Dodaj do ulubionych

Lot w kokpicie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 11:59
Chciałbym przelecieć się w kokpicie. Niedługo lecę LOT-em do Amsterdamu. Co
mogę zrobić, by kapitan wpuścił mnie do kokpitu?
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek ahahahahahaahahahhahaahhahahahhahahahaha IP: *.u.mcnet.pl 18.08.04, 12:03
      wracaj do piaskownicy

po 9/11 pilot musialby byc idiota zeby wpuscic do kokpitu

• Gość: Fan Re: ahahahahahaahahahhahaahhahahahhahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 13:37
        Ja ostatnio tez byłem w kokpicie LOTu EMB, ale to troche po znajomości...;-)
        • jacekthepimp Re: ahahahahahaahahahhahaahhahahahhahahahaha 18.08.04, 14:23
          Podczas lotu czy na ziemi? Jesli podczas lotu, to ja bym sie chetnie
          dowiedzial, kiedy i jaki byl numer rejsu.
          • Gość: Fan Re: ahahahahahaahahahhahaahhahahahhahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 14:29
            Czy Ty myślisz, że ja z roweru w dzieciństwie spadłem?
            Zapewniam Cie, że sie nie dowiesz !
            A była to bardzo fajna wizyta.
    • Gość: Pytka Re: Lot w kokpicie IP: *.chello.pl 18.08.04, 13:25
      Ja ostatnio leciałem w Sky Europe więc nie jest tak źle.
      • papaveretum Skontaktuj sie z Super Expressem 18.08.04, 13:28
        Napewno beda chcieli o tym uslyszec.
        • jacekthepimp No wlasnie! 18.08.04, 14:21
          Mozna wiedziec, kiedy to bylo i numer rejsu?
          • Gość: Fan Re: No wlasnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 14:30
            A nie chcesz nazwiska "pierwszego" ?
            • jacekthepimp Re: No wlasnie! 18.08.04, 14:34
              Ale mnie to roznicy nie robi! Jak wiesz, to podaj do Super expressu - nawet ci
              pewnie za to zaplaca i jeszcze fotke na pierwszej stronie wydrukuja.
              • Gość: Fan Re: No wlasnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 14:50
                Skoro prosisz o numery rejsów i daty to widocznie robi Ci różnicę, a ja nie mam
                żadnego intersu w tym, żeby to komukolwiek podawać. Koniec , kropka.
                • jacekthepimp No to jak nie masz... 18.08.04, 15:07
                  To po jaka cholere wogole sie odzywasz. Trzeba bylo siedziec cicho. Czytac nie
                  umiesz?
                  • Gość: Fan Re: No to jak nie masz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 15:10
                    Ale to ty masz problem i chyba nie czytałeś pytania!
                    Poza tym nie ty PAJACU bedziesz mi mówił co "trzeba było, albo czego nie trzeba
                    było"
                    • jacekthepimp Ye of small brain and genitals... 18.08.04, 16:54
                      Jak nie ja, to kto? Ktos ci musi powiedziec. Zadalem pytanie, nie miales na nie
                      odpowiedzi, to trzeba bylo dzioba nie otwierac a tak teraz szczekasz jak
                      ratlerek. Nastepnym razem pomysl zanim cos powiesz.
          • Gość: Pytka Re: No wlasnie! IP: *.chello.pl 18.08.04, 15:37
            O co w ogóle takie spięcie. Ja i Fan powiedzieliśmy, że nam się udało. I
            koniec. Nie wymyśliłem sobie tego. Jak nie chcesz to nie wiesz. Znam ludzi
            którzy też mieli to szczęście. A moja wizyta byla w trakcie lotu. Pzdr!
            • jacekthepimp Re: No wlasnie! 18.08.04, 16:55
              Co to znaczy "Jak nie chcesz to nie wiesz"?

Pytalem o numer rejsu i date i tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka