Dodaj do ulubionych

Ploteczki...

• bell1977 Środa, do świąt 3 dni 19.03.08, 08:10
      Hejka, kobietki smile A ja znowu pierwsza... Dzis siedzę w domciu, czekam na te moje zakupy. Będę oczywiście przy kmputerze bo wzięłam sobie pracę do domu.
      I raport o stanie pogody smile U mnie bardzo słonecznie, chociaż za oknem bielą sie jeszcze resztki śniegu. Chyba zimno jest... A jak u was???
      Miłego dnia kochane, Krispii kciuki trzymam mocno, ale jestem pewna, że niepotrzebnie wink
      • grochalcia Re: Środa, do świąt 3 dni 19.03.08, 11:27
        kciuki nigdy nie zaszkodząsmile))

u nas zima. moje dziecko wyszlo dzis z domu, popatrzylo na śnieg i
        mówi"mamunia, snieg pada. Mikołahj do Szymsuia na saneckzach
        przyjedzie i przywiezie duzo prezentów" big_grinDDDD no taik, male
        dziecko snieg tylko ze swietami kojarzy. a to faktycznie rano
        wygladalo jak Boze Nardodzenie a nie Wielkanoc.

zla jestem poklocilam sie z jedna dziewczyn z pogaduch i szlag mnie
        chce trafic. az sie uspokoic nie moge. jak ludzie malo rozumieja
        albo ja jetsem przewrazliwiona? nie wiem...

od jutra wolne dxziewczynkismile ja mam w kazdym badz razie, jak to w
        szkole..fajnie....

ząb mnie boli. od miesiaca sie dentystka glowi i nie wie dlaczego
        boli. robi z nim cuda, lekarstwa wkłada, rtg wyszedl super a on
        boli...mam juz dość!!!!
        • envy85 Witam wszystkich 19.03.08, 13:00
          Witam dziewczyny, mogę się do Was przyłączyć?
          W zeszłym miesiącu odstawiłam tabletki, przeczekaliśmy jeden cykl i
          zamierzamy się teraz z moim W. starać o pierwsze dziecko. Niestety
          dopadło mnie chorupsko i nie wiem, czy ten miesiąc nie pójdzie na
          starty sad
          szczerze powiedziawszy podczytuję Was już od "listopadowych
          starań", które rozpoczęła glorcia... ustaliliśmy jednak początek
          naszych starań na wiosnę, więc nie chciałam się nakręcać i odzywać
          wcześniej.
          • grochalcia Re: Witam wszystkich 19.03.08, 13:28
            witaj envysmile

miło Cie tutaj widzieć.
            • hopeee Re: Witam wszystkich 19.03.08, 13:57
              Witaj Envy i patrz bez starania się nas dogoniłaś bo ja nadal od
              listopada sie staramtongue_out mam nadzieję że szybko Ci się uda i sie tu u
              nas zadomowiszsmile u mnie śnieg co jakis czas pada... zimno i wieje
              brrr... a ja jeszcze chyba skocze dzis na jakieś zakupy...
              Ps. krispi trzymam kciukismile
              • bell1977 Re: Witam wszystkich 19.03.08, 15:02
                Hej Envy, mam nadzieję, że zostaniesz na ploteczkach, wszystkie kobitki są u nas mile widziane smile))
                Ja wprost marzę o kawie i to mocnej, chyba sobie zaraz taka zrobię. Lodóweczkę i praleczkę przywieźli mi juz o godzinie 9.30, i od tamtej pory nawet nic nie popracowałam bo ciągle myję, wynoszę, przestawiam a pomiędzy tymi czynnościami gotuję sad Stara prala wywieziona, teraz czekam na męża, żeby zabrał lodówę bo nie mam sie jak w kuchni ruszyć.
                Idę sobie zrobić kawusię... ktoś sie może ze mną napije? smile
                • envy85 Re: Witam wszystkich 19.03.08, 15:19
                  dziękiuję za miłe powitanie smile
                  Bell ja też się z chęcią napiję kawki, bo z okazji zwolnienia
                  sprzątam od rano dom i jeszcze dzisiaj nie miałam okazji.
                  • hopeee Re: Witam wszystkich 19.03.08, 15:44
                    Ja się nie dołączę bo jeszcze nigdy w życiu kawy nie piłam na sam
                    zapach mnie mdlitongue_out Zostanę przy herbaciesmile taki odmieniec jestemsmile
                  • zabcia35 Re: Witam wszystkich 19.03.08, 15:49
                    Witajcie Kobitki kochane!
                    Witaj Envy, miło że do nas dołączaszsmile
                    Belluś na co wkońcu sie zdecydowałaś? Mam na mysli pralke i lodówkę?
                    Dziewczyny mam propozycję i czekam na Wasze zdaniesurprisedtóż postuluję za
                    otwarciem nowego naszego ploteczkowego wątku np ploteczki 2,
                    strasznie już duzo tych naszych postów i ciężko dogrzebać się do
                    aktualności.Co WY na to?
                    A ja jestem zaniepokojona poważnie, bo analogicznie do poprzedniego
                    cyklu zaczęły boleć mnie wczoraj piersi w identycznie dotkliwy
                    sposób jak miesiąc temu i też tak wyjatkowo wczesnie jak
                    wtedy...Niewiem co myslec o tym więc nie będe myslała wcale smile
                    Jaką macie pogodę? U mnie jak w przysłowiowym garncu!
                    Grochalcia napisałam na maila do Ciebie
                    Krispinko jak egzamin?
                    • adada30 Re: Witam wszystkich 19.03.08, 16:22
                      Witajcie kochane babeczki.
                      U mnie też biało, śniegowo za oknem.
                      W domku trochę ogarnięte.
                      jutro jeszcze do pracy i woooolne.
                      Huuuraaa.

Witam nowe buzie.

Przyłączam się do żabci co do założenia nowego wątku!!!!!!

Bell ale masz fajnie z nowym sprzętem AGD.
                      Krispi masz moje kciuki!
                      • envy85 Re: Witam wszystkich 19.03.08, 16:47
                        u mnie za oknem raz śnieg raz słońce, dobrze,że nie muszę nigdzie
                        wychodzić i w ciepłym domku mogę siedzieć smile)
                        przyłączam się do postulatu o nowy wątek, to świetny pomysł
                      • bell1977 Re: Witam wszystkich 19.03.08, 16:57
                        Żabciu, lodówka Samsung, bo miała wszystko to co chciałam żeby miała lodówka i do tego przystępną cenę, chociaż wcale jej na początku nie brałam pod uwagę, niestety Elektrolux z takim wyposażeniem był dużo droższy, gdybym nie musiała kupić pralki to bym się zdecydowała, a w tej sytuacji sporo przekraczał mi zaplanowany budżet, a pralka Bosch, tyle sie nasłuchałam dobrych opini o tej firmie, że sie zdecydowałam na ich praleczkę smile
                        Fakt, mam radoszkę z tych zakupów, tym bardziej przed świętami, traktuję je jak taki prezent od zajączka smile)) Teraz muszę wyczytac instrukcje od pralki bo muszę zaległe pranie zrobić smile
                        U mnie też biało za oknem, Boże Narodzenie a nie Wielkanoc...
                        Miłego popołudnia...

Adaśka jak sie czujesz? Strasznie nas zaniedbujesz...
                        Popraw sie kochana wink
                        • krispii No i sie obroniłam :) dziekuję Wam kochane! 19.03.08, 18:00
                          Hej dziewczynki smile

dziękuje Wam bardzo, Wasze kciuki bardzo mi pomogły, obroniłam się smile i bardzooo
                          się ciesze smile

Witam nowa buźkę smile
                          Ja tez jestem za ploteczkami2!
                          Obiecuje od jutra więcej pisać smile teraz idę odpocząć i napić się herbatki z
                          mężulkiem

• hopeee Re: No i sie obroniłam :) dziekuję Wam kochane! 19.03.08, 18:17
                            Krispi gratulacje!!!!smile Witamy Panią Mgr!!!: )
                            • bell1977 Re: No i sie obroniłam :) dziekuję Wam kochane! 19.03.08, 18:52
                              Krispii moje gratulacje!!! smile)))) Ale wiedziałam, że tak będzie smile
                              Co do ploteczek II, to każdy wątek ma maksymalnie 2500 wpisów, myślałam, że dobijemy ten wątek na maksa i wtedy założymy ciąg dalszy, ale jeśli chcecie, to oczywiście będę z wami na ploteczkach II już teraz smile
                              Krispinka jeszcze raz gratuluję i ślę uściski, teraz masz już tylko jedno zadanie, dbać o siebie i maleństwo smile))
                          • grochalcia krispinka 19.03.08, 19:24
                            oj, przeciez to było wiadome..

a Ty tu nie herbatke z mężulkiem tylko nam jakies winko stawiaj za to, ze
                            zdałas..w koncu zesmy od 2 dni kciuki trzymały!!!big_grin
                            • krispii Re: krispinka 19.03.08, 20:09
                              kochane jakbym tylko mogła to pewnie, że bym z Wami tej okazji winko wypiła smile
                              Pije już chyba 5 herbatę z rzędu...tak mi się jej pić chce wink

Bardzo się cieszę, że już jestem po smile
    • bell1977 Czwartek... 20.03.08, 09:37
      No cóż wielkimi krokami zbliżamy sie do końca tygodnia...
      Dzień dobry wszystkim smile
      Mnie po wczorajszej robocie tak bolą ręce i krzyż, że głowa mała sad Ale mam nadzieję, że mi do świąt przejdzie.
      A jak u was przygotowania? U mnie już prawie wszystko zrobione, rzeżuszka rośnie tylko czekac na święta smile))
      Miłego dnia wszystkim!!!
      • krispii Re: Czwartek... 20.03.08, 12:34
        witajcie Słoneczkasmile

właśnie skończyłam jeść śniadanko...wiem wiem późno jest, ale troszkę dzisiaj
        dłużej pospałam smile

Ja jutro jadą już do rodziców i wrócę dopiero po świętach.
        • envy85 Re: Czwartek... 20.03.08, 13:38
          Witam wszystkich czwartkowo smile
          Krispii gratuluję zdanego egzaminu! Mnie też on czeka jakoś w
          październiku i mam nadzieję, że pod serduszkiem będę już miała
          małego pomocnika. W końcu co dwie głowy to nie jedna big_grin
          Mam do Was pytanie. Od kilku dni siedzę w domu, bo dopadło mnie
          silne przeziębienie. Lekarz nie był pewien czy to wirus czy
          bakteria, więc postanowiłam nie brać antybiotyku, tylko leczę się
          gripexem, herbatką z mailnami,i wygrzewam w domu. Dzisiaj jest mój
          9dc i czuję się coraz lepiej, ale zdrowa jeszcze nie jestem. Jak
          myślicie powinnam odpuścić ten miesiąc? Czy moja choroba mogłaby
          zaszkodzić? Kurcze sama nie wiem...
          • glorcia Re: Czwartek... 20.03.08, 13:43
            witam, u mnie nic sie nie dzieje, lece na dlugi weekend do szkocji,
            takze odezwe sie po wielkanocy! Smacznego jajka wszystkim zycze! Hej!
            • hopeee Re: Czwartek... 20.03.08, 13:55
              Witam i jasmile glorciu jak Ci fajnie ja też marze że kiedyś do szkocji
              pojade... szkocja kojarzy mi sie z przestrzenią wolnością i
              wrzosowiskami....smile Envy ja bym na Twoim miejscu nie odpuszczała
              tego miesiąca to dopiero Twój 9 dc wiec zanim nawet dojdzie do
              zagnieżdzenia to już bedziesz zdrowasmile Bell a Tobie powinien ktoś
              nastukać za dzwiganie ponad siłe i przemęczanie sie... teraz w
              świeta leż do góry brzuchem i odpoczywajsmile Krispi fajnie że jedziesz
              do rodziców, nie ma to jak święta w rodzinnym gronie zwłaszcza teraz
              z fasolkąsmile
              • bell1977 Re: Czwartek... 20.03.08, 14:14
                Wiem Hope, ale mam za swoje, tak mnie bolą ręce, że nie mogę ich nawet swobodnie wyprostować. Ja juz taka głupia jestem, najpierw rwę sie do roboty nie bacząc na konsekwencje a później cierpię. Jak sie przeprowadzaliśmy kilka lat temu to od noszenia książek (a trochę ich mam) i innych paczek, tak naciągnęłam sobie mięśnie, że przez kilka dni nie mogłam się nawet ubrać bez pomocy... Mam nadzieję, że da mi to nauczke i na przyszłość nie będę sie brała za noszenie lodówek smile))
              • 1maja1 Re: Czwartek... 20.03.08, 14:23
                Hej dziewczyny, wczoraj nie pisalam bo mialam dola.
                Krispii, serdeczne gratulacje, bardzo sie ciesze, teraz to juz
                mozesz naprawde odetchnac i cieszyc sie rosnacym brzuszkiemsmile)
                Envy, witam nowa plotkarewink Ja tak jak Krispii uwazam, ze nie
                powinnas przerywac staranek, nic sie nie musisz martwic, tylko sie
                kuruj, ja tez jestem przeziebiona, katar mam i kaszel, do pracy
                chodze, bo ludzi brak, wiec sie troche mecze, ale jeszce nie
                umarlam, wiec dobrze jestwink
                We wtorek jak pisalam mialam dziwne niewielkie plamienia, to byl moj
                24dc, wiec na @ o wiele za wczesnie. W nocy z wtorku na srode nic
                sie nie dzialo, wiec rano pomyslalam, ze sie skonczylo, ale od
                wczoraj poludnia plamienie zaczelo sie nasilac no i @ przyszlasad((
                Dlaczego tak wczesnie?? Nigdy od 16 lat nie zdarzylo sie to, tym
                bardziej jestem w szoku. Nawet nie wiem jak mam ten cykl teraz
                liczyc, 3 czy 2dc dzisiaj? Ech, jedyna pozytywna rzecz to to, ze
                31/03 w ostatni dzien pobytu w Polsce ide do gina, takze bedzie to w
                okolicach owulacji, ciesze sie, bo wtedy sie dowiem co, jak i
                dlaczego.
                • 1maja1 Re: Czwartek... 20.03.08, 14:27
                  Ps, przepraszam, mialo by Hope (w radzie dla Envysmile)
                  • zabcia35 Re: Czwartek... 20.03.08, 14:43
                    Witajciesmile
                    Krsispii gratulacje!
                    Majeczko, nie martw się kochana, wyobrażam sobie Twoje
                    rozczarowanie, ale widocznie to nie ten moment.Zaczniesz szybko nowe
                    staranka, kiedy bedzie już lepsza pogoda, mniejsze ryzyko złapania
                    jakiś infekcji.Nosek do góry, jestem z Tobąsmile
                    Hopee wracaj do formy szybciutko!!
                    Belluś myślę że bedziesz zadowolona z zakupów AGD, to bardzo dobre
                    marki
                    Ja zabieram sie dopiero za sprzatanie, można sie przewrócić niemalże
                    w tym bałaganie a tu świeta za progiem.
                    Kochane Dziewczyny, życze Wam Wszystkim spokoju, radości, słonka w
                    te Swieta.Ja nigdzie nie wyjezdzam ale niewiem czy bede miała okazję
                    zajrzeć na forum.
                    Ogromne buziaki dla WSZYSTKICH smile
                    Po świetach założymy nową wersję naszego wąteczkusmile
                    • glorcia Re: Czwartek... 20.03.08, 16:39
                      hej dziewczyny! Wiem, sama chcialam zafasolkowac, a jak juz
                      zafasolkowalam, to juz mam dosc tych mdlosci... od dzis zaczely sie
                      te konkretne... w pierwszej ciazy trzymaly mnie do 10tyg... takze to
                      bedzie wesola wiosna... buu... smile
                      • bell1977 Re: Czwartek... 20.03.08, 16:48
                        Ha, ha, ha smile))))) Glorcia, taka nasza kobieca natura, same nie wiem czego chcemy smile)))) Ale nie martw sie, na mdłości sa sposoby, ja dostałam od mojego gina, czopki po których mdłości odeszły jak ręka odjął, a w pierwszej ciąży mnie męczyły bardzo... odrzucało mnie na każdy zapach, a najgorsza była wanilia, do tej pory pamiętam, chciaż minęło 9 lat... sad
                        • hopeee Re: Czwartek... 20.03.08, 17:23
                          Maju przykro mi że @ przyszła sad
                          • 1maja1 Re: Czwartek... 20.03.08, 17:42
                            Hope, dziekuje za Twoje slowa. Smutno mi i jestem troche skolowana.
                            A jeszcze w pracy siedze do jutrasad
                            • hopeee Re: Czwartek... 20.03.08, 18:03
                              Maju ja Cie doskonale rozumiem... a niestety natura wcale nam nie
                              ułatwia ja zawsze cykle miałam jak w zegarku co 28 dni a odkąd sie
                              staram to ponad 31 raz nawet 35 i chyba nie musze mówić jak wtedy
                              byłam napalona że to napewno juz sie udało.. a teraz miałam znów 29
                              dni... tak samo nigdy nie miałam plamień wcześniej a chyba 3 cykle
                              temu miałam plamienia już 4 dni przed @ i też myślałam że to już
                              jednak za każdym razem @ przychodziła... im bardziej sie wpatrywałam
                              w objawy tym potem bardziej bolało jak @ przyszła... teraz
                              postanowiłam że musze znaleźż jakiś plan B... by zająć się czymś
                              innym by nie myśleć tylko o tym... Trzymaj sie Maju ciepłosmile Teraz
                              święta i jedziesz do Polski chociaż troche sie oderwiesz myślami od
                              starania...smile
                              • krispii Re: Czwartek... 20.03.08, 19:46
                                ja tylko na chwilę, bo źle się dzisiaj czuję sad
                                Maju bardzo mi przykro że się nie udało sad byłam pewna że się udało...trzymam
                                kciuki za nowy cykl.
                                Glorciu doskonale Cię rozumiem co czujesz....
                                Mi pomaga herbata z dodatkiem świeżego imbiru, cola wygazowana też mi pomaga,
                                ale pije jej mało, bo w końcu to cola. Na wymioty też mam z rana sposób...kiedy
                                leżę jeszcze w łóżku jem biszkopty i leżę jeszcze przez min.10 minut no i piję
                                dużo soku pomarańczowego.
                                Dzisiaj rano za szybko wstałam po biszkoptach, bo odrazu jak zjadłam nie leżąc
                                nawet 10 min. i męczyłam się w ciągu dnia z wymiotami sad
                        • glorcia Re: Czwartek... 20.03.08, 17:27
                          bell, napisz wiecej o tych czopkach, pamietasz nazwe? Sa na recepte,
                          czy bez? bo by mi kumpele przyslaly jakby co, albo bym sama tu
                          kupila, jesli jest tu odpowiednik smile
                          • bell1977 No i piątek... 21.03.08, 10:03
                            Witam piąteczkowo...
                            Glorcia, nie pamiętam jak się nazywały, ale były na receptę. Pomogły błyskawicznie...
                            Dziewczynki, jak pogoda, u mnie przed chwilką padał śnieg... Normalnie, białe święta będą...
                            Miłego dnia...
                            • hopeee Re: No i piątek... 21.03.08, 13:43
                              U m nie też pogoda marna co jakis czas sypie śnieg i strasznie
                              wieje... a to przecież pierwszy dzień wiosnytongue_out
                              • bell1977 Wesołych Świąt!!!!! :) 21.03.08, 14:26
                                Kochane kobitki, jeszcze nie miałam okazji więc teraz składam wam najlepsze życzenia świąteczne, starającym sie - II kreseczek, zaciążonym - spokojnych 9 miesięcy, tym, które zaczna się starać (Grochalciu to szczególnie dla ciebie kochana smile)) ) - żeby szybko im czas oczekiwania na starania zleciał i szybko pojawiły sie efekty.
                                Wszystkiego naj, naj dla wszystkich wspaniałych kobiet, które poznałam na forum, dla was moje drogie koleżanki smile))
                                • krispii Re: Wesołych Świąt!!!!! :) 21.03.08, 14:35
                                  dziekuje za zyczonka i wzajemnie smile

Oby zdrówko dopisało
                                  By jajeczko smakowało
                                  By babeczka nie tuczyła
                                  Atmosfera była miła
                                  By zajączek uśmiechnięty
                                  Przyniósł radość w ten dzień święty

Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy Krispi wink

ja już za godzinke jadę do rodziców...odezwę się po świętach...pa pa!

Wszystkiego dobrego smile
                                  • envy85 Re: Wesołych Świąt!!!!! :) 22.03.08, 23:39
                                    Kochane dziewczyny!
                                    również chciałabym Was złożyć życzenia... smacznego jajeczka,
                                    mokrego dyngusa, a przede wszystkim grubaśnych II kresek i
                                    spokojnej zdrowej ciąży i ślicznego dzidziusia smile
    • bell1977 II Dzień Swiąt 24.03.08, 10:28
      Wiajcie świątecznie smile Co porabiacie? Ja tylko na chwilę wpadłam, żeby zobaczyć czy są jakieś wieści od was i już uciekam. Miłego dnia kobitki, jutro sie odezwę i mam nadzieję, że też będziecie smile
      • bell1977 Święta, święta i po świętach... 25.03.08, 08:48
        No widzę, że tylko ja na posterunku??? Dziewczyny jak po świętach??? Ja trochę przejedzona, do pracy sie wstać nie chciało... ale co zrobić...
        Czekam na poświąteczne relacje...
        Miłego dnia smile
        • glorcia Re: Święta, święta i po świętach... 25.03.08, 13:25
          witam, ja dzis w domu, bardzo zle znioslam lot do i z szkocji...
          takze dzis odpoczywam
          widze, ze cichutko na ploteczkach sad
          spoznione zyczenia wielkanocne przesylam smile
    • bell1977 Środek tygodnia... 26.03.08, 08:58
      Tydzień dopiero co sie zaczął a tu juz połowa tygodnia smile
      Witajcie kochane, czy wy też macie takiego lenia jak ja???
      Pozdrawiam wszystkich poświątecznie rozleniwionych smile))
      Czekam ciągle na relacje ze świąt, ale was ciągle nie ma sad((
      Odezwijcie się kobietki...
      Miłego dnia...
      • glorcia Re: Środek tygodnia... 26.03.08, 10:16
        ale pusto, ja nie wiem o czym pisac, nie chce marudzic sad
        pozdrawiam i czekam na ploteczki od innych!
        • zabcia35 Re: Środek tygodnia... 26.03.08, 10:38
          Kochane założyłam ten watek nasze Ploteczki II a Was tam nie masad
          Zabcia smutnawasad
          Przyjdziecie?
          • ola.80 Re: Środek tygodnia... 21.08.08, 12:46
            chyba to forum juz nie funkcjonuje
            • malyduszek Re: Środek tygodnia... 21.08.08, 15:08
              zapraszamy na 2 część Ploteczki 2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka