Dodaj do ulubionych

Psychol..?

21.05.20, 19:42
metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/7,141637,25965236,warszawskie-zoo-wtargnal-na-wybieg-dla-niedzwiedzi-i-wpadl.html#s=BoxOpImg6
samca mu wspuścić do siłowania...Powinien karnie w zoo rok sprzatac...A może z tygrysem chce sie posiłowac...
Obserwuj wątek
    • joanna05 Re: Psychol..? 21.05.20, 19:54
      pijak
      • danaide Re: Psychol..? 21.05.20, 19:56
        A wiecie, mam wrażenie, że jakoś częściej widzę zataczających się mężczyzn na ulicy. Znikli mi z pola widzenia na lata i znów są, tacy 40/50+, zataczający się w ciągu dnia.
    • etata Re: Psychol..? 21.05.20, 20:05
      Nie pochwalam, ale...
      To, że poradził sobie on z tą niedźwiedzicą, to jednak imponującesmile
      • kozica111 Re: Psychol..? 21.05.20, 20:10
        Była łaskawa...zaskoczona..? Faktem jest że mogła go uszkodzić w kilka minut...gdyby chciała..widać madrzejsza...
        • morekac Re: Psychol..? 22.05.20, 20:05
          To stara niedźwiedzica, w dodatku pocyrkowa. Przyzwyczajona do towarzystwa ludzi.
      • turzyca Re: Psychol..? 21.05.20, 20:11
        To jest niedźwiedzica z cyrku, wytresowana. Biedaczka, zestresował ją palant jeden.
        • bistian Re: Psychol..? 21.05.20, 20:17
          turzyca napisała:

> To jest niedźwiedzica z cyrku, wytresowana. Biedaczka, zestresował ją palant je
          > den.

Zwierzęta się uczą od ludzi. W warszawskim zoo był goryl, który na pukanie w szybę, pokazywał środkowy palec, nie odrywając się od jedzenia.
          Tak się zastanawiam, że powinniśmy być dumni z naszego poszanowania dla przyrody, ale powoli to zmierza w kierunku chińskim, gdzie w zoo do chowających się w cieniu zwierząt, rzuca się kamieniami
          • majenkir Re: Psychol..? 21.05.20, 20:22
            Juz pisalam, ze zoo w ogole powinny odejsc w niepamiec...
        • effka454 Re: Psychol..? 22.05.20, 11:56
          turzyca napisała:

> To jest niedźwiedzica z cyrku, wytresowana. Biedaczka, zestresował ją palant je
          > den.
          >
          I w dodatku bardzo leciwa emerytka sad
      • nuclearwinter Re: Psychol..? 21.05.20, 20:15
        To starszy, wystraszony zwierzak, z trudną przeszłością, naprawdę imponuje ci taki wyczyn? Gość był nawalony, a może i z natury durny, więc nawet o odwadze nie można mówić, zwykły brak hamulców i instynktu samozachowawczego. Niedźwiedzia tylko szkoda, że się najadł stresu.
        • etata Re: Psychol..? 21.05.20, 20:28
          "Gość był nawalony"

Gdyby był nawalony, pewnie by próbował na niej pływaćsmile
          • cruella_demon Re: Psychol..? 21.05.20, 20:35
            No i próbował, o mało tego biednego stworzenia nie utopił.
            Miał debil szczęście, że to była stare zwierzę, wychowane w cyrku, a więc przyzwyczajone do interakcji z ludźmi, dlatego mu krzywdy nie próbowała zrobić.
            W sumie mam ochotę napisać, ze szkoda, że go nie zagryzła, ale wtedy to biedne zwierzę zostałoby uśpione, a bardziej szkoda misia niż tępego ochleja.
            • nuclearwinter Re: Psychol..? 21.05.20, 20:44
              Dokładnie to samo pomyślałam, jeszcze by uśpili miśka.
              • arwena_11 Re: Psychol..? 21.05.20, 22:48
                No byli przygotowani na zastrzelenie miśka. Już w innym wątku pisałam, że debila powinni zastrzelić.
                • taki-sobie-nick Re: Psychol..? 21.05.20, 22:50
                  Kolejna na forum kwalifikuje się do psychiatry. A wolnościowcy chcą dać ludziom pozwolenie na broń.
                  • minniemouse Re: Psychol..? 22.05.20, 04:14
                    zgadzam się, powinno było dojść do "nieszczęśliwego wypadku, zastrzelono mężczyznę zamiast niedźwiedzia przez pomyłkę" wink wink.

Minnie
          • hanusinamama Re: Psychol..? 21.05.20, 23:29
            NIe wiem co cie w tym kurła tak cieszy. Poziom tego osła masz jak widać.
            • etata Re: Psychol..? 22.05.20, 02:10
              "NIe wiem co cie w tym kurła tak cieszy. Poziom tego osła masz jak widać."

Nawet jeśli w istocie jesteśmy osłami, to jednak jest między nami zasadnicza różnica – on przynajmniej wie, że żyje.
              • aandzia43 Re: Psychol..? 22.05.20, 09:49
                Ojej, to może jednak naprawdę psychol (w sensie psychopata) - nie poczuje że żyje jak sobie nie podłączy pod 220V big_grin
                • etata Re: Psychol..? 22.05.20, 16:27
                  "Ojej, to może jednak naprawdę psychol (w sensie psychopata) - nie poczuje że żyje jak sobie nie podłączy pod 220V big_grin"

A czy przyszyły hrabia Bezuchow, który wraz z koleżkami przywiązał rewirowego do niedźwiedzia, też był psychopatą?smile
                  Według mnie omawiamy tu raczej przykład słowiańskiej fantazji nasączonej alkoholemsmile
                  • iwoniaw Re: Psychol..? 22.05.20, 20:54

> A czy przyszyły hrabia Bezuchow, który wraz z koleżkami przywiązał rewirowego d
                    > o niedźwiedzia, też był psychopatą?smile
                    > Według mnie omawiamy tu raczej przykład słowiańskiej fantazji nasączonej alkoho
                    > lemsmile

Anna Michajłowna twierdziła, że wprost przeciwnie - to skutki tego zagranicznego wychowania 😂
                    • etata Re: Psychol..? 22.05.20, 21:39
                      "Anna Michajłowna twierdziła, że wprost przeciwnie - to skutki tego zagranicznego wychowania 😂"

Nie zawsze zgadzam się z werdyktem fraucymerusmile
                      Słowiańskiego żywiołu nie da się stłamsić w duszy, owszem, można go uśpić, czasem nawet na długo, ale i tak wcześniej czy później pierdyknie widowiskowosmile

• marusia_ogoniok_102 Re: Psychol..? 21.05.20, 20:17
        Bardzo stara niedźwiedzica, z przeszłością cyrkową, która nie wie, że ludzie to niebezpieczni debile. Myślała, że człowiek się chce bawić. Jakby na wybiegu była jej młodsza koleżanka, to... powiedzmy to tak - średnie IQ populacji ogólnej by nieco wzrosło. A liczba populacji zmalała o jeden.
      • lily_evans11 Re: Psychol..? 22.05.20, 07:20
        Biedna niedźwiedzica jest juz stara i była mocno zestresowana. Bydlak.
        Zoo żenujące, że w takim miejscu takie słabe ogrodzenie, ponoć to nie pierwszy incydent.
    • chococaffe Re: Psychol..? 21.05.20, 20:07
      Niektórzy psychole mają nawet fanów wink
    • berdebul Re: Psychol..? 21.05.20, 20:12
      Powinien zostać karnie uśpiony. uncertain
    • majenkir Re: Psychol..? 21.05.20, 20:14
      Misia powinna mu ten glupi leb odgryzc.
      • berdebul Re: Psychol..? 21.05.20, 20:30
        Misia jest z cyrku, wiec nie atakuje ludzi. Tez uważam, ze jakby dla przykładu leżał obgryzione ludzki szkielet, to byłoby mniej chętnych.
        • majenkir Re: Psychol..? 21.05.20, 20:40
          Ale wiecie co mnie dziwi? Na poczatku video widac osobe z dzieckiem czekajace na rozwoj wypadkow big_grin.
          Jakbym to ja byla z malolatem, to bym odeszla z obawy, zeby dzieciak nie byl swiadkiem rozszarpywania faceta przez niedzwiedzie...
          • 1matka-polka Re: Psychol..? 22.05.20, 11:59
            "Jakbym to ja byla z malolatem, to bym odeszla z obawy, zeby dzieciak nie byl swiadkiem rozszarpywania faceta przez niedzwiedzie...“

E tam, sama natura...
          • iwoniaw Re: Psychol..? 22.05.20, 12:02
            majenkir napisała:

> Ale wiecie co mnie dziwi? Na poczatku video widac osobe z dzieckiem czekajace n
            > a rozwoj wypadkow big_grin.
            > Jakbym to ja byla z malolatem, to bym odeszla z obawy, zeby dzieciak nie byl sw
            > iadkiem rozszarpywania faceta przez niedzwiedzie...
            >

Ludzie przez stulecia prowadzali nieletnie dzieciątka na oglądanie egzekucji dla rozrywki, na wystawy topielców wyłowionych z Sekwany itp., a ty oczekujesz, że jak się pojawia teraz okazja spektaklu rozrywania przez niedźwiedzie, to ot tak zrezygnują?
      • aandzia43 Re: Psychol..? 21.05.20, 20:48
        majenkir napisała:

> Misia powinna mu ten glupi leb odgryzc.

