my_cha1 03.11.08, 21:47 ... i to nie męża a młodego! czy któryś maluch też charczy / chrapie jak śpi? zastanawiam się czy nie iść z młodym do lekarza pewnie jakaś wydzielina mu zalega ale zanim zrobię akcję podpytuję jak tam u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytataraszkiewicz Re: chrapanie... 03.11.08, 23:39 czasami chrapie...Ja jak bylam dzieckiem to zawsze spalam z otwarta buzia i chrapalam:-0 Odpowiedz Link Zgłoś
krystynacr Re: chrapanie... 04.11.08, 10:59 Młody nie, kot za to na potęgę A na serio, może spróbuj mu do nosa wpuścić trochę soli fizjologicznej i odfriduj? Może coś w nosie zalega? Od dawna tak? Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: chrapanie... 05.11.08, 00:55 'odfridowujemy' się przed spaniem, z reguły chrapać zaczął jakiś tydzień - dwa temu do tej pory na nic nie chorował jeszcze ciągnie z cyca, w nocy też, nie wiem, może mliko tam się gdzieś gromadzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ominix Re: chrapanie... 05.11.08, 22:51 U nas był taki problem ale do tego Młody miał zapchany nos i dlatego chrapał.Kataru brak.Był lekarz i prawdopodobnie to napuchniety trzeci migdał.Dał leki i jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ziena77 Re: chrapanie... 06.11.08, 13:51 U mojej Blanki tez okazalo sie, ze to powiekszony trzeci migdal. Odpowiedz Link Zgłoś