rhys 19.09.08, 10:51 Czy jest tutaj ktos , kto czuje sie samotny na emigracji ? Bo ja tak. Mimo, iz juz cztery lata szukam przyjaciol - jakos nie moge ich znalezc i ciagle czuje sie osamotniony .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krupniok_pl Re: Samotnosc ... 19.09.08, 12:25 Tutaj z pewnością znajdziesz wielu nowych i oddanych przyjaciół. Na tym forum pisują tylko ludzie kulturalni i wyrozumiali. Bardzo lubią nawiązywać nowe i ciekawe kontakty. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
krupniok_pl A nie pisałem ? 19.09.08, 15:07 Zobacz ilu już masz "przyjaciół" na wygnajewie. Nie jesteś już sam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola A nie pisałem ? Pisales, pisales!! 19.09.08, 16:09 Pewnie az sam sie sobie dziwisz zes taki madry! No ale masz do tego pelne prawo! Wyrazy uznania. Nie taki madry jak Ty SP Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole W koncu napisales 19.09.08, 16:29 krupniok_pl napisał: > Zobacz ilu już masz "przyjaciół" na wygnajewie. przyznanie sie do winy. Polonia jest na wygnajewie, bo nas ktos wygnal. Zgadza sie? Kto nas wygnal? WY! Co grozi za wygnanie Polonii? Kara! Jaka kara? Zbieranie od Polonii na zmiane po ryju, day in, day out buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
jphawajski Re: Samotnosc ... 20.09.08, 11:14 jestes pierwszy. nie spotkalem jeszcze samotnego na emigracji. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club Samotność wg Hawaja. 20.09.08, 14:12 Gdybyś go spotkał, to nie byłby już samotnym. Wyczuwasz problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama