hipp1 27.09.05, 23:13 szukam mam rozkapryszonych dwulatkow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetina Re: dwulatki 28.09.05, 11:58 jestem mamą niespełna 2-latka, ale nie narzekam za bardzo na Jego kaprysy Odpowiedz Link Zgłoś
anula_j Re: dwulatki 28.11.05, 20:31 Jestem szczęśliwą mamą dwulatki. Straszny z niej drań - ale ile w tym uroku !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jakoma Re: dwulatki 28.11.05, 21:27 ja tez mam dwulatke bardzo rozkapryszona,ale to takie slodkie.ona tak wlasciwie to kaprysi tylko przy ubieraniu ma swoj wyrobiony styl,w lecie chodzila w gumakach i swetrze,teraz najchetniej ubiera sie w sandaly.wyjscie na dwor to ciagla walka o ubrania na szczescie konczy sie to kompromisem,ulubione stroje pakujemy w torbe i bierzemy ze soba.ona ma artystyczna dusze i lubi wyrozniac sie w tlumie. Odpowiedz Link Zgłoś
msto05 Re: dwulatki 30.11.05, 09:32 Jestem mamą 2-latka, ale moja Ola nie jest zbyt rozkapryszona. Może dlatego, że ma starszą siostrę? Pozdrawiam i życzę dużo cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_19 Re: dwulatki 01.12.05, 20:11 Moja Julka za 18 dni skończy dwa lata i nie mogę powiedzieć aby była rozkapryszonym dzieckiem. Oczywiście nie jest aniołkiem, bo jak każdemu, zdażają się lepsze i te gorsze dni, ale ogólnie jest bardzo mądrą, rozsądną i zabawną dziewczynką ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piastk Re: dwulatki 08.12.05, 14:35 Mój synio jutro skonczy dwa latka,ale o dziwo nie jest bardzo rozkapryszony chociaz całkiem ostatnio zaczęły mu jakby rosnąć różki.na razie sobie z tym radzimy ...zobaczymy jak długo .Życzę cierpliwości i pozdrawiam.Aśka,mama michasia Odpowiedz Link Zgłoś