Gość: goy Re: Adriana na dnie IP: *.chelmno.mm.pl 14.08.08, 19:18 do exs ropodaj mi namiary gdzizie byla szwaczka z adriany moze tak zarobic bol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Adriana na dnie IP: *.gprs.plus.pl 15.08.08, 19:08 ziemiachelminska.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdf Re: Adriana na dnie IP: 89.231.148.* 18.08.08, 20:15 Czy ktoś może wie kiedy ten złodziej odda resztę pieniędzy które jest winien ludziom???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: Adriana na dnie IP: 89.231.148.* 19.08.08, 18:31 Jak gość nie ma pieniędzy na wypłaty to niech sprzeda samochody.... Ludzie nie mają za co żyć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agga0123 Re: Adriana na dnie 20.08.08, 12:49 święta prawda , a reszta która została tyra i czasami nie wie za co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjg Re: Adriana na dnie IP: 89.231.148.* 21.08.08, 13:01 Ciekaw jestem do kiedy ma zamiar MK wypłacić pozostałą część pieniędzy za miesiąc lipiec. Zgodnie z regulaminem płac pieniądze powinny być wypłacone do 10 każdego miesiąca. A pan MK wypłacił 60% i jest zadowolony. Przez tego(nie będę przeklinał) ....... ludzie nie mają na rachunki i co do garnka włożyć. Żeby on tak jadł suchy chleb i popijał wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Adriana na dnie IP: *.gprs.plus.pl 21.08.08, 16:45 ziemiachelminska.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Adriana na dnie IP: 89.127.168.* 21.08.08, 21:37 no nie przesadzaj suchego chleba nikt z was napewno nie je zapomieliscie juz wasze dobre czasy u karwana jak sie wywyszaliscie to teraz zobaczcie jak to jest miec mniej pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Adriana na dnie IP: 195.27.17.* 22.08.08, 11:30 idjota jestes i tyle wiecej mi szkoda na ciebie pisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Adriana na dnie IP: 89.231.148.* 29.08.08, 15:38 idiota pisze się przez "i". Cofnij się gościu do podstawówki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luiz.live Re: Adriana na dnie 01.09.08, 19:44 Witam was koledzy i koleżanki.Czytam te wasze forum i naprawdę mnie głowa rozbolała jak to wszyscy się spierają o to jak to było,jak jest.Wiem że życie jest ciężkie.Szacunek dla tych co zostali pozbawieni pracy,a mają małe dzieci i rodziny do utrzymania,kredyty itd.Sam pracowałem długi czas w Adrianie i zostałem zwolniony.Nie żałuję tych lat,raz było miło,a czasami nie.Sam mam rodzinę do utrzymania i kredyty jak każdy z was,ale się nie poddałem i po miesiącu szukania i wybierania pracy wkońcu ją znalazłem.Robię mniej,a zarabiam więcej.Mam nadzieję,nie ja wierzę,że wkońcu i wam się uda.Co o wasze sprzeczki dotyczące kierownictwa to powiem że wiekszość to naprawdę fajni ludzie,tak to prawda że jest ich za dużo teraz na ten zakład,ale wierzę że p.M.K otym wie i napewno coś z tym zrobi.Napewno mu się uda.Jedyny żal jaki mam do p.M.K to jest taki że dobrym ludziom,którzy pracowali po kilka lat i po kilkanaście nie powiedziano nawet przy wręczaniu wypowiedzeń dobrego jednego słowa"Dziekuję" Wiem że sytuacja na rynku w Polsce nie jest najlepsza,spadające waluty itd.,i że do tego kiedyś musiało wkońcu dojść,to z ludzmi jednak trzeba było się w jakiś lepszy sposób pożegnać.Myślę że zabrakło p.M.K odwagi.Co do ofert FAMU to ten pan co oferuje 7zł.brutto to chyba z księżyca się urwał jak myśli że ludzie przeżyją za tą kwote.Niech sam idzie za te pieniądze pracować i zobaczymy co wtedy bedzie pisał,a nie chce na ludzkim dramacie nająć tanio siłe roboczą.Pozdrawiam was ciepło,trzymajcie sie ludzie i się nie dajcie wykorzystywać,oby wam się udało znależć super prace.Wasz stary kolega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Adriana na dnie IP: *.chelmno.mm.pl 01.09.08, 20:57 Tak naprawdę to mi szkoda M.K. to co zbudował rozwalili na drobne jego tak naprawdę "zaufani ludzie" pani zosia i cały jej rodzinny klan mąt... i rud... (piszę z małej litery celowo) brali całymi garściami (1. zasada jak kraść to miliony?) a Kow... za zszywkę robił z człowieka złodzieja a za 0,2 promila alkoholika a taki Sherlock Holmes z niego i że tego nie zauważył? (pewnie nie miał czasu bo zamiast zapłacić kooperantom to symulatory kupował) szkoda firmy naprawdę szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Oferta Pracy dla byłych pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.08, 09:36 Adecco Poland poszukuje dla swojego klienta kandydatów na stanowisko: Stolarz Tapicerski Monter Tapicerski Miejsce pracy: Grudziądz Wymagania gotowość do pracy 2 lub 3 - zmianowej dobry stan zdrowia motywacja do pracy mile widziane doświadczenie w stolarce meblowej Firma oferuje: Stałe zatrudnienie i wynagrodzenie + dodatkowe wynagrodzenie uzal. od efektywności pracy Kontakt dla zainteresowanych ofertą: bydgoszcz@adecco.pl lub: (052)321-57-41 Odpowiedz Link Zgłoś