caysee 07.09.06, 09:19 Czy ktos z tego korzystal? www.vodafone.com.eg/JSP/personal/Priceplans/details.jsp?pricePlanId=8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niusiawa Re: Vodafone Holiday 07.09.06, 09:51 ja korzystalam , wychodzi taniej ale wielkich rewelacji cenowej nie oczekuj jesli chodzi o polaczenia do Polski Odpowiedz Link Zgłoś
caysee Re: Vodafone Holiday 07.09.06, 10:36 A jak to wlasciwie wyglada - po przyjezdzie trzeba wybrac na swojej komorce nr 858 i zadzwonic i juz sie to aktywuje? I tylko trzeba dokupic karte na doladowanie? Dziwne to troche, bo w sumie mam komorke na abonament, jade tam i przez jeden telefon robi sie z tego prepaid z egipskim numerem? Odpowiedz Link Zgłoś
mozdzins Re: Vodafone Holiday 07.09.06, 12:12 Nie kupujesz kartę prepaid w Vodafone. Odpowiedz Link Zgłoś
caysee Re: Vodafone Holiday 07.09.06, 16:39 To znaczy kupuje, czy nie kupuje karte? Odpowiedz Link Zgłoś
barrrbarrra Re: Vodafone Holiday 07.09.06, 20:19 Kupujesz nową kartę typu pop (masz 2 polską i egipską) i potem kupujesz kartę doładowań jak w polsce nan pop-ie. Przy zakupie musisz okazać paszport, zrobią xero, - po co nie wiem. Co do połączeń z Polską to nie jest tak źle ok. 10 LE za jakieś 4 min rozmowy (mogę się mylić co do szczegółów, ale korzystam i tak mi wychodzi, sms-y 20 ok. piastrów). Będziesz na miejscu zadzwoń do mnie jeśli chcesz.(+2)0107939716 Odpowiedz Link Zgłoś