mamagosia24 19.08.07, 16:45 hej.szukam znajomych mieszkających w Londynie do pogadania a nawet spotkania mam 10-miesięcznego synka.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebe52 Re: mamy mieszkające w Londynie 19.08.07, 20:32 A gdzie mieszkasz bo ja w Woolwich i mam 10 miesieczna córke i 2 letnia takze córe. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagosia24 Re: mamy mieszkające w Londynie 20.08.07, 16:14 hej.my mieszkamy w południowej części Londynu Mitcham obok Croydon Odpowiedz Link Zgłoś
murasaki33 Re: mamy mieszkające w Londynie 23.08.07, 22:27 bebe52, jaka to szkoda, ze sie nie spotkalysmy, mieszkalam na woolwich do kwietnia i tez mam 10 mies corcie, przyszla na swiat w QEH no, ale teraz mieszkam na walthamstow Odpowiedz Link Zgłoś
joska1111 Re: mamy mieszkające w Londynie 26.09.07, 21:45 Ja tez miszkam na Woolwich Odpowiedz Link Zgłoś
marta_1977 Re: mamy mieszkające w Londynie 20.08.07, 20:00 Ja tez mam 10-cio miesieczną coreczke mieszkam na Ilford. Moze znajdzie się jakas mama z okolic do pogadania, spotkania się i do wspólnych spacerów?? Odpowiedz Link Zgłoś
itomala Re: mamy mieszkające w Londynie 20.10.07, 02:10 hej ja mieszkam w stratford, to całkiem niedaleko bo do ilford do koscioła na PL msz jeżdzimy) mam 13 miesiczną córeczkę) zapraszam na gg: 4553399 pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
itomala Re: mamy mieszkające w Londynie 20.10.07, 02:12 marta_1977 do ciebie pisałam,, ale inne mamy tez zapraszam do kontaktu) Odpowiedz Link Zgłoś
aga863 Re: mamy mieszkające w Londynie 21.08.07, 09:54 od wrzesnia ruszaja z powrotem dwa polskie przedszkola (play group) na Balham w Klubie Orla Bialego i w South Norwood przy polskim kosciele.Ta druga prowadze i serdecznie zapraszam choc od ciebie to pewnie kawalek Odpowiedz Link Zgłoś
dzikarooza Re: mamy mieszkające w Londynie 21.08.07, 10:35 Super! Wlasnie pytalam kilka mam, czy przez wakacje sa tez zajecia na Balham dla maluszkow ale nie wiedzialy... Nie bylam tam jeszcze z moja cora, ale szukalam wszelkich informacji no i przypadkiem sie udalo) A od ktorego wrzesnia sie rozpoczyna? My na pewno bedziemy! Odpowiedz Link Zgłoś
mamagosia24 Re: mamy mieszkające w Londynie 23.08.07, 17:59 Hej.Mogłabyś mi napisać cos więcej o play grupie jak duże są grupy itp.dzięki za informacje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
murasaki33 Re: mamy mieszkające w Londynie 23.08.07, 22:49 hejo a bylyscie na takich play grupach angielskich? przy okazji czy sa tu mamy z walthamstow? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga863 Re: mamy mieszkające w Londynie 25.08.07, 22:26 W przedszkolu na Balham spotyka sie duza grupa mam (30 -50)Moja jest miejsza tak do dwudziestu dzie3ciakow .Mamy zamek dmuchany do skakania, zjezdzalnie ,duzo samochodzikow, specjalna mate dla maluszkow,dzieci moga rysowac i lepic z ciastoliny .Dla dzieci jest sok i ciastka a dla mam herbata i kawa .Oplata jest symboliczna i wynosi L 1.5 Zajecia rospoczna sie w pierwszy wtorek wrzesnia od 10.30- do 12.30 Odpowiedz Link Zgłoś
marinella1979 Re: mamy mieszkające w Londynie 24.12.07, 02:39 hej ja jestem z walthamstow na razie spaceruję sama z moją dwumiesięczną córką ... Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia.75 Re: mamy mieszkające w Londynie 09.10.08, 13:35 Witam Jestem tutaj swierza.Mam 10 letniego syna i roczna coreczke.Bylam ciekawa czy sa tu jakies mamy z Walthamstow i widze,ze sa.Pozdrawiam i moze okarze sie,ze gdzies blisko siebie mieszkamy?Zapraszam do odpowiedzi.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
murasaki33 Re: mamy mieszkające w Londynie 09.10.08, 20:20 hej malgosia, a to moze powiedz gdzie konkretnie mieszkasz, na ktory plac zabaw chodzisz? ja blisko skrzyzowania hoe street i queens road. pozdrawiam-mama 23mies Lu. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia.75 Re: mamy mieszkające w Londynie 12.10.08, 21:01 Witaj!To Ty mieszkasz niedaleko szkoly ,do ktorej chodzi moj syn na edynburg road.Ja mieszkam na Higham Hill wiec troche daleko od Ciebie. A jak dlugo juz tu jestes?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
murasaki33 Re: mamy mieszkające w Londynie 13.10.08, 14:32 hej Malgosia, napisz do mnie na maila gazetowego, bo ja probuje do Ciebie i ciagle mnie wyrzuca w kosmos Przechodze kolo szkoly Twojego syna kilka razy w tygodniu, moze nie raz sie mijalysmy Bo moja Lu uwielba pociagi i stoimy na stacji obok szkoly i patrzymy na nieUsciski Odpowiedz Link Zgłoś
karolinchen_max Re: mamy mieszkające w Londynie 03.11.08, 09:08 Malgosiu, mam do Ciebie szereg pytan zwiazanych ze szkola podstawowa w Londynie, wybieramy sie w niedlugim czasie z cala rodzina do Londynu. Bardzo potrzebuje Twojej pomocyChcialabym poprosic Cie o kontakt ze mna na mojego maila: karolinchen76@o2.pl, licze, ze sie odezwiesz, pozdrawiam karolina Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.2 Re: mamy mieszkające w Londynie 07.09.07, 00:31 Ja mieszkam niedalek Ciebie-mamagosia.Na norbury.Jak Ci się podoba ta część londynu?My już mieszkaliśmy w różnych częściach (Ealing,Hacney,Highbury,Wilsden,Streatham)Muszę przyznać że Streatcham i Mitcham mi sie najbardziej podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
iga04 Re: mamy mieszkające w Londynie 16.10.07, 12:42 Cześć Alicja!My (ja,mąż i 3-letnia córeczka)mieszkamy na Streatham Common. Może spotkamy się kiedyś? -- Odpowiedz Link Zgłoś
mamagosia24 Re: mamy mieszkające w Londynie 16.10.07, 15:09 Hej.hmmm...nie ma tutaj za duzo miejsc gdzie mozna by bylo wyjsc z dzieckiem.czasem chodze na mitcham common do dzikiego parku,bylas juz tam??!a ile miesiecy lub latek ma twoj maluszek? moze kiedys razem sie tam wybierzemy.. jak chcesz to pisz na moja skrzynke supergosia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krolowamadzia Re: mamy mieszkające w Londynie 11.09.07, 17:23 Witam cie gosiu! Ja mieszkam na Biggin Hill, troche drogi jest, ale w zasadzie prosty dojazd, bo z tego co wiem, to z New Addington (obok mnie) jest bezpośredni tramlink do Mitcham. Mieszkam tu z dwiema córkami, jedna ma 2 lata, druga 3 miesiace i chetnie sie spotkam z toba! odezwij sie na maila delilah@autograf.pl albo na gg 4557717 i napisz cos o sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
aga863 Re:do krolowejmadzi 25.09.07, 14:18 Witam cie Madziu pamietam cie z Krasnoludkow gratuluje drugiej coreczki Odpowiedz Link Zgłoś
belisima1979 Re:do krolowejmadzi 26.09.07, 18:52 Chetnie bym sie z Toba spotkala. Mam 12 miesieczna Olivie. Ale mieszkamy na Brentford/South Ealing. Chyba to troche daleko...Czy Twoja okolica to blizej zach czy wsch.? Odpowiedz Link Zgłoś
ruby11 Lewisham,Eltham i okolice 03.10.07, 11:03 Hej, mam 17 miesieczna coreczke Nicole i czsami brakuje nam towarzystwa rowiesnikow. Jesli ktos mialby ochote na zawarcie nowych znajomosci to moj e-mail rsosin@hotmal.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
anulek_333 Re:do krolowejmadzi 18.10.07, 00:49 Hejak, my tez mieszkamy na Brentford/South Ealling tuz obok Gunersburry Park Mój Maciek ma 20 miesiecy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trena clapton, stoke newington, hackney? 03.10.07, 13:11 a moze by tak ktoras jest z clapton, stoke newington, hackney albo okolice? wprawdzie moj dzieciak wczoraj dopiero miesiac skonczyl ale chetnie poznam mame do pogawedek Odpowiedz Link Zgłoś
bibi198013 Re: clapton, stoke newington, hackney? 03.10.08, 17:00 ja mieszkam na claptonie chetnie sie spodkam na ploteczki moj synek ma 8 miesiecy kontakt na emala bibi1980@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
edith79 Re: mamy mieszkające w Londynie 30.10.07, 08:47 hej hej ! Ja mieszkam na Ilford. Mam 4-letnia corcie i 4- miesiecznego synka. Chetnie poznam Mamy z okolic wschodniego Londynu. Pozdrawiam )) Odpowiedz Link Zgłoś
mixta2 Re: Ja tez jestem z Ilford 30.10.07, 17:05 Witam,ja jestem z Ilford(sam poczatek),bliziutko parku Valentines(chyba zle napisalam),tylko moi synowie maja 9 i 11 lat,wiec kumplem do zabawy raczej nie beda dla Twojej dzidzi..Ale jak masz ochote to mozemy sie spotkac,na spacerek lub kawke.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agozdzik edith79 07.10.08, 18:13 Ja mieszkam w okolicy Romford,napisalam do ciebie priv. Odpowiedz Link Zgłoś
ylw Re: mamy mieszkające w Londynie 05.11.07, 13:50 Mieszkam na Walthamstow.Chętnie spotkam się z kimś kto mieszka nie daleko Odpowiedz Link Zgłoś
murasaki33 Re: mamy mieszkające w Londynie 05.11.07, 22:41 Jak milo, ze ktos z moich stron sie odezwal. Napisze do Ciebie na priv. Jestem mama rocznej Luni, zapraszam na kawe Odpowiedz Link Zgłoś
ylw Re: mamy mieszkające w Londynie 06.11.07, 09:47 Witaj dzięki za wiadomość.Odezwę się do Ciebie Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link Zgłoś
rene27 Re: mamy mieszkające w Londynie 08.11.07, 10:07 Szukam mamy z okolic Wood Green, Bounds Green, Turnpike Lane.Mam 3 letniego synka jestesmy w Londynie juz 2 lata ale nadal czuje sie tu obco i samotnie maz po calych dniach w pracy.Moze jest gdzies mama,ktora chcialaby sie z nami spotkac, pojsc wspolnie na spacerek lub porozmawiac.Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
graawitacja Brixton 10.11.07, 15:28 cześć ja jestem z Brixton, mam 2 letniego synka i chętnie zapoznam inna mamę. piszcie na mój e mail gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
gabwert Re: mamy mieszkające w Londynie 16.12.07, 17:22 Hej!Szukam mam mieszkajacych w okolicy Finsbury Park,Wood Green.Mam 2.5 letnia corke.Jestesmy tu od niedawna zwlaszcza corce brakuje rowiesnikow.Moze jakas mama jest w podobnej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
murasaki33 Re: mamy mieszkające w Londynie 02.01.08, 21:52 A mamy z Walthamstow (e17)? Pozdrawiam noworocznie! Odpowiedz Link Zgłoś
kalasotka Re: mamy mieszkające w Londynie 18.11.07, 21:33 Ja mieszkam na New Cross i jestem dopiero w ciazy Sa jakies mamy stad? Odpowiedz Link Zgłoś
aczarodziejka Re: do kalasotki 17.12.07, 11:40 Hej! Ja mieszkam niedaleko - Lewisham/Catford. W ciazy nie jestem od 8 tygodni ale chetnie nawiaze kontakt, spotkam sie, pogadam... Jesli masz ochote, podaje email: aczarodziejka@wp.pl Asia Odpowiedz Link Zgłoś
pyniazet Re: mamy mieszkające w Londynie 08.01.08, 17:13 Czesc dziewczyny! Jestem mamą 13sto miesięcznej Julki i mieszkam w Lewisham, niedaleko Greenwich, Blackheath.Chętnie spotkam się/pogadam z mamą z dzieckiem w podobym wieku. Dobrze wiedzieć że jest nas więcej Pozdrawiam Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
anka_j5 Re: mamy mieszkające w Londynie 01.10.08, 22:02 hi.mam córeczkę która w styczniu kończy 2 latka. mieszkamy na grahame park niedaleko brent cross. chętnie nawiążemy kontakt z innymi mamami. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
kaskasz-b Re: mamy mieszkające w Londynie 13.10.08, 10:09 Hej Pyniazet.Ja mieszkam kolo Lewischamu a dokładnie na Lee mam 17 miesięczną córkę i synusia 5 miesięcy.To moje gg 8976010 Odpowiedz Link Zgłoś