anetapzn 22.11.11, 08:11 Mam nadzieję, że w tym dniu ksiegarnie nie podniosą nagle cen wyrównując sobie w ten sposób straty na gratisowej rpzesyłce. Mam kilka pozycji upatrzonych w selkarze, kkkkk i dyskoncie aros. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joankawm Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 25.11.11, 16:18 A czy dyskont Aros bierze udział, bo nie mogę go znależć na liście? Odpowiedz Link
inez21 Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 26.11.11, 11:11 Już mnie niczym nie kuście!!!! bo ja w tym miesiącu już tyle kasy na książki wydałam,że zgroza normalnie(( Na szczęście Selkar mam na miejscu i nigdy nie musze płacić za przesyłkę)) Ale obiecałam sobie ,że do nowego roku to już nic ani jednej karteczki nie kupie!!! I omijam księgarnie z daleka Odpowiedz Link
jk3377 Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 26.11.11, 14:52 hhahahha a tos mnie rozsmieszyla tym postanowieniem hhahaha zupelnie takie samo jak moje, a ksiazek mi co chwila przybywa hahahh czary jakies czy co? Odpowiedz Link
aniutek.s Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 26.11.11, 21:22 no patrzcie, a myślałam, że tylko ja taka niekonsekwentna Odpowiedz Link
anetapzn Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 27.11.11, 08:24 inez21 napisała: > Ale obiecałam sobie ,że do nowego roku to już nic ani jednej karteczki nie kupi > e!!! Ehe, akurat, juz wierze Odpowiedz Link
anetapzn Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 27.11.11, 10:29 joankawm napisała: > A czy dyskont Aros bierze udział, bo nie mogę go znależć na liście? Kurcze, no mialam nadzieję, ze bierze....mam kilka upatrzonych pozycji Odpowiedz Link
inez21 Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 27.11.11, 19:04 Normalnie oburzyła mnie wasza niewiara w moją silną wolę Teraz moją największą pokusą jest najnowszy bestseller Danusi Wałęsowej ale ostatnio na szczęście nie było w Selkarze, bo juz rozkupili... Odpowiedz Link
joankawm Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 27.11.11, 20:27 Dowiozą, bez obaw Inez dowiozą... Odpowiedz Link
anetapzn Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 28.11.11, 07:55 joankawm napisała: > Dowiozą, bez obaw Inez dowiozą... Odpowiedz Link
anetapzn Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 28.11.11, 07:56 inez21 napisała: > Normalnie oburzyła mnie wasza niewiara w moją silną wolę To nie ejst brak wiary, ale realne spojrzenie osób, które znaja to z autopsji Odpowiedz Link
anetapzn No i... 30.11.11, 07:55 oczywiscie, ze złozyłam zamówienie w selkarze, kurcze, no nie mogłam się oprzeć, gdzie my te ksiażki pomieścimy i co ważniejsze- kiedy przeczytamy??? Odpowiedz Link
inez21 Re: No i... 30.11.11, 14:29 Ha ha ha ja to narazie martwię się raczej o to kiedy przeczytam, bo półek narazie mam jeszcze sporo wolnych. Ale z czasem niestety krucho. Czytam głównie zarywając noce, a potem rano tak jak np. dzisiaj nie mogę dojść do siebie A co kupiłaś ciekawego pochwal się!!! Odpowiedz Link
szczeciniankawpoznaniu Re: No i... 30.11.11, 17:44 Ja też nie mogłam się powstrzymać, ale powiedziałam sobie TYLKO JEDNA! No i przeglądałam, przeglądałam i przeglądałam i stwierdziłam, a... kupię tę nową Danuty Wałęsy, pewnie i tak nigdy jej nie dorwę na półce w księgarni Jestem słaba... Chyba założę klub anonimowych czytelników. Odpowiedz Link
anetapzn Re: No i... 01.12.11, 08:21 szczeciniankawpoznaniu napisała: > Jestem słaba... Chyba założę klub anonimowych czytelników. Wpisuję się na klubową listę Odpowiedz Link
anetapzn No -chwalę się:) 01.12.11, 08:20 inez21 napisała: > A co kupiłaś ciekawego pochwal się!!! To się chwalę przede wszystkim dla(no właśnie najstarszego syna albo męża obaj uwielbiają fantastykę..) komplet Zwiadowców Johna Flanagana- w całe 9 tomów zainwestowałam, taniej niż u wydawcy, na mikołaja będzie albo gwiazdkę, zależy kiedy dotrze paczka -biografie Coco Chanel- kurcze 10 zł taniej niz u wydawcy czyli w Rebisie, plizzz niech mi to ktoś wytłumaczy, dlaczego księgarnie maja taniej niż wydawcy????????? Nie mogę tego zrozumieć, na mój prosty rozumek, wydawca powinien mieć taniej niz księgarnia... -Dom jedwabny Horowitza- doskonale ma recenzje, podobno dalszy ciąg mojego uwielbianego Homlesa-znowu o 9 zł taniej niz w Rebisie.......... -Jeffrey Archer- Czas pokaże, bardzo lubie tego autora. -Nim zapadnie noc+ Godziny Michaela Cunninghama -+ brakujące 3 tomy z serii biografie PIW te wychodzące od niedawna(ala WAB), które przy dużym łucie szczęścia można po 19,99zł. trafic w kiosku. Niestety ja dużego łutu szczęścia na kioskowe polowania nie mam, wiec poszukuję póżniej w internetowych ksiegarniah. -+ Zagadki Gordianusa Stevena Saylora- znowuż tanie o 13 zł. niz w Rebisie, bardzo lubię (i mam całą) serię detektywistyczną Saylora -+ Cesarstwo tez S. Saylora-wiem fioła mam Nie komentujcie prosze...zarośniemy ksiażkami. To nałóg, ale jaki piękny Odpowiedz Link
anetapzn Re: No -chwalę się:) 01.12.11, 08:27 anetapzn napisała: wiec poszukuję póżniej w i > nternetowych ksiegarniah. Rany, ale wstyd- księgarniach miało być, szybko piszę i dlatego, za brak polskich znaków przepraszam Odpowiedz Link
inez21 Re: No -chwalę się:) 01.12.11, 12:00 Oooo matko!!! to jesteś jeszcze lepsza niż ja))) Chylę czoła normalnie i przestaję mieć wyrzuty sumienia z powodu moich zakupów Ale rzeczywiście powinniśmy załozyć jakiś klub anonimowych czytoholików... ja narazie jeszcze trzymam się swojego postanowienia, ale niedługo imieniny więc pewnie jak dostane jakieś wsparcie finasowe z tej okazji to nie omieszkam znowu zajrzeć do Selkaru Bo ciągle kusi mnie ta danusia Wałęsowa ni i jeszcze przeczytałam,że od 5 grudnia ma się ukazać nowa książka Jacka Hugo -Badera!!!!!!!! Odpowiedz Link
antuanette1 Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 30.11.11, 16:05 ja zrobilam ksiazkowe zakupy w weltbildzie oraz tu: psychologiczna.istore.pl/ i tu: www.legolas.pl/. oprócz tego kupiłam inne prezenty, zabawki i sexy bieliznę hotlady.pl/product-pol-268-Chantall-corset.html także obkupiłam się jak dzika. teraz tylko czekam na paczki Odpowiedz Link
joankawm Re: 30.11 dzień darmowej dostawy... 30.11.11, 19:35 Ja tez w Selkarze: nową Szwaję i nową M. Kordel (2zł drożej niż przed dniem darmowej dostawy). Odpowiedz Link