem, a nie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na Krzywy Ryj Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.ccc.de / *.ccc.de 31.07.05, 07:50 JA to...nic nie kupuje... ...kumple stawiają :))) * Krzywy Ryj * Odpowiedz Link Zgłoś