agarot.pl 07.12.07, 13:52 Witam wszystkie przyszłe mamy grudniowe, piszcie jak sie czujecie na tuż przed porodem, jak tam wasze nastroje, czego sie boicie, no i którego grudnia spodziewacie sie malenstwa. Sobie i wam zycze duzo powodzenia bo nam sie na pewno przyda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anjako Re: mamy grudniowe 07.12.07, 14:01 Bosz.. ja już nie mogę się doczekać!! Pierwszy termin miałam na 3 gru, ale wiem, ze dzidzia jest młodsza o ok tydz, i termin z USG to 12, a ja już chciałabym żeby nasze dziecko wyszło, już chciałabym tulic kruszynkę.. Porodem jestem bardziej podekscytowana, aniżeli wystraszona- tak na marginesie wkurzają mnie ludzie pytając mnie czy "już się boje porodu" (!!!!) a czego mam się bać? pożądnie się przygotowałam psychicznie do tego momentu, będzie boleć i to wiem... nie wiem czego mam się bać.. po co? żeby zeschizowana jechać na porodówkę, czy raczej szczęśliwa, że już niedługo zobaczęm oje maleństwo? Trochę się zastanawiam i boje o moje ciśnienie bo w środę miałam 140/90, a chciałabym rodzić w wodzie, i nie jestem pewna, czy z takim ciśnieniem będę mogła To chyba wszystko na "teraz" POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_hh Re: mamy grudniowe 07.12.07, 14:21 ja termin mam na 14 grudnia i tez juz nie moge sie doczekac w nocy milm skurcze krzyzowe ale po godzinie ustapily , czy sie boje no troche na pewno klamac nie bede ale nie ja pierwsza i ostatnia na pewno bolec bedzie ale bede rodzic razem z moim narzeczonym i polozna we wlasnym domu ,moja ciaza przebiega wzorowo wiec mam nadzieje ze wszystko dobrze pojdzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
lika78 Re: mamy grudniowe 07.12.07, 14:24 Samopoczucie raczej dobre - żadnych fizycznych dolegliwości. Jedyne czego się boję to dzikich tłumówna porodowce w związku z baby boomem. Odpowiedz Link Zgłoś
oksana6 Re: mamy grudniowe 10.12.07, 12:56 Witam i pozdrawiam gorąco!!! Ja mam termin na 25.12 troche się boje a jednocześnie nie moge doczekać,mam nadzieje że święta spędzimy już w domku we troje. Odpowiedz Link Zgłoś