Gość: AAAAA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 08:17 Pytanie do facetów :))) Jakie macie doświadczenia z tymi paniami??? :))) Dzieciaki ... sorry ale nie zaśmiecajcie wątku głupimi wpisami ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b1-b Re: Domówki :))) 23.02.07, 09:13 ja bardzo dobre ;) teraz jestem z "domowka" jesli mozna to tak nazwac i jak dla mnie jest OK ;) Kiedy najdzie ochota na wyjscie to wychodzimy :-) do kina czy restauracji. Ale generalnie u mnie na mieszkanku siedzimy i jest OK Tylko trzeba miec swoje M... a ja mam :) wiec jest OK :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAAA Re: Domówki :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 09:56 Nie o takie domówki chodzi ... o takie jak te z agencji tylko z tą różnicą, że same "przyjmują" w domu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
b1-b Re: Domówki :))) 23.02.07, 10:35 aaaa... byle komu aby w domu ??;) z takimi nie mialem przyjemnosci i narazie mi sie nie spieszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: Domówki :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 11:46 chodzi ci o panie przyjmujące kominiarza??? A jak zareagujesz gdy w trakcie Jazdy na koniu powie ci ze ma adidasa- to będzie niezłe rodeo!!! Zapnij pasy!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAAA Re: Domówki :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 11:57 Też właśnie dlatego pytam o doświadczenia. Jeszcze jestem w takim wieku że nie muszę płacić za sex, ale przeglądam się nieraz gazety i jest w cholerę ogłoszeń ... kobitki w różnym wieku i często z własnym lokum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: Domówki :))) IP: *.zab.zigzag.pl 23.02.07, 12:07 kurczę, dorosły nie-dzieciaku, chyba jednak musisz, hi, hi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: Domówki :))) IP: *.zab.zigzag.pl 23.02.07, 12:08 a co, we własnym lokum pilnuje mamusia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpieg z krainy Znow ten trol erotoman - olejcie go IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 12:20 Wpisuje bzdury, erotoman .Olac go i lekcewazyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAAA Re: Znow ten trol erotoman - olejcie go IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 13:38 Troll to jesteś ty ... nie zabieraj głosu jak nie masz nic do powiedzenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAAA Re: Domówki :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 12:21 Nie ... po prostu każdy ma czasem potrzebę odmiany :)) Choć nie mówię że skorzystam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: Domówki :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 13:21 jak by to powiedzial - b1-b jest OK. :) Odpowiedz Link Zgłoś
b1-b Re: Domówki :))) 23.02.07, 13:34 no tak :D troche przesadzilem... ale jest OK hehehe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtonyx Re: Domówki :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 15:34 chyba "domatorki"??? Odpowiedz Link Zgłoś