poleczka2 02.07.05, 20:43 Ja nieoficjalnie mam termin na 6 marca 2006. Czy jest ktoś ze mną? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blu4 Re: Marzec 2006 04.07.05, 23:35 Chyba dopiero sie testowanie rozpocznie)) Ja na 100 % bede wiedziala kolo piatku. Moja coreczka 2 latka obchodzila w marcu Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
toja48 Re: Marzec 2006 05.07.05, 07:51 Cześć poleczko nieoficjalny termin mojego porodu to 5 marzec. Mam dwóch syneczków Piotruś-10 09 1998 i Kubuś 10 06 2000. Jestem troszkę zaskoczona ale szczęśliwa. Powodzenia i daj czasami znać jak się czujesz.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
dodadada Re: Marzec 2006 22.07.05, 15:52 No to jesteśmy dwie w podobnej sytuacji , ja mam dwie córeczki 2.5 i 5 lat i marcowego dzidziusia pod serduchem. pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
ewela77 Re: Marzec 2006 05.07.05, 09:28 Cześć Dziewczynki. Ja również mam termin na 6 marca. O dziwo czuję się dobrze żadnych mdłości, tylko piersi bolą niesamowicie. W piątek idę na pierwsze USG może zobacze serduszko. Mam nadzieję, że będziemy w kontakcie. Pozdrawiam. Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: Marzec 2006 05.07.05, 10:07 Sama wyliczyłam termin i wychodzi mi 9-10 marzec. Na pierwsze USG idę w czwartek i trochę się stresuję. Czuje się b. dobrze, póki co, tylko śpię popołudniu. Odpowiedz Link Zgłoś
moni73 Re: Marzec 2006 05.07.05, 15:16 Witam Ja mam termin ok 9 marca To moje trzecie dzieciatko W domu mam synka i coreczke - 7 i prawie 3 latka Odpowiedz Link Zgłoś
poleczka2 Re: Marzec 2006 05.07.05, 21:05 Cześć. Nie myślałam, że tyle nas będzie w ciąży z trójką dzieci. Ja dowiedziałam się w czwartek. Jestem w szoku bo zaszłam będąc na pigułce. Mam już niezłe mdłości, zaczęły się od niedzieli. Trwają od rana do wieczora. Bardzo też chce mi się spać a od kawy mnie odrzuca więc piję tylko herbatę. Nudności nie są jeszcze upierdliwe więc nie robię jeszcze naparu imbirowego ale na pewno będę robić herbatki jak pogorszą się. Brzuch też mi się powiększył. W poprzednich ciążach mdłości zazwyczaj przychodziły w około 6ym tygodniu więc nie jestem przekonana co do dat i pewnie wyślą mnie na usg w 12ym tygodniu. Pozdrawiam wszystkie ciężarówki. Odpowiedz Link Zgłoś
irazone Re: Marzec 2006 06.07.05, 03:55 witaj Poleczko pamiętam Cię jeszcze z oczekiwania wrześniowo-październikowego2004 gratuluję Tobie serdecznie!! nie raz się zastanawiałyśmy co z Tobą się działo Odpowiedz Link Zgłoś
kakot Re: Marzec 2006 06.07.05, 14:42 witajcie, dolaczam - ze wstepnych obliczen tez wychodzi mi 6 marca. Wlasnie dzis widzialam na usg te kropke, ktora juz niedlugo zacznie wygladac jak fasolka )) to moje pierwsze i bardzo wyczekane, milo ze juz jest nas tyle "marcowych" Odpowiedz Link Zgłoś
fullcolor Re: Marzec 2006 06.07.05, 15:35 Mnie też wychodzi 6 marca )) Na usg idę jutro, mam nadzieję że coś zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
dodadada Re: Marzec 2006 22.07.05, 15:54 hura a myślałam że jestem takim wyjątkiem z 3-im bobasem - dorota Odpowiedz Link Zgłoś
kalioppe Re: Marzec 2006 06.07.05, 16:17 Witajcie, Ze wstępnych wyliczeń - 8 marzec. Żadnych dolegliwości, tylko piersi mnie bolą. Na USG idę dopiero 14 lipca, tak mi kazał lekarz. W domu mam 3 letnia córę. pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
lukasia3 Re: Marzec 2006 08.07.05, 07:46 Hurrrra! Ja tez!! To moje pierwsze, oczekiwane i wymarzone Dziecko. Wiem od wczoraj) Moj termin to okolice 12 marca. Pozdrawiam wszystkie Mamy, a szczegolnie te marcowe.Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
poleczka2 Re: Marzec 2006 06.07.05, 16:32 Witamy nowe mamy, widzę, że termin 6 marzec już nie jest dominujący. Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Marzec 2006 06.07.05, 19:39 z moich wiliczen termin na 10 marca dzis zrobilam test do mojego lekarza jeszcze nie dzwonilam sie umowic. Mam juz 14 m alicje Odpowiedz Link Zgłoś
leni_wa Re: Marzec 2006 13.07.05, 13:26 12 marzec widzialyscie juz serduszko dzidzi? Odpowiedz Link Zgłoś
poleczka2 Re: Marzec 2006 06.07.05, 20:39 Ciekawam jaka wam wychodzi płeć wg tej tabeli. Mnie sprawdziło się w poprzednich dwóch ciążach. Teraz wychodzi chłopiec. www.bajbus.pl/index.phtml?ids=zanim&kat=swiadome&tmt=chinska Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Marzec 2006 06.07.05, 20:46 mi sie nie sprawdzilo wedlug tabeli mial byc chlopiec a jest dziewczyna a teraz wychodzi ze dziewczynka mam nadzieje ze znowu bedzie na odwrut Odpowiedz Link Zgłoś
toja48 Re: Marzec 2006 07.07.05, 07:46 Według tej tabeli powinnam mieć w domu dwie dziewczynki, a jest dwóch chłopców i będzie trzeci. Ale tak naprawdę nie mam wymagań co do płci, chcę tylko zdrowego dzidziusia. Poleczko jak zdobyć taki suwaczek? Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
dodadada Re: Marzec 2006 22.07.05, 15:58 Sprawdziłam moje dzieci wg tej tabeli moja starsza córka powinna być chłopcem Pozdrawiam dorota Odpowiedz Link Zgłoś
kornelcia75 poleczko 07.07.05, 10:30 Poleczko ja też Cię pamietam z forum wrześniowo-pażdziernikowych. Ty chyba juz nie co? Wspominałysmy dziewczyny które były a potem odeszły i sie nie pokazały. Ciesze się ze u Ciebie wszystko dobrze i ze jesteś w ciązy. My mamy swoje prywatne forum"Dzieci mamus IX-X",gadamy o dzieciaczkach i innych sprawach. Pozdrawiam Cię serdecznie. Spokojnych 9 mc życzę. Kornelcia Odpowiedz Link Zgłoś
kjacu Re: Marzec 2006 07.07.05, 11:16 Witam! Nazywam się Kasia. Swego czasu bardzo aktywnie pisałam na eDziecku jako KJ74, może któraś mnie pamięta. Dołączam z wielką przyjemnością do Waszego grona. Z obliczeń wychodzą mi różne terminy, ale póki co trzymam się 4 marca (o.m. 27/05). Ciąża była jak najbardziej zaplanowana, udało się za drugim razem. Mam już córeczkę Ingusię, która jest z marca 2004. Nie mam typowo ciążowych dolegliwości, ale boli mnie od kilku dni głowa. Chyba to hormony, bo przed porodem było to samo. U gina jeszcze nie byłam, jestem umówiona po wczasach (jedziemy w niedzielę) czyloi po 25. Odpowiedz Link Zgłoś
poleczka2 Re: Marzec 2006 07.07.05, 13:57 Cześć dziewczyny. Dzięki Kornelcio, że się odezwałaś, irazone napisała do mnie na priva, odpisałam jej, zapomniałam jej napisać, że będę w Szczecinie we wrześniu, jak tam nadal mieszka to możemy się spotkać z wózkami w parku. Jak czytasz irazone, napiszę do Ciebie jeszcze na priva. Jak to forum jest otwarte to wpadne na gadki do mam wrześniowo-październikowych. Odpowiedź dla toja48: te jak to się one nazywają po polsku suwaczki (ja je znam jako tickers) dostępne są na stronach www.tickerfactory.com , www.lilypie.com czy www.baby-gaga.com Potem kopiujesz url i wklejasz w "moim forum" do sygnaturki. Moje myśli są teraz z rodzinami rannych i zabitych w atakach terrorytycznych w niedalekim ode mnie Londynie. Nade mną przelatują helikoptery w drodze do Londynu aby eskortować rannych. Straszne co się teraz dzieje. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: Marzec 2006 07.07.05, 16:54 cześć dziewczyny. Zrobiłam dzisiaj kolejny test i wyszedł pozytywny , choć kreska nie była bardzo dobrze widoczna, ale ważne, że była. To będzie moje drugie dziecko. Pierwszy synek Krystian w sierpniu skończy 2 latka, a z moich obliczeń drugie urodzi się 11 marca (o. m. 4 czerwca). Zamierzam udać się do gina, ale chyba nie uda mi się tego dokonać jeszcze przed wyjazdem na urlop. U nas okropne kolejki więc w lipcu pewno się nie załapię. Poza tym czuję się dobrze, żadnych mdłości, tylko odczuwam zmęczenie i senność. Czy wy też się czujecie cały czas wyczerpane fizycznie? Dodam, że jeszcze karmię syna piersią, próbuję go odstawić, ale jest ciężko, choć i tak ograniczyłam mu dzienne przysysanie się do cyca. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kjacu Re: Marzec 2006 08.07.05, 07:55 ewelinaz25 napisała: > z moich > obliczeń drugie urodzi się 11 marca (o. m. 4 czerwca). > Ja tak miałam w ciąży z Ingusią, OM 04/06 termin na 11 a mała urodziła się 16 Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: Marzec 2006 08.07.05, 12:56 chciałabym urodzić 16, bo sprawiłabym mężowi niezły prezent urodzinowy, pierwszą ciążę przenosiłam 14 dni, pewnie chodziłabym dalej w ciąży gdyby nie kroplówka Odpowiedz Link Zgłoś
beata_czajka Re: Marzec 2006 25.08.05, 13:08 ja z moich obliczen mam termin na 15 marzec. Ciesze sie strasznie, bo po poronieniu czekałam na to malenstwo 2 lata! Boje sie ale staram sie myśleć pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
irazone Re: Marzec 2006 21.07.05, 10:50 mieszkam nadla w Szczecinie-możemy się dogadać na privie a czy tutaj dołączę nadal nie wiem-test negatywny,okres spóźniony... ale może jest jeszcze szansa Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_g96 Re: Marzec 2006 07.07.05, 18:41 CZeść dziewczyny! Ja mam termin na 2 marca i też już mam /jak co niektóre/ dwójkę dzieciaczków - Kamilę - 9 lat i Dominika 7 lat. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiakliny Re: Marzec 2006 08.07.05, 20:34 witam wszystkich, ja mam termin na 11/03/06 a w domu 14 m-czną córcię, mam nadzieję, że teraz będzie chłopak, na razie czuję się dobrze nie licząc ciągłego zmęczenia, w nocy wstaję 2-3 razy do małej (jest fanką cycusia) i pewnie dlatego. jak będę miała chwile to na pewno tu zajrzę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: Marzec 2006 08.07.05, 21:09 hej ja też mam termin na 11 tylko mam nadzieję, że tym razem będzie dziewczynka. Też karmię jeszcze piersią choć staram się to w dzień ograniczać, nie zawsze mi to wychodzi, ale próbujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Do asiakliny 08.07.05, 21:11 czesc to jestesmy w takiej samej sytuacji mamy dzien roznicy w terminie porodu i 14 m coreczki ja nie odczowam zadnych dolegliwosci jestem pelna energi ale przy Alicji bylo tak samo. alicja tez sie budzi ale wpadlismy na pomysl i spi niby w swim luzeczu ale jest ono przystawione do naszego luzka i odkrecona barierka z tej str. bardzo to pomoglo. Ja odstawilam alicje 1 czerwca calkowicie bo od czerwca postanowilismy sie starac o 2. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kjacu Re: Do asiakliny 08.07.05, 23:25 A moja Ingusia ma 15 m-cy 16-tego skończy 16, ale ja nie karmię jej już od stycznia. Chciałam zajść w ciążę tak jak mi się udało, a ponieważ nie miałam ciał p.odp. na różyczke to musiałam się zaszczepić (w lutym) no i odczekać 3 m- ce. Ale fajnie, że nas przybywa. Mam nadzieję, że stworzymy zgrany zespół )) Przyjaźnie z marca 2004 (pisałam jak byłam w ciąży z Ingusią) przetrwały do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
ewela77 Re: Marzec 2006 09.07.05, 09:00 Cześć Marcóweczki! Byłam wczoraj na pierwszym USG i widziałam już bijące serduszko (super uczucie). Moja dzidzia ma 3,6cm takie maleństwo, a co u Was. Pozdrawiam Ewelina. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: Marzec 2006 09.07.05, 12:11 ja idę do gina w poniedziałek, i wtedy dowiem się wszystkiego, na pewno podzielę się z wami wrażeniami Odpowiedz Link Zgłoś
kjacu Re: Marzec 2006 09.07.05, 14:03 Wiecie co jednak jadę dziś do lekarza. Myślałam, że pójdę po wczasach (jedziemy jutro na 2 tyg. do Ustki). Dziś rano napisała mi smsa koleżanka, która miała termin na 1 marca i poroniła. Tak jej współczuję No więc niech pan doktor zobaczy czy u mnie wszystko gra. Chyba zaczyna robić mi się niedobrze ((( Napiszę wieczorkaim co i jak. Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: Marzec 2006 09.07.05, 15:33 to przykre, też miałam iść do lekarza po urlopie, ale udało mi się załatwić wizytę na poniedziałek. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
estocek Marzec 2006 09.07.05, 21:08 Witajcie, myślałam, że jak poszukam na forum W oczekiwaniu wątku marcowego, to większośc kobitek będzie czekała na swoje pierwsze dziecię. A tu taka niespodzianka. Bardzo się cieszę, bo ja też mam już córeczkę - Ingę z maja 2004. I teraz spodziewam się dzidziusia, jeszcze nie wiem na kiedy, bo byłam ostatnio taka zabiegana, że nie zapisałam sobie daty miesiączki, i niestety uleciała z mej pamieci bezpowrotnie. Na razie, prawdę mówiąc, boję się cieszyć w pełni, bo to jeszcze bardzo wcześnie (jakiś 7, 8 tydzień). Byłam już u gin, usg wykazało, ze jestem w ciązy, ale nie było jeszcze widać zarodka. Na razie czuję się okropnie. Zastanawiam się, jak Wy dajecie sobie radę z opieką nad dziećmi i mdłościami. Mnie najbardziej dokucza brak siły i energii życiowe. W pierwszej ciąży też tak było, tylko że wtedy mogłam sobie bezkarnie wypoczywać. A teraz ledwo ciągnę(( Od 2 tyg. mąż jest na urlopie i tylko to mnie ratuje, w poniedziałek jednak wraca do pracy, i aż się boję jak ja sobie poradzę. Po prostu dopada mnie zmęczenie i nie mogę tego przemóc, do tego oczywiście mdłości Wygląda jakbym tylko narzekała, ale rzeczywiście lekko nie jest i z utęsknieniem czekam kiedy skończy się pierwszy trymestr. A co u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
estocek Re: Marzec 2006 09.07.05, 21:14 Nie dodałam, ze karmię jeszzce piersią ok. 2-3 razy na dobę, ale prawdę mówiąc już nie bardzo mam na to ochotę, bolą mnie piersi. Czy któraś z Was też karmi? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 do estocek 10.07.05, 12:02 hej ja też karmię jeszcze piersią, staram się to ograniczać, ale jest ciężko,bo mały sam potrafi się obsłużyć. Też jestem już tym bardzo zmęczona,a wręcz wyczerpana Odpowiedz Link Zgłoś
kjacu Re: Marzec 2006 10.07.05, 10:59 Byłam wczoraj na usg. Wszystko ok. Serduszko bije. Termin mam na 2 marca. Odpowiedz Link Zgłoś
kjacu Re: Marzec 2006 10.07.05, 11:07 estocek ja też mam Ingusię, ale z marca 2004 Dziewczyny nie wiem czy będę miała czas tu jeszcze zajrzeć, bo w nocy jedziemy. Postaram się do was zagladać z Ustki. Trzymam kciuki, żebyście czuły się dobrze i żeby wszystko było ok. Mam nadzieję, że pogoda się poprawi, bo na Śląsku leje Trzymajcie się kochane!!!!! PA pa! Odpowiedz Link Zgłoś
kakot Re: Marzec 2006 10.07.05, 11:38 witajcie, Ewelina zalozyla forum MARCOWECZKI 2006 - to w ramach info dla tych, ktore jeszcze go nie zauwazyly, tam juz czeka tez watek o ciazy i karmieniu piersia Odpowiedz Link Zgłoś
toja48 Re: Marzec 2006 10.07.05, 17:05 Cześć oczekującym mamom. Byłam w piątek u gin wszystko OK. Dostałam standardowe badania do wykonania i perspektywę zrobienia usg w okolicach 10tc. Trochę się niepokoję bo czuję się tak dobrze że gdyby nie brak okresu i troszkę bolące piersi nie podejrzewałabym u siebie ciąży. Pozdrowienia dla wszystkich cekających. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: Marzec 2006 10.07.05, 17:36 ja też się czuję świetnie,żadnych przykrych dolegliwości, piersi mnie nie bolą, może dlatego, że karmię. Czuję się tylko czasami zmęczona, a to skutek nieprzespanych nocy i wstrętnej pogody. Zapraszam na forum Marcóweczki 2006: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html? f=30423 Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: Marzec 2006 10.07.05, 17:37 podaję poprawny link do forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30423 Odpowiedz Link Zgłoś
poleczka2 Re: Marzec 2006 10.07.05, 20:17 Cześć, nie było mnie tu kilka dni bo pojechaliśmy całą rodziną pod namiot nad morze. Dzieci zachwycone, dzisiaj wczesnym popołudniem wróciliśmy do domu. U nas pogoda trwa i wydaje się, że będzie tak cały tydzień. Fajnie, że tyle jest mam marcowych. Ja mam już niezłe mdłości. W czwartek idę do lekarki, ona wtedy zleci badanie krwi i umówię się na wizytę u mojej położnej w 12ym tygodniu. JUż nie mogę się doczekać. Pozdrówka i nich się wątek rozkręca. Odpowiedz Link Zgłoś
agajak2003 Re: Marzec 2006 11.07.05, 10:07 Postanowiłam do Was dołączyć. Spodziewam się drugiego dziecka-Mój Kubuś we wrześniu będzie miał dwa latka. Wg moich obliczeń termin będę mieć na 15, 16 marca(nie wiem dokładnie). W środę idę do lekarza. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku. Narazie czuję się dobrze(tylko raz zrobiło mi się słabo), nie mam nudności(ale pewnie niedługo się pojawią-przy pierwszej ciąży do 5 miesiąca było mi non stop niedobrze). Gorąco pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
toja48 Re: Marzec 2006 11.07.05, 10:21 Agnieszko czieszę się żę jestes z nami. w gromadce napewno raźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
jolinek77 Re: Marzec 2006 15.07.05, 11:19 Witam i ja, dwie kreseczki zobaczyłam na teściku w poniedziałek czyli 27dc, potym jak siedząc ze swoim prawie 2 letnim synkiem na trawce zobaczyłam 4 piękne bociasny latające nad naszymi głowami. Śmiałam sie głosno sama do siebie i byłam bardzo szczęsliwa bo odrzu wiedziałam ze to znak Z moich wyliczen wynika ze termin powinien byc na 17 marca ale narazie jestem przed wizyta lekarska Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Marzec 2006 11.07.05, 12:12 Hej, a ja mam termin 03.03.2006..., w piątek pan doktor potwierdził, widziałam dzidzię na usg. Zdrówko ok, żadnych dolegliwości Pozdrawiam wszystkie mamusie! Odpowiedz Link Zgłoś
ssyl Re: Marzec 2006 11.07.05, 16:49 hej marcówki ja z obliczen moich mam termin na 8 marca ciesze sie bardzo)!!!!!!! jutro ide do lekarza dolegliwosci troszku jest - poranne mdlosci, bole glowy, i jakies takie zmiany temperatury (raz zimno raz goraco)... ale daje rade mam tysiac pytan do tych które juz mamami sa ktos z Was rodził w Poznaniu? jakiego lekarza polecacie? sciskam Was wszystki mocno syl Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Marzec 2006 11.07.05, 18:37 Hej Ssyl! Ja będę rodzic w Poznaniu. Pierwszy raz rodziłam w Św. Rodzinie i byłam załamana. Teraz planuję poród na Polnej. Zapisałam się na wizytę do pani dr Kubiaczyk-Paluch. Ponoć jest rewelacyjna. Wizytę mam dopiero za 2 tygodnie. Napiszę jak było. Dobre wrażenie wywarł na mnie dr Koźma ze Sw.Rodziny (ale akurat u niego nie rodziłam, robił mi badania podczas wizyt w szpitalu) i żałuję ze z nim nie uzgodniłam żeby był przy porodzie. A Ty do kogo chodzisz i gdzie zamierzasz rodzic? Pozdrawiam cieplutko!Pa Odpowiedz Link Zgłoś
ssyl Re: Marzec 2006 12.07.05, 12:19 hej ja dzisiaj idę do doktor Mitkowskiej (polna) a 21 do doktora Dmochowskiego (raszei) mam zamiar wybrać, mam rózne strachy i obawy... nasluchalam sie o polnej, o raszei ostatnio dobrze mówią, ale tam ponic nie ma znieczulenia... chcę o wszystko dokładnie wypytać i podjąć decyzję pozdrawiam ciepło syl Odpowiedz Link Zgłoś
bannydt Re: Marzec 2006 12.07.05, 12:28 Hej mamuśki! ja przewidywany termin mam na 15 marca.tak, że dołączam się do tego grona.moja kuleczka(bo jeszce nie wygląda jak fasolka) ma 6,3 mmw 5,5 tyg.a jest może jakies forum marcowe?Pozdrowionka dla wszystkich marcóweczek! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: Marzec 2006 12.07.05, 13:49 jest oczywiście, sama go stworzyłam, zapraszam: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30423 Odpowiedz Link Zgłoś
bee1979 Re: Marzec 2006 12.07.05, 16:41 ja tez marzec ale nie mam pojecia ktory, bo cykle mam nieregularne, od 26 do 40, ostatni 04.06, temp. tez nie mierzylam wiec nie wiem kiedy byla owulacja... dzis 39 dzien od ostatniej @, wczoraj beta 7950, wiec pewnie to 4 tydzien Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malwina18 Re: Marzec 2006 15.07.05, 10:37 WItam, mam termin na 10.03. Wiem, że będzie jedno, szkoda bo bardzo liczyłam na bliźniaki. Mam juz jednego ludka w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
podi11 Re: Marzec 2006 15.07.05, 13:11 Malwinko a skąd wiesz i masz pewnosc, że to jedno. U mnie okazało się że to bliźnianki w w 14 tyg. Wcześniej miałam robione usg w 7 i 9 tyg i nie było widać że będzie ich dwie. Niestety urodziły się w 24 tc i... To było w styczniu. Teraz ponownie jestem w ciąży a temin mam na 9 marca. Ja ciągle mam nadzieje, że to będzie 2 i że tym razem wytrwamy do końca. Pozdrawiam i trzymam kciuki żeby twoje marzenie się spełniło. Odpowiedz Link Zgłoś