Ano powinna, ale w sumie dobrze ze tego nie zrobiła bo miałaby nieprzyjemności. Jeszcze by ją uśpili abo co.
    • aandzia43 Re: Psychol..? 21.05.20, 20:46
      Nie psychol tylko pijany debil. Swoją drogą kto do zoo wpuścił pijanego debila albo debila z butelkami alkoholu? No chyba że debil opróżnił pojemniki z płynem do odkażania rąk.
      • cisco1800 Re: Psychol..? 21.05.20, 22:25
        Ten wybieg niestety ogólnodostępny z ulicy. Bardzo ruchliwej. Byle cwok jeśli chce może tam wleźć. Ten nie był pierwszy. Też żałuję że ten biedny niedźwiedź mu nie uszkodził niczego
        • taki-sobie-nick Re: Psychol..? 21.05.20, 22:43
          Czy wy jesteście normalne?

Idiota, zgoda, pijak, zgoda, ale żałować, że nie został okaleczony na całe życie albo zabity?
        • lily_evans11 Re: Psychol..? 22.05.20, 07:23
          A ja się cieszę, bo zebrała tam się już ekipa do odstrzelenia jej, jakby co.
          Swoją drogą to zoo to tez niezłe cyniczne bydlaki, przecież agresja takich popaprancow wobec zwierząt w tym miejscu jest regularna i nic się z tym nie robi.
    • etata Re: Psychol..? 21.05.20, 21:37
      A o tym co sądzicie?smile

www.youtube.com/watch?v=cv76ekNtcBo
      • bominka Re: Psychol..? 21.05.20, 22:47
        Psychol i patol. Szkoda miska, szok przeżył....
        • taki-sobie-nick Re: Psychol..? 21.05.20, 22:55
          Psychiatria zbłądziła pod strzechy i teraz każdego pijaka idiotę klasyfikuje się jako psychola [facepalm].
          • black.emma Re: Psychol..? 22.05.20, 12:05
            Idiotę powiadasz... big_grin
    • taki-sobie-nick Re: Psychol..? 21.05.20, 23:06
      Psycholi to ja dużo widzę w tym wątku - z założycielką na czele. Tych, co żałują, że facet przeżył.

• nuclearwinter Re: Psychol..? 21.05.20, 23:23
        A spadaj z tym swoim wiecznym pouczaniem. Zawsze wszystko tak dosłownie traktujesz? (Pytanie retoryczne).
        • taki-sobie-nick Re: Psychol..? 21.05.20, 23:27
          Nie czytałaś nigdy, że w internecie znacznie trudniej niż w realu jest ustalić, kto pisze serio, a kto nie, i dlaczego tak jest (pytania retoryczne)?

• lily_evans11 Re: Psychol..? 22.05.20, 07:21
            Jakoś reszta forum nie ma z tym problemu.
          • 1matka-polka Re: Psychol..? 22.05.20, 12:02
            taki-sobie-nick napisała:

> Nie czytałaś nigdy, że w internecie znacznie trudniej niż w realu jest ustalić,
            > kto pisze serio, a kto nie, i dlaczego tak jest (pytania retoryczne)?
            >

Ty akurat masz wyjatkowe problemy z czytaniem miedzy wierszami, podejrzewam, ze jak w rzeczywistosci, jesli ktos nie tarza sie ze smiechu po podlodze, to tez nie wiesz, czy zartuje🙄
            • cruella_demon Re: Psychol..? 22.05.20, 20:12
              Raczej nie ma tego problemu bo jedyne kontakty jakie uskutecznia, to z matką emerytką z którą mieszka i psychiatrami których namiętnie odwiedza.
      • hanusinamama Re: Psychol..? 21.05.20, 23:31
        Uuuuuuu wieczorny morlaniak.
    • srubokretka Re: Psychol..? 22.05.20, 04:05
      Jaki wstyd.
      Uszy wiednna od takiej pieknej polskiej mowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka