Dodaj do ulubionych

Persil z Farbex'u

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 09:27
Czy kupował ktoś z Was tam Persil, jest w jakiejś promocji, stoi przy kasach, po prawej stronie. Pudełko z rączką. Połaszczyłam się, ale niestety, albo to nie jest Persil, albo jakiś wyjątkowy niewypał. Wsypałam do prania chyba z półtorej szklanki i ledwo się pieni, zapach też mocno odbiega od oryginału. Nie wiem jak ze skutecznością, bo nie mam nic z plamami, ale podejrzewam, że równie dobrze mogłabym uprać w szarym mydle. Podzielcie się opiniami, a chętnych na zakup przestrzegam, wyrzucone pieniądze.
Obserwuj wątek
    • Gość: AnnA Re: Persil z Farbex'u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.10, 09:44
      Proszek do pralek automatycznych raczej się nie pieni..to po pierwsze, po drugie kupowałam ten proszek i byłam z niego bardzo zadowolona. Skuteczny w praniu, ładnie pachniał, bardzo wydajny. Ale to oczywiście moja opinia.
      • Gość: ER Re: Persil z Farbex'u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 10:18
        Kupuję Persil, nie pamiętam od ilu lat, kiedyś w Polsce, później za granicą, nigdy nie zdarzyło się żeby nie spienił się w ogóle. Mam porównanie, dlatego ten uważam za mocno podejrzany.
        Gdy wsypałam niemieckiego tyle co tego z Farbex'u, piana wypływała szufladką:)) Poza tym zapach, pranie wogóle nie pachnie...
        AnnA, czy Ty piszesz o tym z różową górą, "Oferta specjalna"?
        • Gość: ;] Re: Persil z Farbex'u IP: *.28.107.213.threembb.co.uk 23.12.10, 15:08
          Nie od dzis wiadomo, ze polski Persil to nie to samo co niemiecki, tamten ma niestety inny, lepszy sklad ;/
    • Gość: .. Re: Persil z Farbex'u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 15:34
      no i z tego powodu można coraz częściej spotkać sklepy z niemiecką chemią :) inna jakoś dla polaków inna dla Niemców :D po prostu producenci każą się ciszyć tym co mamy :/ jakoś należy się wszystkim tylko nie Polakom
      • Gość: haha Re: Persil z Farbex'u IP: *.xdsl.centertel.pl 23.12.10, 17:07
        ja kupiłam kiedyś taki persil w kartonie z rączką i wogóle się nie rozpuścił,co prawda nie w farbeksie ale od tamtej pory kupuje tylko w folii
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka