Gość: Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 11:59 Chciałbym przelecieć się w kokpicie. Niedługo lecę LOT-em do Amsterdamu. Co mogę zrobić, by kapitan wpuścił mnie do kokpitu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek ahahahahahaahahahhahaahhahahahhahahahaha IP: *.u.mcnet.pl 18.08.04, 12:03 wracaj do piaskownicy po 9/11 pilot musialby byc idiota zeby wpuscic do kokpitu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: ahahahahahaahahahhahaahhahahahhahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 13:37 Ja ostatnio tez byłem w kokpicie LOTu EMB, ale to troche po znajomości...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekthepimp Re: ahahahahahaahahahhahaahhahahahhahahahaha 18.08.04, 14:23 Podczas lotu czy na ziemi? Jesli podczas lotu, to ja bym sie chetnie dowiedzial, kiedy i jaki byl numer rejsu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: ahahahahahaahahahhahaahhahahahhahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 14:29 Czy Ty myślisz, że ja z roweru w dzieciństwie spadłem? Zapewniam Cie, że sie nie dowiesz ! A była to bardzo fajna wizyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytka Re: Lot w kokpicie IP: *.chello.pl 18.08.04, 13:25 Ja ostatnio leciałem w Sky Europe więc nie jest tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
papaveretum Skontaktuj sie z Super Expressem 18.08.04, 13:28 Napewno beda chcieli o tym uslyszec. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekthepimp No wlasnie! 18.08.04, 14:21 Mozna wiedziec, kiedy to bylo i numer rejsu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: No wlasnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 14:30 A nie chcesz nazwiska "pierwszego" ? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekthepimp Re: No wlasnie! 18.08.04, 14:34 Ale mnie to roznicy nie robi! Jak wiesz, to podaj do Super expressu - nawet ci pewnie za to zaplaca i jeszcze fotke na pierwszej stronie wydrukuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: No wlasnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 14:50 Skoro prosisz o numery rejsów i daty to widocznie robi Ci różnicę, a ja nie mam żadnego intersu w tym, żeby to komukolwiek podawać. Koniec , kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekthepimp No to jak nie masz... 18.08.04, 15:07 To po jaka cholere wogole sie odzywasz. Trzeba bylo siedziec cicho. Czytac nie umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: No to jak nie masz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 15:10 Ale to ty masz problem i chyba nie czytałeś pytania! Poza tym nie ty PAJACU bedziesz mi mówił co "trzeba było, albo czego nie trzeba było" Odpowiedz Link Zgłoś
jacekthepimp Ye of small brain and genitals... 18.08.04, 16:54 Jak nie ja, to kto? Ktos ci musi powiedziec. Zadalem pytanie, nie miales na nie odpowiedzi, to trzeba bylo dzioba nie otwierac a tak teraz szczekasz jak ratlerek. Nastepnym razem pomysl zanim cos powiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytka Re: No wlasnie! IP: *.chello.pl 18.08.04, 15:37 O co w ogóle takie spięcie. Ja i Fan powiedzieliśmy, że nam się udało. I koniec. Nie wymyśliłem sobie tego. Jak nie chcesz to nie wiesz. Znam ludzi którzy też mieli to szczęście. A moja wizyta byla w trakcie lotu. Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
jacekthepimp Re: No wlasnie! 18.08.04, 16:55 Co to znaczy "Jak nie chcesz to nie wiesz"? Pytalem o numer rejsu i date i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś