28.01.11, 13:58
Czesc dziewczyny mam pytanie jakich wiele ale mam nadzieje ze odpowiecie mi....
staramy sie o dzidziusia,starania byly z testami owulacyjnymi 20/21 styczen ,cykle przecietne 28 dniowe.okres powinien byc 5 lutego.Mam wrazenie ciagle mokrej bielizny(po owulacji u mnie nietypowe) az sprawdzilam testami czy owulacja sie przedluzyla? i tak sobie testuje codziennie od 5 dni i ciagle wychodzi druga linia jasniejsza od testowej.Dzisiaj rano zrobilam test ciazowy i negatywny.Wczesniej przed owulacja jak robilam testy wychodzila tylko jedna kreska wiec wykluczam blad w testach.Co mam o tym myslec? ciaza?
Obserwuj wątek
    • takajakwy Re: Ciaza? 28.01.11, 14:03
      a dlaczego miałabyś myslec, ze to ciaza skoro test ciazowy wyszedl negatywny??;>
      • prawdziwek5 Re: Ciaza? 28.01.11, 14:07
        tylko ze na test ciazowy troche za wczesnie
        • wuika Re: Ciaza? 28.01.11, 15:56
          No to jak test negatywny, to co innego mogłoby Ci ją sprawdzić. Wróżka?
      • annajustyna Re: Ciaza? 28.01.11, 14:07
        Ciaza to nie wiadomo, ale na pewno schiza (przed)ciazowa.
        • prawdziwek5 Re: Ciaza? 28.01.11, 14:16
          sad moze i tak .Tak dlugo juz sie staramy i zadnych nigdy nie bylo objawow.
          shiza z nadzieja rowna
          • annajustyna Re: Ciaza? 28.01.11, 16:31
            Poczekaj z kolejnym testem przynajmniej do 5 lutego.
            • mewa000 Re: Ciaza? 28.01.11, 18:55
              Prawdziwek 7 dni po domniemanej owulacji to na prawdę za wcześnie na test. Niestety musisz czekać czy dostaniesz okres czy nie
    • emiljanka.2 Re: Ciaza? 30.01.11, 14:43
      Hej smile z mężem też staramy się o 2 dzidzie to 2 podejscie. też robiłam testy owulacyje i wyszły pozytywne 2 dni przed spodziewnym terminem owu. teści robie 3 lutego o ile @ nie zawita. Miałam objawy 7 dni po zapłotnieniu czyli silne bóle jak na @ i tak co 2 dzień występują piersi sie troszkę powiększyły i mam od dzisiaj bóle krzyża. Robiłam juz z ciekawości 2 testy i jedna kreska sad niestety, wiem ze to za wcześnie ale sytuacja w jakiej teraz sie znalazłam zmusz mnie do jak najszybszego zajścia w ciążę więc ciekawość czy się udało jest ze zdwojoną siłąsmile. prawdziwek5 bede trzymała kciuki za Ciebie. smile
      • prawdziwek5 Re: Ciaza? 30.01.11, 19:30
        emiljanka.2 - dzieki za kciuki mam nadzieje ze ci sie tez uda.U mnie nadal 2 kreseczki na owulacyjnych testach,az kupilam inna firme testow ale wynik ten samsmile wiec mam nadzieje ze to to smile z objawow to duzo sluzu i to by bylo na tyle. W poprzednich ciazach tez nie mialam objawow.Zjadlam dzisiaj cale opakowanie sledzi,az maz sie na mnie patrzyl dziwnie,bo nigdy nie lubilam sledzi nawet zapach mi przeszkadzal.A ja je pochlonelam.Bede testowac pod koniec tygodnia,a narazie sprawdzam owulacyjnymi.Tak sama dla siebie czy to prawda ze owulacyjne zawsze wychodza w ciazy wink
        A wiec trzymam kciuki za ciebie tez,powodzenia
        • adetka Re: Ciaza? 30.01.11, 20:18
          "czy to prawda ze owulacyjne zawsze wychodza w ciazy" - owszem, ale ciążowe też wtedy są pozytywne.
          • emiljanka.2 Re: Ciaza? 30.01.11, 22:31
            Niestety dziś dostałam @ sadsad objawy niestety zmyliły mnie. dzisiejsze bóle krzyża zapowiadały @. następna szansa za 2 tygodnie. poprzestawiało mi sie bo 2 miesiąc temu odstawiłam tabsy. mam nadzieję ze mi sie uda w ciągu 3 miesięcy bo chcą mnie wywalić z pracy wiec musi sie udać, ale jak to sie mówi " jak sie chce to sie nie może" więc moze jakiś wyjazd mnie ratuje smile zobaczymy. Trzymam kciuki i Pozdrawiam
        • emiljanka.2 Re: Ciaza? 30.01.11, 22:33
          Co do testów owulacyjnych to nie wiem czy pokazują ciąże. Ale mam nadzieję ze Ci sie udało smile
        • go-jab Re: Ciaza? 31.01.11, 22:06
          moze ja jakas niedoinformowana jestem ale mi sie wydaje ze owulacyjne testy i te ciazowe badaja obecnosc/stezenie zupelnie innych hormonow... i te owulacyjne zawsze beda mialy dwie kreski i tylko kolor/natezenie tej drugiej daja znac czy owulacja sie zbliza czy nie... jesli nie mam racji to prosze mnie uswiadomic smile

a testujacym i oczekujacym powodzenia zycze smile smile smile
          • beata.m84 Re: Ciaza? 03.02.11, 08:31
            Czesc dziewczyny. Mam pytanko. Od paru miesiecy staramy sie z mezem o dziecko ale na luzie. W sensie nie mierze temperatury itp. Po prostu wspolzyjemy dwa razy w tygodniu lub 3 i czekamy na efekty. W tym miesiacu dzieje sie cos co wczesniej nigdy nie mialo miejsca. Otoz jestem na tydzien przed @ i kluje mnie prawy jajnik bardzo podobnie jak przy owulacji.....
            Mam juz powiekszone i bolace piersi i tak mysle czy to przypadkiem nie fasolka smile
            • dzieciusie3 Re: Ciaza? 03.02.11, 10:55
              Ja z tym kłuciem jajnika miałam tak przy ciąży-tak,że trzymam mocno kciuki żeby to własnie fasolka była i czekamy na wiadomości od ciebie!
              • beata.m84 Re: Ciaza? 03.02.11, 11:23
                Oj bardzo bym chciala. Dokladnie rok temu poronilam ciaze. w 6 tygodniu.... od tamtej pory przerwalismy starania i ponowilismy jakis czas temu.... Dzisiaj wybieram sie do ginekologa bo jeszcze przyplatala sie infekcja sad
                • dzieciusie3 Re: Ciaza? 03.02.11, 11:59
                  Daj znać jak wrócisz!!!
                  • prawdziwek5 Re: Ciaza? 03.02.11, 15:03
                    A moje testy nadal pozytywne jutro zrobie test ciazowy zobaczymy,jajniki kluja,piersi jakies dziwne,guziczki na brodawkach ogromne,temp utrzymuje sie ponad 37'.Trzymajcie kciuki!!
                    • emiljanka.2 Re: Ciaza? 03.02.11, 17:24
                      Ja też miała kłucia 6-7 dniu po zapłodni myślyałam ze mnie rozsadzi piersi też duże smile Ale niestet tak jak pisałam @ przyszła i tyle z nadzieii. Więc do @ trzeba czekać bo z objawami róznie bywa. Prawdziwek5 mam nadzieję że Ci sie udało trzymam kciuki za jutro daj znaćsmile Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka