Dodaj do ulubionych

znowu zrobiłam test

31.03.05, 09:20
wczoraj zrobiłam rano test i wyszły dwie krechy, z tym, że testowa była jakaś
taka słaba, dzisiaj powtórzyłam test (inny, nie z porannego moczu ) i
sytuacja się powtórzyła. Niby są dwie krechy, ale ta druga taka słaba,
widoczna, ale słaba. mam już dość tej niepewności.
dziewczyny wiem że przynudzam, ale napiszcie coś, czy spotkałyście się z taką
sytuacją?
Obserwuj wątek
    • abiela Re: znowu zrobiłam test 31.03.05, 09:59
      Po raz drugi ci napisze, ze tak. Kilka razy, efekt w sygnaturce.
      Ania
    • julka72 Re: znowu zrobiłam test 31.03.05, 10:04
      Apfelmus, jak chcesz mieć dość niepewności, to zrób sobie bete hcg z krwi. Nie
      musisz mieć skierowania od lekarza, badanie jest płatne (przeciętnie chyba
      kilkanaście złotych), wynik tego samego dnia i przestaniesz wariować. A co do
      kreseczek, wydaje mi się, że tak być może na początku ciąży (nie wiem, który
      ewentualnie miałby to być tydzień?) Głowa do góry, ściskam cieplutkosmile
      • agawa22 Re: znowu zrobiłam test 31.03.05, 10:25
        Niczym się nie przejmuj, opowiem Ci moją historię.Spóźniał mi się okres ok 2
        tyg (pierwszy raz w życiu) nie robiłam nawet testu tylko od razu poszłam do
        lekarza. Byłam pewna, żę lekarz potwierdzi ciążę, ok 6 tydzień.Po badaniu
        ginekologicznym powiedział, żę na 100 % to nie jest ciąża. Ponieważ w tym
        czasuie miałam spore stresy związane z nową pracą to zrzucił to właśnie na to.
        Powiedział, że jak przez najbliższe 2 tyg nie dostanę @ to mam zrobić test i
        przyjść do niego. Okresu nie było więć po 2 tyg. zrobiłam test . Wyszła jedna
        kreska a druga widoczna ale tylko przez lupę. Czyli wg. instrukcji, nie byłam w
        ciąży. Poszłam do gina a ten ponownie wykluczył ciązę. Już zupełnie nie
        wiedziałam co mi jest. Nie miałam mdłości, żadnych objawów, tylko schudłamn 4
        kg.Mój gin nawet nie robił mi USG taki był pewien swojej diagnozy. Ale ja byłam
        dociekliwa, zrobiłam drugi test i znowu nic nie pokazało. Wkurzyłam sie i
        pojechałam do szpitala. I co się okazało? Oczywiście byłam w ciąży i to był 9
        tydz. dziecko rozwijało się doskonale, oczywiście zaraz potem zmieniłam
        lekarza. Teraz mój synek ma 14 miesiecy i rozwija sie świetnie. Dodam tylko, że
        ciąze i poród miałam b. lekki i łatwy. Tak więc nie przejmuj się tylko idz może
        do innego lekarza lub jak radzą inne koleżanki zrób betę, i bądz dobrej myśli.
    • marcia81 Re: znowu zrobiłam test 31.03.05, 17:44
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=22181999&a=22247564

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka