betizuch 17.09.08, 23:09 mial ktos z was stycznosc z feromonami?troche poczytalam z czystej ciekawosci i w glowie moi sie nie miesci ze rzeczywiscie dzialaja!co o tym myslicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shine69 Re: feromony 17.09.08, 23:58 tak, mój brat dostał kiedyś na gwiazdkę od narzeczonej (obecnie żony) perfumy z domieszanymi feromonami. Psiknąłem się tym ze 3 razy idąc na imprezę ostatkową w 2002 roku do klubu Feta w Olsztynie. Miałem wtedy długie włosy, dziwną bródkę i baaardzo gruby sweter, odpowiedniejszy na weekend w Szkocji. A bawili się tam ludzie co najmniej 12 lat starsi ode mnie i w garniturach. Aha, dodam jeszcze, że powodzenie to ja mam tylko u dziewczyn, które mnie dobrze znają, i to tylko niektórych z nich (u tej ślepszej części ;)). Więc: podeszło do mnie wtedy co najmniej kilkanaście nawalonych czterdziestek pytając o ognia, głaszcząc mnie po włosach i policzkach i zupełnie przypadkiem dotykając okolic rozporka. A w drodze powrotnej przypadkowo spotkana była dziewczyna brata (rzucona przez niego - upraszczając - z powodu kompletnego braku zainteresowania seksem oraz dotykania penisa wyłącznie przez chusteczkę i z wyrazem obrzydzenia na twarzy) wkładała mi język w ucho i wbijała pazury w uda. Znaczy coś w tym jest. Odpowiedz Link
betizuch Re: feromony 18.09.08, 00:04 ale jak piszesz ze psikneles sie tym 3razy to z tego co czytalam to za duuuuuuuuzo:P Odpowiedz Link
shine69 Re: feromony 18.09.08, 00:05 no pewnie za dużo, nie znam się. Użyłem tego tylko ten raz i dla jaj. Odpowiedz Link
betizuch Re: feromony 18.09.08, 00:07 nie chciales nigdy wiecej sprobowac?a i jeszcze jedno,pisza ze ponoc czuc od siebie nie przyjemny zapach,czujesz to tylko ty,dla innych pachniesz,prawda to? Odpowiedz Link
shine69 Re: feromony 18.09.08, 00:11 nie czułem nic nieprzyjemnego, w ogóle dopóki nie zaobserwowałem co się dzieje, byłem pewien że to ściema, i że to zwykła woda toaletowa. Nie, nie chciałem więcej próbować, po co? Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: feromony 18.09.08, 07:05 Szajn, czyżbyś Ty był gdzieś z Olsztyna albo okolic ?? Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: feromony 18.09.08, 00:11 betizuch napisała: > mial ktos z was stycznosc z feromonami?troche poczytalam z czystej ciekawosci > i w glowie moi sie nie miesci ze rzeczywiscie dzialaja!co o tym myslicie? 1. Głupoty. 2. I bez dodatkowych feromonów jest wystarczająco dużo problemów natury "chemicznej" w życiu więc po co jeszcze bardziej komplikować? Odpowiedz Link
hsirk Re: feromony 18.09.08, 00:16 no lepiej przeca i UCZCIWIEJ pigulke gwaltu jaka dodac. przynajmniej jedna strona nic nie pamieta. Odpowiedz Link
lacido Re: feromony 18.09.08, 13:26 a powiedz co to za przyjemnosć dla drugiej strony? Odpowiedz Link
betizuch Re: feromony 18.09.08, 13:49 mysle ze to zalezy od sytuacji,nie chodzi tylko o seks,ponoc sa rozne,mozna min odbudowac zwiazek jezeli juz wkradla sie rutyna,dzieki temu mozna zaczac wszystko od nowa...pisze to co przeczytalam,nie do konca musi byc to prawda dlatego was o to zapytalam,nie uzywalam i watpie zebym kiedy kolwiek sie na taki krok posunela. Odpowiedz Link
lacido Re: feromony 18.09.08, 13:51 spróbować chyba można nawet jeśli to będzie tylko autosugestia to i tak rezultat może być ciekawy :) Odpowiedz Link
cassanovaxxx Re: feromony 04.02.09, 09:54 Takze moge polecic sklep www.feromony.pl/ Kupowałem tam i wszystko było w porzadku,szybka i bezpieczna przesyłka. Odpowiedz Link
lawikas Re: feromony 23.03.09, 11:54 Chyba najbardziej skuteczne w działaniu feromony ma sklep www.feromony.pl/ słysze o nich same pozytywne opinie. To uczciwa i rzetelna firma. Odpowiedz Link
alamut Re: feromony 08.04.09, 19:20 Jesli moge dodac cos od siebie,to najskuteczniejsze feromony ma ta firma www.feromony.pl/ sprawdzona przeze mnie. Uczciwa i solidna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
baba_krk Re: feromony 08.04.09, 19:23 Ja rozumiem, że ta firma prowadzi jakiś monitoring mediów, ale niech to robi na czas, a nie odgrzebuje prawie że archiwalne wątki. Bez sensu, radzę popracować nad refleksem. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: feromony 08.04.09, 19:28 Baba, nie czepiaj się i doceń wkład tego pana. Tak za każdym razem nowy nick zakładać, to nie tak hop-siup. :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: feromony 08.04.09, 19:35 Następnym razem czepnę się dopiero za miesiąc, gdy znowu się pojawi taka nachalna reklama :P Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: feromony 10.01.09, 17:23 skoro działam bez feromonów to po co przepłacać hehe Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: feromony 04.02.09, 15:33 Wszystko już wiadomo: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64121&w=90853733 :)) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 15:54 Weź se powiedz coś takiego: "lllll". Jak to brzmi? Mówiłem - na pieszczotę trzeba zasłużyć! :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 15:58 Za co go gasisz??? Ale chyba przegięło na 69 - najpierw spóźniły się twoje orgazmy, teraz feromonami pryszczą..... Co za dużo, to .... Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 16:22 Którego jego gaszę? I za dużo??? =O Czyżby aż tak się odwykło? Zakręciło się w głowie dziewczynie? :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 16:23 Ty paskudny, ty. Lepiej szukaj orgazmów :)))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 20:36 No i? Znalazłeś któryś w między czasie? :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 20:49 Oj, widzę, że tobie też brakuje. :D Mo dobra, mogę ci pożyczyć. Ale do kiedy? :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 21:00 Łatwo powiedzieć - ofiaruj. Ofiaruję i co, później zostanę tak sam jak ten xuj w torcie? :( Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 21:13 A ty naprawdę żadnego nie masz? :/ Czy tylko chcesz, żebym udowodnił, że mi zależy? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 21:16 Nie rozbieraj mnie publicznie - to nie miejsce do tego :)))) Potem ktoś mi coś wywlecze i będę napiętnowana! Udowadniaj, udowadniaj...... na kolanach, na czczo, rano, w nocy, słowem, mową i uczynkiem. Jak tylko chcesz - tylko zrób to, a nie mnie straszysz :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 21:23 Naprawdę myślisz, że ktoś widzi? :/ I przeszkadza ci to, i jednocześnie oczekujesz, żebym "to" zrobił? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 22:43 Czyżbyś nie znał charakteru kobiety? ..... No Niski Oktanie, nie rozczarowywuj mnie, please:) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 22:46 A ktoś zna? :/ Ktoś z nie-kobiet, ma się rozumieć. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 23:24 Aha. A chemik organik srać koksem, tak? :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 00:01 No z której strony bym nie próbował, wciąż wychodzi, że nie znam kobiet. :/ Odpowiedz Link
gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 00:13 No cóż, to chyba nic nie poradzę na taka przypadłość... Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 00:47 Z tej strony też uśmiech, Gapciu. Kurze stopki. :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 11:52 Oj jak ładnie, rozczulają mnie:)))...... Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 19:26 Nad rozczuloną się pastwić? Tym razem się ulitowano. :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 19:54 Oj, tak mi przykro, nie trawię wigilii... Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 20:08 Ale ja nie o Wigilii, ale o wigilii. :) Ale tej przez 'W' nie trawisz? A co, ryb nie lubisz? :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 20:36 Jak przez małe w - to o jaki prequel ci chodziło? No nie lubię tej sztucznej atmosfery. Wstydzę się mocno. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 21:00 Mojego wyjazdu. :cool: A odnośnie dużego 'W', to z atmosferą ja też raczej średniawo - to święto dla dzieci i wierzących. A właściwie całe Święta. Ale lubię ryby. Nawet bardzo. :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 21:18 Och, ryby..... dziś jadłam pangę gotowaną z pieczarkami, natką pietruszki jakoś w winie. Pycha! ( uwielbiam mięso gotowane, czy to rybie, kurze czy insze). Karp w szarym sosie - mniam... Pstrąg smażony polany masełkiem i posypany usiekanym jajkiem na twardo. Łosoś w papilotach - mniam.... Łosoś gotowany z warzywami. Łosos w żółtym serze. Rybka na słodko-kwaśno. jej, głodna jestem!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 21:32 No proszę... :cool: Widzę, dziecko, że się nadasz. :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 21:35 Hihihihi, no nie wiem, nie miej aż takich oczekiwań!!! - co do sporządzania, ja tylko akcentuję, ze lubię. To jednak różnica. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 21:44 No proszę, i 'hihihi' też jest... :cool: A czy ktoś mówi, że do garów? Do spożywania. Wspólnego. Po treningu, ma się rozumieć. :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 21:58 Ależ oczywiście, po treningu!!!! dziwnym trafem po treningach mam zawsze szalony apetyt, nawet suchy chleb jest wtedy dobry. Jednak forsowność ćwiczeń powoduje ubytki kaloryczne :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 22:10 Ciekawy masz metabolizm - naprawdę chce ci się jeść po treningach? =O W takim razie będziemy jeść. :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 22:13 Straszliwie :)))))))) I juz, sama nie wiem, czy ten trening nie mija się z celem :))) Jak sądzisz, może zrezygnować? Hmmm.... Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 22:29 Nie namawiam, nie zmuszam. Ale jak się trenuje, można więcej zjeść. :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 22:34 Oj, ponamawiaj mnie ociupinkę. Ja tak lubię być namawianą...... Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 22:55 O proszę, i marudna się robi. Troszeczkę. :) Ale nie jestem pewien, czy na pewno chciałabyś, żebym tak na oczach całej Polski... No wiesz... :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 23:39 Zaraz musisz na oczach? Innej powierzchni to nie masz? Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 23:47 No właśnie nie muszę. I nie wiem, czy byś chciała zaraz. :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 23:51 :)))))))))) zgubiłam wątek. Proszę cię - przypomnij mi treść :)))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 06.02.09, 00:37 Proszę uprzejmie :) Oto treść: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64121&w=84807703&v=2&s=0 Odpowiedz Link
gapuchna Re: Morda trolu! n/t 06.02.09, 00:45 Cwaniaku! Idź już spać, wyśpij się na jutro:))))) Nie szalej, jeździj ostrożnie, nóżki nie połam, ząbków nie wybij, bioderko oszczędzaj. Wypocznij, uśmiechaj się dużo i szeroko. Smakuj dobre rzeczy. Miej pogodę cudną i niezawodną. No, uważaj na siebie. Smutno mi będzie bez ciebie, bo się ciutkę przyzwyczaiłam, ze jak coś napiszę, to odwet nastąpi:))) Kup sobie na drogę ostatnia Politykę, fajna, polecam. No i prowadź się tak, co byś nam wstydu nie przyniósł. Dobranoc. Uważaj naprawdę na siebie. Też mam w tej chwili kurze stopki :))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 06.02.09, 01:00 Być może jeszcze tu zajrzę - wyruszam dopiero w południe. :) A póki co, tu jest coś nostalgicznego na dobranoc: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64121&w=88479791&a=88552259 a tutaj coś energetycznego na rano: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64121&w=88479791&a=90944496 Radzę nie mylić kolejności. :D Co do moich najbliższych poczynań - oczywiście będę działał tak jak doradzasz/zarządzasz. :D I będę uważał. I ty też uważaj, i nie daj się chandrze/sezonowej depresji/ śliskim drogom. I nie przejmuj się świrami na forum. No. :) I dobranoc się z panią bardzo. Łapki, rzecz jasna, w załączeniu.:) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Morda trolu! n/t 06.02.09, 01:04 :)))))))) No, to całus na nos, do wyrka i na narty:) Wpadaj. Pa. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 15:58 niski.oktan napisał: > Weź se powiedz coś takiego: "lllll". Jak to brzmi? Jak 'rrrrr' u Japończyka? ;) > Mówiłem - na pieszczotę trzeba zasłużyć! :D > A nie to nie - nie będę się prosić! :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 16:06 razzmatazzy napisała: > No wiesz, żeby przez jedno 'l'... :( Ale za to z kropką w temacie. Co prawda kropka przynależy do wykrzyknika, ale chyba jeszcze nie doszedł do tego, żeby rozdzielać wykrzynik na kropeczkę i pałeczkę. :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: feromony 04.02.09, 16:01 http://www.moje-feromony-sa-najfajniejsze.pl/ Odpowiedz Link
juz_niedlugo_wiosna Re: feromony 04.02.09, 16:33 jak to, kto miał styczność? przecież każdy ma swoje ;) Odpowiedz Link
avital84 Re: feromony 04.02.09, 16:34 Nooo, feromony mojego chłopa na mnie działają. :) Odpowiedz Link
juz_niedlugo_wiosna Re: feromony 04.02.09, 17:12 o! szczęśliwie zakochana? ;) gratuluję Odpowiedz Link
avital84 Re: feromony 04.02.09, 17:15 Ano ;), luty będzie już dziewiątym miesiącem tego zakochania. :) Feromony wciąż działają. ;) Dzięki. Odpowiedz Link
juz_niedlugo_wiosna Re: feromony 04.02.09, 17:20 Cieszę się :) To daje nadzieję, że moja fascynacja też zamieni się w tak długotrwały stan zakochania ;) Odpowiedz Link
mado-28 Re: feromony 04.12.15, 11:29 Od momentu jak kupiłam mojemu facetowi perfum z feromonami Miyoshi Miyagi widzę że kobiety częściej spoglądają w jego stronę. Nawet moja znajoma jakoś bardziej się do niego ślini... nie podoba mi się to ale potwierdza to jednak fakt, że w jakimś stopniu działa. Kupowałam te feromony na tej stronie sexy-shop.pl , tanio, szybko, dyskretnie Odpowiedz Link
michalkeee Re: feromony 12.01.16, 20:37 działają, ale warto sprawdzać zawsze ile jest feromonów w środku (bo każdy działa inaczej) i ich zawartość we flakonie. Dużo informacji znajdziesz tutaj: www.biotrendy.pl/kategoria-produktu/feromony/ Odpowiedz Link
mateuszmattwarzecha Re: feromony 13.01.16, 12:31 Michał, pobudka na forum? Tak, na biotrendach jest sporo informacji, ale ja mogę polecić konkretnie żeby kupić pheromone essence, sam używam tych dla mężczyzn i jestem bardzo zadowolony. Mają mocny zestaw w środku! to są te jak coś: sklep-feromony.pl/produkt/pheromone-essence-esencja-meskich-feromonow/ Odpowiedz Link