mashcaron 21.10.21, 12:41 Ematka słucha, lubi czy wyjec?:p Ostatnio jutub zawiódł mnie w rejony nieznanych mi ich kawałków i muszę przyznać że bardzo mi wpadło w ucho. Przy tym wokalista wydaje się być super sympatyczny, trafia mi do serca Lukas Graham - You're Not There [;Official Music Video]; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arthwen Re: Lucas Graham 21.10.21, 15:43 NIe znam, włączyłam ten kawałek, ale ma strasznie irtytujący głos. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Lucas Graham 21.10.21, 22:01 Słycha, lubi. Ten kawałek szczególnie: youtu.be/BNxNhMJHnRo Odpowiedz Link Zgłoś
skat_0 Re: Lucas Graham 21.10.21, 22:21 No selvfølgelig 🤣 oczywiscie znaczy, ze slucha. A juz wlasnie ta piosenka o tacie jest mi szczegolnie bliska Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Lucas Graham 21.10.21, 22:22 mashcaron napisała: Ematka słucha, lubi czy wyjec?: Nudny trochę (chociaż 7 years było fajne), ale żeby wyjec?? Btw, to moja nowa ulubiona piosenka 🤪 The Bards Last Note 1 Hour Odpowiedz Link Zgłoś