analyss 17.08.10, 22:12 czy obserwowałyście jakieś spadki mleczności w czasie @? ja mam trzeci raz @, na razie ciągle taki ;lajtowy', ale mam na dobę tak mniej o około 50 ml, czyli niby niewiele, ale jednak coś.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
11buba Re: odciąganie a @@ 17.08.10, 23:46 tak, mam mniej... ponoc organizm zatrzymuje wodę i mleko ma mniej "nośnika", za to jest bardziej skondensowane... ale nie wiem, czy to prawda, tak słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
karolinairena Re: odciąganie a @@ 18.08.10, 09:02 a po jakim czasie wrócił wam @? Ja urodziłam prawie 4,5 miesiąca temu i nie mam. Nie martwię się tym i powiem szczerze, że bardzo podoba mi się ta sytuacja. A nie ściągam za dużo (w ml) bo jakieś 500-650 ml na dobę. Cały czas walczę o rozkręcenie laktacji, dużo ściągam na sucho i małą zawsze na chwilę przystawiam jak ma czkawkę po butli. Odpowiedz Link Zgłoś
analyss Re: odciąganie a @@ 18.08.10, 15:30 gdzieś tak po ponad 5 mies. pojawił się pierwszy niby-@, plamienie. teraz mam trzeci, na szczęście nadal ulgowy, choc już zaczyna być bolesny - przed ciążą bolało jak jasny gwint Odpowiedz Link Zgłoś
karolinairena Re: odciąganie a @@ 18.08.10, 16:28 podobno po porodzie te bóle się zmniejszają miejmy taką nadzieję myślałam że to troszkę dłużej zajmuje nim wróci @ trudno dobre i te 14 - 15 miesięcy bez Odpowiedz Link Zgłoś
pysia.78 Re: odciąganie a @@ 22.08.10, 03:28 Moja mala dzis konczy 8m a @ nadal brak. Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_k_o Re: odciąganie a @@ 23.08.10, 08:46 od m-ca karmię inaczej i @ przylazła w postaci masłego plamienia, jednodniowego. Odpowiedz Link Zgłoś