Dodaj do ulubionych

30.11 dzień darmowej dostawy...

22.11.11, 08:11
Mam nadzieję, że w tym dniu ksiegarnie nie podniosą nagle cen wyrównując sobie w ten sposób straty na gratisowej rpzesyłce. Mam kilka pozycji upatrzonych w selkarze, kkkkk i dyskoncie aros.
Obserwuj wątek
    • joankawm Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 25.11.11, 16:18
      A czy dyskont Aros bierze udział, bo nie mogę go znależć na liście?
      • inez21 Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 26.11.11, 11:11
        Już mnie niczym nie kuście!!!! bo ja w tym miesiącu już tyle kasy na książki wydałam,że zgroza normalniesad(( Na szczęście Selkar mam na miejscu i nigdy nie musze płacić za przesyłkęsmile))
        Ale obiecałam sobie ,że do nowego roku to już nic ani jednej karteczki nie kupie!!! I omijam księgarnie z dalekasmile
        • jk3377 Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 26.11.11, 14:52
          hhahahha a tos mnie rozsmieszyla tym postanowieniem hhahaha zupelnie takie samo jak moje, a ksiazek mi co chwila przybywa hahahh czary jakies czy co? smile
          • aniutek.s Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 26.11.11, 21:22
            no patrzcie, a myślałam, że tylko ja taka niekonsekwentna wink
        • anetapzn Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 27.11.11, 08:24
          inez21 napisała:

> Ale obiecałam sobie ,że do nowego roku to już nic ani jednej karteczki nie kupi
          > e!!!
          Ehe, akurat, juz wierze big_grin
      • anetapzn Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 27.11.11, 10:29
        joankawm napisała:

> A czy dyskont Aros bierze udział, bo nie mogę go znależć na liście?
        Kurcze, no mialam nadzieję, ze bierze....mam kilka upatrzonych pozycji sad
        • inez21 Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 27.11.11, 19:04
          Normalnie oburzyła mnie wasza niewiara w moją silną wolęsmilesmilesmile
          Teraz moją największą pokusą jest najnowszy bestseller Danusi Wałęsowej ale ostatnio na szczęście nie było w Selkarze, bo juz rozkupili...
          • joankawm Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 27.11.11, 20:27
            Dowiozą, bez obaw Inez dowiozą...
            • anetapzn Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 28.11.11, 07:55
              joankawm napisała:

> Dowiozą, bez obaw Inez dowiozą...
              big_grin big_grin big_grin
          • anetapzn Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 28.11.11, 07:56
            inez21 napisała:

> Normalnie oburzyła mnie wasza niewiara w moją silną wolęsmilesmilesmile
            To nie ejst brak wiary, ale realne spojrzenie osób, które znaja to z autopsjibig_grin
    • anetapzn No i... 30.11.11, 07:55
      oczywiscie, ze złozyłam zamówienie w selkarze, kurcze, no nie mogłam się oprzećbig_grin, gdzie my te ksiażki pomieścimy i co ważniejsze- kiedy przeczytamy???
      • inez21 Re: No i... 30.11.11, 14:29
        Ha ha hasmile ja to narazie martwię się raczej o to kiedy przeczytam, bo półek narazie mam jeszcze sporo wolnych. Ale z czasem niestety krucho. Czytam głównie zarywając noce, a potem rano tak jak np. dzisiaj nie mogę dojść do siebiesad

A co kupiłaś ciekawego pochwal się!!!
        • szczeciniankawpoznaniu Re: No i... 30.11.11, 17:44
          Ja też nie mogłam się powstrzymać, ale powiedziałam sobie TYLKO JEDNA! No i przeglądałam, przeglądałam i przeglądałam i stwierdziłam, a... kupię tę nową Danuty Wałęsy, pewnie i tak nigdy jej nie dorwę na półce w księgarni smile
          Jestem słaba... Chyba założę klub anonimowych czytelników.
          • anetapzn Re: No i... 01.12.11, 08:21
            szczeciniankawpoznaniu napisała:

> Jestem słaba... Chyba założę klub anonimowych czytelników.
            Wpisuję się na klubową listęsmile
        • anetapzn No -chwalę się:) 01.12.11, 08:20
          inez21 napisała:

> A co kupiłaś ciekawego pochwal się!!!

