pasquda77 23.09.22, 12:10 Orła Białego, Anrzej go odznaczył... Mnie już naprawdę nic nie zdziwi w tym kraju z 💩i patyków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paskudek1 Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 12:13 Gdybym miała jakiekolwiek odznaczenie to bym chyba w tym momencie demonstracyjnie je oddała. Serio. Odznaczenie Orderem Orła Białego Antoniego Macierewicza to jest zbeszczeszczenie tego odznaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 12:19 Myślę, że część wcześniej odznaczonych tak zrobi, przecież on powinien odbierać order czerwonej gwiazdy w matuszcze Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 12:38 A Naimski dostanie za przeciwstawianie się fuzji Orlenu z Lotosem i sprzedaż udziałów Węgrom? uuuups, to się Jarosławowi może nie spodobać Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 12:41 Zdrajcy Polski byli już nagradzani tym orderem, nie dziwi nic. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 12:44 Szok! Nie powiem co ten typ powinien moim zdaniem dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 12:48 Ja bym byla za miejscowka w pierdlu na 40 lat zamiast ulatwiajacej kuli w leb. W pierdlu by takiego zdrajce obracali... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 13:04 Nie wiesz o czym piszesz.Poczytaj sobie ze spokojem.Gdyby taķ było to opozycja by nie dała mu spokoju .Jak Cię na tym forum wspieram przed hejtem to tu nie ma zgody. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 14:10 Taniarada ale znasz sprawe z wydaniem agentow, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 13:19 princesswhitewolf napisała: > W pierdlu by takiego zdrajce obracali... > Będzie pan zadowolony... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 12:45 Za każdym razem czytam, że święty Antoni. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 12:48 Swiety Antoni, Święty Antoni Co raport zgubił pod miedzą Oj, co to będzie, Święty Antoni, Jak się wyborcy dowiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 12:54 Nic nie będzie, akurat ich wyborcy wierzą w zamach i te wszystkie pierdolety smoleńskie autorstwa Antoniego i spółki 🤷 Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 12:48 krwawy.lolo napisał: > Za każdym razem czytam, że święty Antoni. Niech już będzie i święty, bo to znaczyłoby, że nie ma go wśród nas Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 12:47 O wow, pierwsza osoba która ma jednocześnie order Orła Białego i order Lenina. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 12:49 A ja sie zastanawiam CO ON wie. Jakiego haka ma i na kogo w rządzie ze zdrajca stanu dostaje najwyzsze odznaczenia 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 13:08 Kobieto to nie za Smoleńsk to za to .Pohamuj emocje . Prezydent wręczy Ordery Orła Białego założycielom i działaczom Komitetu Obrony Robotników – Mirosławowi Chojeckiemu, Antoniemu Macierewiczowi i Piotrowi Naimskiemu.Był w nim Adam Michnik też .Czytać ze zrozumieniem.Mieli duży wkład . Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 13:12 Nie ma znaczenia. Nadanie tego orderu temu Panu to profanacja odznaczenia. On powinien siedzieć w pierdlu Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 14:12 Ale ja nie mowie o niczym w zwiazku ze Smolenskiem bo prawdy nie dojdziemy i nie ma co spekulowac. Mowie o ujawnieniu agentow Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 13:08 Hyhy. Ciekawe co na to nasze formurowe pisówki Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 13:16 leosia-wspaniala napisał(a): > Hyhy. Ciekawe co na to nasze formurowe pisówki Jak to co? Będą zachwycone. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 13:52 Ja przepraszam, że tak wprost i może nieregulaminowo, ale chciałbym mieć jasność kto zacz. Forumowe pisie to zdaje się arwena, taka-sobie (chyba), volta i kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 14:18 potworia116 napisała: > i kto jeszcze? bywalec Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 14:20 Marzeka i Nutella Fan. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 13:10 Bez oficjalnej listy nazwisk - powininien jeszcze odznaczać do kompletu pod osłoną nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
furiatka_wariatka Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 13:14 Ilekroć Adrian coś odwali, to wydaje mi się, że to dno, ale i tak po jakimś czasie słychać pukanie od dołu. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 13:47 Ja mam prawdziwy problem wybrać kto jest większym dzbanem: Adrian czy Czarnek. I byłoby to śmieszne gdyby nie fakt, że jeden jest prezydentem RP a drugi ministrem Edukacji... Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 14:06 Nie zapominaj o Kowalskim, obecnym Wiceministrze Rolnictwa. Konkurencja jest silna😜 Odpowiedz Link Zgłoś
furiatka_wariatka Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 14:14 Ciężki wybór, to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 22:28 Jeszcze Jaki i poseł specjalnej troski Suski Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 13:38 Ta waaadza specjalizuje się w pluciu społeczeństwu w twarz. Kolejny może być order dla Kai Płodek i kucharki trybunalskiej w rocznicę wejścia w życie sławnego orzeczenia albo jeszcze lepiej w rocznicę śmieci Izabeli z Pszczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 13:50 I na trzy: Cała sala śpiewa z nami.... Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 14:26 Idą w zaparte i produkują content dla kurwizji. Szkoda, ze przy okazji szmacą to, co w naszej ojczyźnie cenne. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 14:31 Mnie już dawno zabrakło słów. Tych , które cenzura akceptuje. I doszłam do takiego stanu, że rzeczywiście- chyba już nic, co piździelce zrobią, nie jest mnie wstanie zaskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
chebellacosa92 Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 20:01 Cała ematka - kłótnie z teściowa na tysiac wpisów, a wątek o tak ważnej sprawie, jak zbezczeszczenie najwyższego odznaczenia państwowego zaledwie na kilkadziesiąt.... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Świr Antoni dostał order 23.09.22, 20:21 Dlatego właśnie należałoby odchudzić tę całą obrzędowość. Wywalić państwowe ordery, zlikwidować darmozjadowy urząd prezydęta, wprowadzić dni wolne od pracy i wolne od wszelkich świąt ... i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś