letruska 30.03.06, 17:28 co kilka dni urzadzamy sobie wspolna kapiel z nasza 9 mies.corcia.Sprawia nam to wielka frajde.Ladujemy sie do wanny i chlapiemy sie z pol godziny.Tez tak robicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emwu55 Re: wspolna kapiel 30.03.06, 17:35 muszę spróbować bo jak na razie to klęczę przy wannie i kolana mnie bolą Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: wspolna kapiel 30.03.06, 17:35 Też, bo inaczej porządnie umyć się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: wspolna kapiel 30.03.06, 18:17 A ja niestety mam prysznic i bardzo brakuje mi wanny Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: wspolna kapiel 30.03.06, 18:26 ja robie tak z moim 5 miesiecznym synkiem...uwielbia to.ja zreszta tez Odpowiedz Link Zgłoś
gosiula81 Re: wspolna kapiel 30.03.06, 20:05 A kapiecie sie nago czy w majtkach? Naczytalam sie w jakiejs gazecie ze kapanie sie z dzieckiem nago moze w przyszlosci powodowac zboczenia typu transwestytyzm Pytam z ciekawosci. Odpowiedz Link Zgłoś
oda100 Re: wspolna kapiel 30.03.06, 20:18 moj maz od 8 miesiecy kapie malego pod prysznicem, trzyma go na rekach, a synek ma frajde i nie boi sie. Tyle ze zaczyna byc za ciezki. Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: wspolna kapiel 30.03.06, 20:27 A mi się wydaje, że chyba przesadzili w tym artykule. Jeżeli nie będziemy się przed dzieckiem obnosić z naszą nagością i będzie ona występowała w określonych wypadkach, typu kąpiel, to nic dziecku "nie grozi". Takie jest w każdym razie moje zdanie. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: wspolna kapiel 30.03.06, 21:03 W majtkach, ale dlatego, że małej się jakoś to miejsce podobało Tego u mamy zwykle nie widywała. Z Olką kąpie się też tatuś - też w majtkach, bo nie chciałby, żeby jego "klejnoty" za zabawki służyły Odpowiedz Link Zgłoś
letruska Re: wspolna kapiel 30.03.06, 21:05 oczywiscie ze kapiemy sie nago .I nie mamy zadnych obaw co do mozliwych dewiacji.Mysle ze nie trzeba przesadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: wspolna kapiel 30.03.06, 22:00 my od urodzenia malej (prawie 2 lata) kapiemy się z nia na zmianę - raz ja, raz mąż. Tylko pierwsze 2 tyg. kapalismy ja sama w wanience. razem i milej, i weselej, i wygodniej... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiula81 Re: wspolna kapiel 30.03.06, 22:36 Raczej nigdy nie sugeruje sie artykułami jakis gazet, bo jakby czlowiek tak wszytsko doglebnie czytal to wyszloby na to ze dziecka nie mozna by bylo nawet dotknac, zeby nie przeniesc bakterii Chcialam znac Wasze zdanie na ten temat, ale widze ze podzielacie moje. Ja z moja corcia (10 m-cy) jeszcze sie nie kapalam, bo jej woda jest dla mnie za zimna, ale chyba sie poswiece, bo tak fajnie tu piszecie Pozdrawiam wszystkie kapiace sie mamy i tatusiow Odpowiedz Link Zgłoś