To się chwalęsmile przede wszystkim dla(no właśnie najstarszego syna albo męża obaj uwielbiają fantastykę..) komplet Zwiadowców Johna Flanagana- w całe 9 tomów zainwestowałam, taniej niż u wydawcy, na mikołaja będzie albo gwiazdkę, zależy kiedy dotrze paczkasmile
          -biografie Coco Chanel- kurcze 10 zł taniej niz u wydawcy czyli w Rebisie, plizzz niech mi to ktoś wytłumaczy, dlaczego księgarnie maja taniej niż wydawcy????????? Nie mogę tego zrozumieć, na mój prosty rozumek, wydawca powinien mieć taniej niz księgarnia...
          -Dom jedwabny Horowitza- doskonale ma recenzje, podobno dalszy ciąg mojego uwielbianego Homlesasmile-znowu o 9 zł taniej niz w Rebisie..........
          -Jeffrey Archer- Czas pokaże, bardzo lubie tego autora.
          -Nim zapadnie noc+ Godziny Michaela Cunninghama
          -+ brakujące 3 tomy z serii biografie PIW te wychodzące od niedawna(ala WAB), które przy dużym łucie szczęścia można po 19,99zł. trafic w kiosku. Niestety ja dużego łutu szczęścia na kioskowe polowania nie mam, wiec poszukuję póżniej w internetowych ksiegarniah.
          -+ Zagadki Gordianusa Stevena Saylora- znowuż tanie o 13 zł. niz w Rebisie, bardzo lubię (i mam całą) serię detektywistyczną Saylora
          -+ Cesarstwo tez S. Saylora-wiem fioła mamsmile
          Nie komentujcie prosze...zarośniemy ksiażkami. To nałóg, ale jaki pięknybig_grin big_grin

• anetapzn Re: No -chwalę się:) 01.12.11, 08:27
            anetapzn napisała:
            wiec poszukuję póżniej w i
            > nternetowych ksiegarniah.

Rany, ale wstyd- księgarniach miało być, szybko piszę i dlatego, za brak polskich znaków przepraszamsadsadsad
            • inez21 Re: No -chwalę się:) 01.12.11, 12:00
              Oooo matko!!! to jesteś jeszcze lepsza niż jasmile))) Chylę czoła normalniesmile i przestaję mieć wyrzuty sumienia z powodu moich zakupówsmile
              Ale rzeczywiście powinniśmy załozyć jakiś klub anonimowych czytoholików...
              ja narazie jeszcze trzymam się swojego postanowienia, ale niedługo imieniny więc pewnie jak dostane jakieś wsparcie finasowe z tej okazji to nie omieszkam znowu zajrzeć do Selkarusad
              Bo ciągle kusi mnie ta danusia Wałęsowa ni i jeszcze przeczytałam,że od 5 grudnia ma się ukazać nowa książka Jacka Hugo -Badera!!!!!!!!
    • antuanette1 Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 30.11.11, 16:05
      ja zrobilam ksiazkowe zakupy w weltbildzie oraz tu: psychologiczna.istore.pl/ i tu: www.legolas.pl/. oprócz tego kupiłam inne prezenty, zabawki i sexy bieliznę wink hotlady.pl/product-pol-268-Chantall-corset.html także obkupiłam się jak dzika. teraz tylko czekam na paczkismile
      • joankawm Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 30.11.11, 19:35
        Ja tez w Selkarze: nową Szwaję i nową M. Kordel (2zł drożej niż przed dniem darmowej dostawy).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka