Dodaj do ulubionych

Pizzeria Mammarosa

10.12.17, 21:09
Czy ktoś mi powie kiedy Pizzeria Mammarosa przestanie kroić ludzi na pizzy która zamawia się na dowóz? Gdy zamówisz u nich jedzenie osobiście w lokalu to zrobią Ci takie że mucha nie siada, a jak weźmiesz na dowóz to takie że mucha jak usiądzie to zdechnie. A jak pojedziesz oddać ten chłam to właściciel Ci powie że oczywiście wszystko jest w porządku... Kpina normalnie... Gdyby dało radę to byłoby tu zdjęcie tej pizzy... I to nie jest jakiś wyjątek bo ile razy było z tego lokalu zamawiane to zawsze takie gó... przychodziło...
Obserwuj wątek
    • Gość: konsumentka Re: Pizzeria Mammarosa IP: *.dynamic.mm.pl 10.12.17, 21:23
      Racja, ale nie dotyczy to tylko tej pizzerii. Nie mam na myśli Haosu bo tam szajs i w lokalu i na wynos, ale podobnie z Prostą, Wodną, ptakami z Poprzecznej.
      • kukla2605 Re: Pizzeria Mammarosa 10.12.17, 21:44
        Kiedyś Pizza była bardzo dobra w CCH. Teraz to tak naprawdę nie ma skąd zamówić dobrej pizzy czy kebsa. Ale Ci z Mammarosy przechodzą najśmielsze oczekiwania . Na całej pizzy było 4 pocięte kawałki szynki, a ser spalony taki że aż czarny
    • Gość: koscik Re: Pizzeria Mammarosa IP: *.play-internet.pl 10.12.17, 21:45
      jaki stąd morał...? po prostu nie brać od nich tego żarcia..niech je sami wp.......ją
      • kukla2605 Re: Pizzeria Mammarosa 10.12.17, 21:50
        Mało tego nie raz jak nie chce im się robić to nie odbierają telefonu, kiedyś dzwoniłem z 15 razy to nikt nie odbieral, a jak pojechalem na miejsce i zapytalem czemu nikt nie odbiera to Pani zgonila na kucharzy ze to oni odbierają zamówienia xd Taki ch... :)
        • Gość: Ed Re: Pizzeria Mammarosa IP: *.dynamic.mm.pl 11.12.17, 17:30
          Zamiast szynki dają mielonkę tyrolską sam widziałem jak kupują tego na kg.
    • Gość: Squater Re: Pizzeria Mammarosa IP: *.play-internet.pl 13.12.17, 16:49
      Nie wyobrazam sobie sytuacji bym odwozil pizze ktora mi nie pasuje ! Zawsze otwieam pudlo zanim zaplace .
      • Gość: Krzychu Re: Pizzeria Mammarosa IP: *.centertel.pl 17.01.18, 16:12
        Ja nie odniosłem
    • Gość: stał klient Re: Pizzeria Mammarosa IP: *.dynamic.mm.pl 13.12.17, 18:47
      trzeba przyznać, że bardzo się popsuli. Ostatnio coraz częściej ich pizzy na dowóz są kiepskie. W weekend cały spód czarny od sadzy praktycznie zawsze, fuj. Pamiętam, że jeszcze nie tak dawno zamawiałem tam w ciemno, bo było pycha, a teraz czasem aż się jeść nie chce, takie gó... przychodzi i fakt, że mięsa to czasem bardzo żałują.... Może ktoś polecić jakąś inna pizzerie na dowóz tak przy okazji?
      • Gość: Quentin Re: Pizzeria Mammarosa IP: *.184.222.28.ipv4.supernova.orange.pl 14.12.17, 22:47
        Ostatnio?

Pamiętam jak wiele lat temu byliśmy tam większą grupą. Z kilkunastu osób tylko dwie następnego dnia nie miały zmarnowanego na siedzeniu na kiblu - dwie które nie jadły niczego z mięsem.

Od tamtej pory siłą się tam nie dam zaciągnąć.
        • Gość: adach Re: Pizzeria Mammarosa IP: *.play-internet.pl 15.12.17, 10:55
          przecież ich karta dań ma tyle pozycji, że na świeżość produktów nie macie co liczyć
          • Gość: Kaska Re: Pizzeria Mammarosa IP: *.centertel.pl 02.01.18, 09:44
            Jakie nowe menu na nowy rok ?
    • Gość: JOLA Re: Pizzeria Mammarosa IP: *.centertel.pl 18.01.18, 15:05
      jest smacznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka