marena.1 02.11.04, 08:55 Drogie Mamuśki kiedy zaczęłyście podawać swoim dzieciom serek i jaki polecacie? Wiem, że danonki są od 3 roku życia a Bakusie? Proszę o opinie Pozdrawiam mama Mikołaja (14.02.04) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klubiale1 Re: Od kiedy serek 02.11.04, 12:35 A czemu danonki są od 3 roku? Mój 14 miesięczniak je bakusie, danonki i danio, smakują mu, nic mu po nich nie dolega. Tylko po serku waniliowym Rolmleczu dostał wysypki. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
szpiczak Re: Od kiedy serek 02.11.04, 16:22 moj synek ma 9 miesiecy i od jakiegos czasu wcina danonki,oraz rozne inne serki.nic mu nie jest i bardzo je lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
magan5 Re: Od kiedy serek 02.11.04, 21:33 kurcze..skad ten pomysł o danonkach od 3 roku życia???może to i prawda ale chyab bym nie miała serca jakbym Jędrkowi teraz danonki zabrała..ma 6,5 miesiaca i wcina az się oblizuje..bez uczulenia, bolącego brzuszka ..dodam ze mnie do dawania danonków młodemu namówiła lekarz...matka dwóch 3 i 5-letnich zbójów...wiec chyba wiedziała co mówi..pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
mascarbone Re: Od kiedy serek 03.11.04, 11:51 Ja też podaję danonki. Mały ma 8mcy. Odpowiedz Link Zgłoś