anka23154 29.12.15, 15:59 Witam dzisiaj zamowilam kebaba no i sie rozczarowalam mięsa malusienko do tego przesolone.kebab zimny.a kapusty szok kebab skladal sie głównie z kapusty.jakie wy macie doświadczenia bo może ja tak fatalnie trafiłam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: pizzeria Pablo IP: *.play-internet.pl 29.12.15, 16:54 Pizze mają pyszną Odpowiedz Link Zgłoś
anka23154 Re: pizzeria Pablo 29.12.15, 19:01 Nie przecze.nie jadłam jeszcze tam pizzy ale po tym kebabie to mam mieszane uczucia.kiedys pizza tam byla pyszna ale to byl inny lokal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki tam Re: pizzeria Pablo IP: *.tvgawex.pl 29.12.15, 16:56 Ani opinii pozytywnych ani negatywnych nie można brać na tym forum na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: pizzeria Pablo IP: *.centertel.pl 30.12.15, 14:37 Ja zamówiłam pizzę. Nie przywykłam, żeby pizza smakowała głównie bazylią a nie oregano- ale to kwestia gustu. Jako, że znajomi lubią pizzę z sosem, zamówiliśmy 2- jak się okazało leją obficie bezpośrednio na danie. Przestrzegam tych, którzy jak ja nie lubią jeść w ten sposób. Nadal marzę o tym, żebym mogła z satysfakcją wydać swoje pieniądze na gotowe jedzenie w tym mieście. Tymczasem wracam do garów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gar Re: pizzeria Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.15, 19:29 czyli do wlasciwego miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: pizzeria Pablo IP: *.146.10.97.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.01.16, 20:25 Przepraszam ale przy zamówieniu pytają czy sos na pizzę czy oddzielnie :) bardzo smaczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia1 Re: pizzeria Pablo IP: *.tvgawex.pl 30.12.15, 19:53 dajcie nr tel, pizza pyszna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: pizzeria Pablo IP: 5.174.33.* 30.12.15, 22:43 Nie potrzebują tam do pomocy do kuchni,jestem chętna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keczus Re: pizzeria Pablo IP: *.dynamic.mm.pl 31.12.15, 00:22 Pizza, sandwich - pychotka. :) Jestem pod wrażeniem, czysto w lokalu, jedzenie dobre. Oby się utrzymało... Bo gorzej jak znów będzie syf itp. Dużo zależy od właściciela i pracowników, czas pokaże. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ni Re: pizzeria Pablo IP: *.tvgawex.pl 31.12.15, 10:06 Kebab fuj, pizza dobra tylko, że zalewają pizze mocno sosem. Następnym razem poproszę sos osobno bo tak się pizzy nie podaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: pizzeria Pablo IP: *.dynamic.mm.pl 31.12.15, 22:13 Nam nie zalali sosem, był osobno. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala67 Re: pizzeria Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.16, 11:07 Gdzie znajduje się tam pizzeria? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: pizzeria Pablo IP: *.tvgawex.pl 01.01.16, 23:01 Jadłem dziś piszę z Pablo i była dobra. Obsługa też ok. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: pizzeria Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.16, 12:02 Na jakiej ulicy mieści się ta pizzeria? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: pizzeria Pablo IP: *.dynamic.mm.pl 02.01.16, 16:40 na moje za słodka.ale np.w środku ładnie, obsługa miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Un Re: pizzeria Pablo IP: *.dynamic.hispeed.ch 03.01.16, 22:17 Dworcowa na przeciwko Kina rondo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: pizzeria Pablo IP: *.chelmno.mm.pl 04.01.16, 10:47 Co? Magma padła to kolejne przepoczwarzenie? Na początku jak zwykle będzie ok, a potem bylejakość wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: pizzeria Pablo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.01.16, 23:50 Osobiście jedzonko polecam z kuchni w Haosie jest smaczne i dobrze doprawione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: un Re: pizzeria Pablo IP: *.tvgawex.pl 07.01.16, 20:27 /chelmno.com.pl/adresy-i-telefony-jadlodajnie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: pizzeria Pablo IP: *.tvgawex.pl 18.01.16, 18:35 A my z mężem zamawialiśmy pizzę już kilka razy. Za każdym razem przywożona ZA szybko, ZA ciepła, ZA dużo produktów. Yyy, serio, ale nie trzeba pakować aż tyle ;) Pozdrawiamy - 2/48 Odpowiedz Link Zgłoś
ice-maria1 Re: pizzeria Pablo 18.01.16, 19:03 Ja rowniez zamawialam dwa razy pizze nr 20. Wypas wypas. Jadlam tez dwie pozycje obiadow. Bardzo dobre swieze i duzo. Pozdrawiam kucharzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: pizzeria Pablo IP: 83.137.1.* 21.01.16, 00:01 A ja baaaardzo polecam dania obiadowe, pycha, zamawiam bardzo często, jedną porcję jem na 3 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliot Re: pizzeria Pablo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.16, 13:39 Zamawiałem Kebaba + mięso za 11 zł, dodatkowo osobno dodatek surówkę. Cennik przyzwoity, szybki dowóz, jedzenie było ciepłe, wyglądało świeżo i było pyszne. Nie byłem w stanie zjeść całej porcji na raz taka była duża po odpakowaniu z buły aż kipiało :) polecam !!! I na pewno jeszcze nie raz skorzystam. Oby się nie popsuło jakościowo jak w większości lokali w mieście po pewnym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: pizzeria Pablo IP: *.tvgawex.pl 21.01.16, 22:06 Magma padla. A Pablo ma właściciela z Chełmży tam też mają pizerie i to już bardzo długo. Pozdrawiam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: pizzeria Pablo IP: *.chelmno.mm.pl 23.01.16, 11:28 Jedzenie maja super od dawna musialam jezdzic do Chelmzy po ich ogromne zapiekanki i pyszna pizze kebab. Wazne ze jedzenie przez tyle lat sie nie popsulo i nigdy sie nie zawiodlam. Pablo wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pizzeria Pablo IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.16, 21:35 Bardzo słabe jedzenie miesa faktycznie mało kebab zimny... jeżeli chodzi o pizze to tez nie polecam ocieka tłuszczem tak ze brzegi się oderwały. Myślę że to wina pracowników bo w chełmży jedzenie jest ciepłe i smaczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokon87 Re: pizzeria Pablo IP: 212.160.129.* 27.01.16, 05:46 Przepyszne jedzenie !!!!!! tak 3mac PABLOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: pizzeria Pablo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.02.16, 21:42 Zamówiłam tam Rissotto, którego nie polecam. Cały dzien po wizycie w restauracji miałam niestrawności. Na pewno to nie jest to samo jedzenie co w Chełmży. Ale pizza za to muszę przyznać dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaka Re: pizzeria Pablo IP: *.torun.mm.pl 22.02.16, 08:28 Risotto na pewno nie to samo co w Chelmzy Tez kikiedysa bardzo makowalo awalone jakiejs prchyba curry j nijprzyprawysmakowalonjakjejse idzie tego zjesc.. a szkoda bo wyglada smakowicie, duza porcja, duzo mieska... za duzo przypraw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tee Re: pizzeria Pablo IP: 83.137.1.* 15.02.16, 15:37 Zepsuli się!!!! Wczoraj było zamówienie na obiad dla rodziny i wszystko przyjechało zimne a pizze maja za słodką od samego początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta Re: pizzeria Pablo IP: *.tktelekom.pl 18.02.16, 06:23 Jadłem pizzę i była dobra :) Podoba mi się to, że cały proces tworzenia pizzy jest widoczny dla klienta jeśli sobie tego zechce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saraza1999 Re: pizzeria Pablo IP: 171.25.230.* 05.07.17, 23:34 dzis chcialam zamowic 4 kebaby na ktore czekalam 2 i pol godziny a gdy dzwonilam z pytaniem czy dzis wogule kierowca dojedze z moim zamowieniem to wciskali mi kit ze kierowca juz wyjechal. jak pewnie wiecie wcale sie nie doczekalam jedzenia. nie dosyc ze opinnie maja zla za smak to jeszcze teraz dochodzi opinia o wprowadzanie klientow w blad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: pizzeria Pablo IP: *.dynamic.mm.pl 06.07.17, 08:17 zamówiłem stamtąd raz kebsa i już nigdy więcej tego błędu nie popełniłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pizzaman kijewo Re: pizzeria Pablo IP: *.play-internet.pl 07.07.17, 16:08 W którym to miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś