kasia_4646 16.01.12, 13:48 Jakie kupić pierwsze sztućce dla dziecka? Plastikowe czy ze stali nierdzewnej? A może wystarczą domowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikams75 Re: Sztućce 16.01.12, 14:12 ja kupilam plastikowe, sa lzejsze i mi dziur nie porobia w parkiecie jak beda ladowac Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Sztućce 16.01.12, 14:43 uzywalismy widelczyka do ciasta i lyzeczki do herbaty, nie kupowalam plastikowych. Odpowiedz Link Zgłoś
azomim Re: Sztućce 16.01.12, 14:46 Na początku plastikowe, od ok. roku małe sztućce dziecięce ze stali nierdzewnej. Odpowiedz Link Zgłoś
turnesolka Re: Sztućce 16.01.12, 20:18 wg mnie plastikowe, jakoś mam obawy przed metalowym widelcem bo Młody nim strasznie wymachuje. Najpierw kupiłam po taniści Calpolu i to byla PORAŻKA, niechlujnie wylane, niewygodnie rączki, więc kupiłam Aventu i są cudowne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_4646 Re: Sztućce 16.01.12, 21:21 Dzięki dziewczyny !!! Dzięki Turnesolka za radę które sztućce kupić to miało być moje kolejne pytanie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aamarzena Re: Sztućce 16.01.12, 23:21 My mamy plastikowe. Na początku fajnie sprawdzały się łyżeczki z silikonową końcówką, ale teraz młoda sobie procę z nich zrobiła i strzela jedzeniem po całej kuchni Od jakiegoś miesiąca mamy tomee tippee, takie od 8 czy 9 miesiąca (pakowane po cztery), fajnie leżą w łapkach. Mamy tez komplecik z Nuka widelec+ łyżeczka od 8 m-cy i też jestem zadowolona, są nieduże i fajnie wchodzą do małej buzi Odpowiedz Link Zgłoś