Dodaj do ulubionych

Najczęściej kupujecie wódke...

IP: *.acn.pl 14.11.03, 18:45
...no właśnie jaką czystą najczęściej wybieracie?
Proponuje topliste.
Dla mnie
nr1 Bols
nr2 Smirnoff
nr3 Sobieski
Obserwuj wątek
    • Gość: ARIWATANEN Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.acn.pl 14.11.03, 19:35
      FILLANDIA JEST THE BEST!!!
      PIJĘ JĄ CO R WIECZÓR.
    • tradycja1 Re: Najczęściej kupujecie wódke... 14.11.03, 22:19
      Absolut
      Goose
      Sterling
    • Gość: jot23 Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.acn.pl 15.11.03, 18:38
      Z CZERWONĄ KARTKĄ
      12.90 ZA 0.5L
    • Gość: Siupniarz Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.proxy.aol.com 16.11.03, 05:17
      Smirnoff wyłącznie do koktajli bo ostra i głowoboląca. Polskie, rosyjskie
      najlepsze na "straight", bez dodatków.
      • Gość: kanuk Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.11.03, 05:56
        Wodka wyborcza, potrojnie destylowana.jak to rozumiec ? :)
    • Gość: jołjoł Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.acn.pl 17.11.03, 12:18
      tylko ABSOLUT KURANT z colą

the best
      • Gość: kanuk Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.11.03, 14:31
        kuranty moga wtedy zabrzmiewac o kazdej porze :)
        • aniela Re: Najczęściej kupujecie wódke... 17.11.03, 18:05
          aha Kanuk, to wyzej to nie bylam ja.
          • miltonia Re: Najczęściej kupujecie wódke... 17.11.03, 22:04
            Gość portalu: kanuk napisał(a):

> Wodka wyborcza, potrojnie destylowana.jak to rozumiec ? :)

No nie, to bylby juz spirytus. Ta wyborcza, to gorsza od tej z czerwona kartka
    • Gość: sani Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.acn.pl 18.11.03, 21:11
      Zadko kupuje czystą ale jak już biorę to FILLANDIA albo ABSOLUT
      pzdr
    • Gość: ciao_ciao Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.acn.pl 19.11.03, 17:23
      najczęściej Bolsik
      rzadziej Smirnoff
      pzdr
      • beauty_baby Re: Najczęściej kupujecie wódke... 20.11.03, 11:38
        Ludzie, czytam i oczom nie wierzę ale może właściwie nie powinnam się dziwić...
        Same Absoluty, Finlandie, bolsy. Ale czemu? Bo trendy? Przecież Polska z
        wyśmienitej wódki słynie w świecie. Polskie wódki są o wiele wyżej cenone niż
        tak stawiany na piedestale Absolut, nawet w kraju gdzie się ww. produkuje. Może
        to komunał ale samo ciśnie się na usta: "cudze chwalicie swego nie znacie".
        EXTRA ŻYTNIA, WYborowa, Luksusowa górą!
        • Gość: kanuk Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.11.03, 13:00
          oni tymi bolsami(fuuj) odreagowuja. przejdzie. absolut jest jakosciowy, jak
          volvo. ale swoje trza cenic.
    • uerbe Re: Najczęściej kupujecie wódke... 20.11.03, 15:33
      finlandia
      żołądkowa gorzka w formacie "małpka" :-)
    • Gość: ręka kata Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: 81.210.119.* 21.11.03, 21:48
      ćwiartkę żubrówki, codziennie rano z bułkami w sklepie
      u pana stasia
    • Gość: Rodrigez Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 00:15
      Luksusowa. i rany boskie, dlaczego wszyscy wymieniają bolsy, absoluty i inne
      takie, a nie polskie? Polska wódka jest dobra, to czemu nie pić polskiej.
      • kasienka80 Polska wodka !!! 23.11.03, 11:37
        cencie nasza wodke, bo za granica ja szanuja i lubia, a szczegolnie Zubrowke i
        Wyborowa
        • Gość: zzz Re: Polska wodka !!! IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 25.11.03, 22:12
          ostatnio pilem Wyborowa... dobrze schlodzona dobrze wchodziła a kobietki tez
          nie narzekaly na drinki:)
    • Gość: alkotest Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.acn.waw.pl 08.12.03, 18:48
      piłem ostatnio żołądkową z sokiem jabłkowym,
      w umiarkowanej ilości szczeże polecam
      • psie.pole Re: Najczęściej kupujecie wódke... 18.10.04, 16:54
        O czym wy piszecie? że dobry jest Bols albo Smirnoff??? Widać że nie macie
        pojęcia o tym jak powinno się rozpoznawać dobrą wódkę ! Polskie wódki są
        świetne a szczególnie Luksusowa i ostatnio także Wyborowa !!!!!!
        • Gość: autorka Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:58
          Otoz to! Bols, Smirnoff, Absolut?? czy to jest polskie forum? z pewnoscia! - bo
          tylko w Polsce mozliwe zeby ludzie zachwycali sie gorszym tylko dlatego, ze
          zagraniczne :(

jak dla mnie, Luksusowa najczesciej, dobrze sie ja pije czysta, jest niezbyt
          ostra. Wyborowa tez jest wsrod najlepszych z czystych. a ze smakowych Zubrowka :)

pozdrawiam wszystkich wiedzacych co dobre i tych co dopiero to odkryją
          au
          • ao22 Re: Najczęściej kupujecie wódke... 19.10.04, 14:12
            Luksusowa- tu popieram w całości
            zwłaszcza czarna :))
            • Gość: Smakosz Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.dami / 81.15.189.* 30.07.05, 23:59
              Bols?? Ludzie chyba wam się w dupach pojebało jak można pić ten syf który nie
              wart jest nawet połowy swojej ceny.

Wyborowa to jest wódka, to samo Sobieski. Smuty o tym zagranicznym bełcie to
              walcie przed lustrem, a nie na forum.
    • Gość: Na Krzywy Ryj Re: Najczęściej kupujecie wódke... IP: *.ccc.de / *.ccc.de 31.07.05, 07:50
      JA to...nic nie kupuje...

...kumple stawiają :)))

* Krzywy Ryj *

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka