17.09.08, 23:09
mial ktos z was stycznosc z feromonami?troche poczytalam z czystej ciekawosci
i w glowie moi sie nie miesci ze rzeczywiscie dzialaja!co o tym myslicie?
Obserwuj wątek
    • shine69 Re: feromony 17.09.08, 23:58
      tak, mój brat dostał kiedyś na gwiazdkę od narzeczonej (obecnie żony) perfumy z
      domieszanymi feromonami. Psiknąłem się tym ze 3 razy idąc na imprezę ostatkową w
      2002 roku do klubu Feta w Olsztynie. Miałem wtedy długie włosy, dziwną bródkę i
      baaardzo gruby sweter, odpowiedniejszy na weekend w Szkocji. A bawili się tam
      ludzie co najmniej 12 lat starsi ode mnie i w garniturach. Aha, dodam jeszcze,
      że powodzenie to ja mam tylko u dziewczyn, które mnie dobrze znają, i to tylko
      niektórych z nich (u tej ślepszej części ;)).
      Więc: podeszło do mnie wtedy co najmniej kilkanaście nawalonych czterdziestek
      pytając o ognia, głaszcząc mnie po włosach i policzkach i zupełnie przypadkiem
      dotykając okolic rozporka. A w drodze powrotnej przypadkowo spotkana była
      dziewczyna brata (rzucona przez niego - upraszczając - z powodu kompletnego
      braku zainteresowania seksem oraz dotykania penisa wyłącznie przez chusteczkę i
      z wyrazem obrzydzenia na twarzy) wkładała mi język w ucho i wbijała pazury w uda.
      Znaczy coś w tym jest.
      • betizuch Re: feromony 18.09.08, 00:03
        o kurcze,w szoku jestem!zatkalo mnie:P
      • betizuch Re: feromony 18.09.08, 00:04
        ale jak piszesz ze psikneles sie tym 3razy to z tego co czytalam to za duuuuuuuuzo:P
        • shine69 Re: feromony 18.09.08, 00:05
          no pewnie za dużo, nie znam się. Użyłem tego tylko ten raz i dla jaj.
          • betizuch Re: feromony 18.09.08, 00:07
            nie chciales nigdy wiecej sprobowac?a i jeszcze jedno,pisza ze ponoc czuc od
            siebie nie przyjemny zapach,czujesz to tylko ty,dla innych pachniesz,prawda to?
            • shine69 Re: feromony 18.09.08, 00:11
              nie czułem nic nieprzyjemnego, w ogóle dopóki nie zaobserwowałem co się dzieje,
              byłem pewien że to ściema, i że to zwykła woda toaletowa. Nie, nie chciałem
              więcej próbować, po co?
      • cookie_monsterzyca Re: feromony 18.09.08, 07:05
        Szajn, czyżbyś Ty był gdzieś z Olsztyna albo okolic ??
        • shine69 Re: feromony 18.09.08, 13:18
          poniekąd ;) aczkolwiek wybyłem dość wcześnie.
    • izabellaz1 Re: feromony 18.09.08, 00:11
      betizuch napisała:

> mial ktos z was stycznosc z feromonami?troche poczytalam z czystej ciekawosci
      > i w glowie moi sie nie miesci ze rzeczywiscie dzialaja!co o tym myslicie?

1. Głupoty.
      2. I bez dodatkowych feromonów jest wystarczająco dużo problemów natury
      "chemicznej" w życiu więc po co jeszcze bardziej komplikować?
      • hsirk Re: feromony 18.09.08, 00:16
        no lepiej przeca i UCZCIWIEJ pigulke gwaltu jaka dodac. przynajmniej
        jedna strona nic nie pamieta.
        • lacido Re: feromony 18.09.08, 13:26
          a powiedz co to za przyjemnosć dla drugiej strony?
          • betizuch Re: feromony 18.09.08, 13:49
            mysle ze to zalezy od sytuacji,nie chodzi tylko o seks,ponoc sa rozne,mozna min
            odbudowac zwiazek jezeli juz wkradla sie rutyna,dzieki temu mozna zaczac
            wszystko od nowa...pisze to co przeczytalam,nie do konca musi byc to prawda
            dlatego was o to zapytalam,nie uzywalam i watpie zebym kiedy kolwiek sie na taki
            krok posunela.
            • lacido Re: feromony 18.09.08, 13:51
              spróbować chyba można
              nawet jeśli to będzie tylko autosugestia to i tak rezultat może być ciekawy :)
              • betizuch Re: feromony 18.09.08, 13:53
                hm,a no moze ,moze byc ciekawy;))
    • michaldolek Re: feromony 10.01.09, 13:37
      Polecam sklep : www.feromony.pl
      • cassanovaxxx Re: feromony 04.02.09, 09:54
        Takze moge polecic sklep www.feromony.pl/ Kupowałem tam i
        wszystko było w porzadku,szybka i bezpieczna przesyłka.
        • lawikas Re: feromony 23.03.09, 11:54
          Chyba najbardziej skuteczne w działaniu feromony ma sklep
          www.feromony.pl/ słysze o nich same pozytywne opinie. To
          uczciwa i rzetelna firma.
        • alamut Re: feromony 08.04.09, 19:20
          Jesli moge dodac cos od siebie,to najskuteczniejsze feromony ma ta
          firma www.feromony.pl/ sprawdzona przeze mnie. Uczciwa i
          solidna. Pozdrawiam.
          • baba_krk Re: feromony 08.04.09, 19:23
            Ja rozumiem, że ta firma prowadzi jakiś monitoring mediów, ale niech to robi na
            czas, a nie odgrzebuje prawie że archiwalne wątki. Bez sensu, radzę popracować
            nad refleksem.
            • kitek_maly Re: feromony 08.04.09, 19:28

Baba, nie czepiaj się i doceń wkład tego pana. Tak za każdym razem nowy nick
              zakładać, to nie tak hop-siup. :)
              • baba_krk Re: feromony 08.04.09, 19:35
                Następnym razem czepnę się dopiero za miesiąc, gdy znowu się pojawi taka
                nachalna reklama :P
    • forumowicz_pospolity Re: feromony 10.01.09, 17:23
      skoro działam bez feromonów to po co przepłacać hehe
    • razzmatazzy Re: feromony 04.02.09, 15:33
      Wszystko już wiadomo:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64121&w=90853733

:))
      • niski.oktan Morda trolu! n/t 04.02.09, 15:40

• razzmatazzy Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 15:47
          No wiesz, żeby przez jedno 'l'... :(
          • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 15:54
            Weź se powiedz coś takiego: "lllll". Jak to brzmi?
            Mówiłem - na pieszczotę trzeba zasłużyć! :D
            • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 15:58
              Za co go gasisz???

Ale chyba przegięło na 69 - najpierw spóźniły się twoje orgazmy, teraz
              feromonami pryszczą.....

Co za dużo, to ....
              • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 16:22
                Którego jego gaszę?

I za dużo??? =O
                Czyżby aż tak się odwykło? Zakręciło się w głowie dziewczynie? :D
                • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 16:23
                  Ty paskudny, ty.

Lepiej szukaj orgazmów :))))
                  • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 16:31
                    :*
                    • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 20:36
                      No i? Znalazłeś któryś w między czasie?
                      :D
                      • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 20:49
                        Oj, widzę, że tobie też brakuje. :D
                        Mo dobra, mogę ci pożyczyć. Ale do kiedy? :)
                        • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 20:55
                          Nie chce pożyczki. Ofiaruj mi go.
                          • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 21:00
                            Łatwo powiedzieć - ofiaruj.
                            Ofiaruję i co, później zostanę tak sam jak ten xuj w torcie? :(
                            • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 21:07
                              Nie, tobie zostaną jeszcze te inne.....
                              • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 21:13
                                A ty naprawdę żadnego nie masz? :/
                                Czy tylko chcesz, żebym udowodnił, że mi zależy?
                                • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 21:16
                                  Nie rozbieraj mnie publicznie - to nie miejsce do tego :)))) Potem ktoś mi coś
                                  wywlecze i będę napiętnowana!

Udowadniaj, udowadniaj...... na kolanach, na czczo, rano, w nocy, słowem, mową i
                                  uczynkiem. Jak tylko chcesz - tylko zrób to, a nie mnie straszysz :D
                                  • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 21:23
                                    Naprawdę myślisz, że ktoś widzi? :/

I przeszkadza ci to, i jednocześnie oczekujesz, żebym "to" zrobił?
                                    • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 22:43
                                      Czyżbyś nie znał charakteru kobiety? ..... No Niski Oktanie, nie rozczarowywuj
                                      mnie, please:)
                                      • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 22:46
                                        A ktoś zna? :/
                                        Ktoś z nie-kobiet, ma się rozumieć.
                                        • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 23:02
                                          A to tyś nie koneser???
                                          • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 23:11
                                            Czy ornitolog musi umieć latać?
                                            • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 23:13
                                              Zdecydowanie tak:)
                                              • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 23:24
                                                Aha. A chemik organik srać koksem, tak? :D
                                                • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 23:53
                                                  To to już niekoniecznie!
                                                  • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 00:01
                                                    No z której strony bym nie próbował, wciąż wychodzi, że nie znam kobiet. :/
                                                  • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 00:13
                                                    No cóż, to chyba nic nie poradzę na taka przypadłość...
                                                  • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 00:17
                                                    Co zrobić, żyje się dalej...
                                                  • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 00:26
                                                    No tak, masz rację.

Uśmiech.
                                                  • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 00:47
                                                    Z tej strony też uśmiech, Gapciu. Kurze stopki. :)
                                                  • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 11:52
                                                    Oj jak ładnie, rozczulają mnie:)))......
                                                  • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 19:06
                                                    A odwet gdzie? A?!
                                                  • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 19:26
                                                    Nad rozczuloną się pastwić? Tym razem się ulitowano. :)
                                                  • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 19:38
                                                    Hm, hm, patrzcie go, miłosierny.
                                                  • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 19:52
                                                    Świat jest piękny w wigilię. :)
                                                  • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 19:54
                                                    Oj, tak mi przykro, nie trawię wigilii...
                                                  • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 20:08
                                                    Ale ja nie o Wigilii, ale o wigilii. :)

Ale tej przez 'W' nie trawisz? A co, ryb nie lubisz? :)
                                                  • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 20:36
                                                    Jak przez małe w - to o jaki prequel ci chodziło?

No nie lubię tej sztucznej atmosfery. Wstydzę się mocno.
                                                  • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 21:00
                                                    Mojego wyjazdu. :cool:

A odnośnie dużego 'W', to z atmosferą ja też raczej średniawo - to święto dla dzieci i wierzących. A właściwie całe Święta.
                                                    Ale lubię ryby. Nawet bardzo. :)
                                                  • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 21:18
                                                    Och, ryby..... dziś jadłam pangę gotowaną z pieczarkami, natką pietruszki jakoś
                                                    w winie. Pycha! ( uwielbiam mięso gotowane, czy to rybie, kurze czy insze).

Karp w szarym sosie - mniam...
                                                    Pstrąg smażony polany masełkiem i posypany usiekanym jajkiem na twardo.
                                                    Łosoś w papilotach - mniam....
                                                    Łosoś gotowany z warzywami.
                                                    Łosos w żółtym serze.

Rybka na słodko-kwaśno.

jej, głodna jestem!!!!!!!!!!!!!!!!

• niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 21:32
                                                    No proszę... :cool:
                                                    Widzę, dziecko, że się nadasz. :)
                                                  • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 21:35
                                                    Hihihihi, no nie wiem, nie miej aż takich oczekiwań!!! - co do sporządzania, ja
                                                    tylko akcentuję, ze lubię. To jednak różnica.
                                                  • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 21:44
                                                    No proszę, i 'hihihi' też jest... :cool:

A czy ktoś mówi, że do garów?
                                                    Do spożywania. Wspólnego. Po treningu, ma się rozumieć. :D
                                                  • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 21:58
                                                    Ależ oczywiście, po treningu!!!! dziwnym trafem po treningach mam zawsze szalony
                                                    apetyt, nawet suchy chleb jest wtedy dobry. Jednak forsowność ćwiczeń powoduje
                                                    ubytki kaloryczne :DDDDDDDDDDD
                                                  • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 22:10
                                                    Ciekawy masz metabolizm - naprawdę chce ci się jeść po treningach? =O
                                                    W takim razie będziemy jeść. :)
                                                  • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 22:13
                                                    Straszliwie :))))))))

I juz, sama nie wiem, czy ten trening nie mija się z celem :))) Jak sądzisz,
                                                    może zrezygnować? Hmmm....
                                                  • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 22:29
                                                    Nie namawiam, nie zmuszam.
                                                    Ale jak się trenuje, można więcej zjeść. :D
                                                  • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 22:34
                                                    Oj, ponamawiaj mnie ociupinkę. Ja tak lubię być namawianą......
                                                  • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 22:55
                                                    O proszę, i marudna się robi. Troszeczkę. :)
                                                    Ale nie jestem pewien, czy na pewno chciałabyś, żebym tak na oczach całej
                                                    Polski... No wiesz... :D
                                                  • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 23:39
                                                    Zaraz musisz na oczach? Innej powierzchni to nie masz?
                                                  • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 23:47
                                                    No właśnie nie muszę.
                                                    I nie wiem, czy byś chciała zaraz. :D
                                                  • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 05.02.09, 23:51
                                                    :)))))))))) zgubiłam wątek. Proszę cię - przypomnij mi treść :))))
                                                  • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 06.02.09, 00:37
                                                    Proszę uprzejmie :)
                                                    Oto treść:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64121&w=84807703&v=2&s=0
                                                  • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 06.02.09, 00:45
                                                    Cwaniaku!

Idź już spać, wyśpij się na jutro:))))) Nie szalej, jeździj ostrożnie, nóżki nie
                                                    połam, ząbków nie wybij, bioderko oszczędzaj. Wypocznij, uśmiechaj się dużo i
                                                    szeroko. Smakuj dobre rzeczy. Miej pogodę cudną i niezawodną. No, uważaj na
                                                    siebie. Smutno mi będzie bez ciebie, bo się ciutkę przyzwyczaiłam, ze jak coś
                                                    napiszę, to odwet nastąpi:)))

Kup sobie na drogę ostatnia Politykę, fajna, polecam.

No i prowadź się tak, co byś nam wstydu nie przyniósł.

Dobranoc. Uważaj naprawdę na siebie.

Też mam w tej chwili kurze stopki :)))
                                                  • niski.oktan Re: Morda trolu! n/t 06.02.09, 01:00
                                                    Być może jeszcze tu zajrzę - wyruszam dopiero w południe. :)

A póki co, tu jest coś nostalgicznego na dobranoc:
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64121&w=88479791&a=88552259
                                                    a tutaj coś energetycznego na rano:
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64121&w=88479791&a=90944496
                                                    Radzę nie mylić kolejności. :D

Co do moich najbliższych poczynań - oczywiście będę działał tak jak doradzasz/zarządzasz. :D

I będę uważał.

I ty też uważaj, i nie daj się chandrze/sezonowej depresji/ śliskim drogom. I nie przejmuj się świrami na forum.
                                                    No. :)

I dobranoc się z panią bardzo.
                                                    Łapki, rzecz jasna, w załączeniu.:)
                                                  • gapuchna Re: Morda trolu! n/t 06.02.09, 01:04
                                                    :))))))))

No, to całus na nos, do wyrka i na narty:)

Wpadaj.
                                                    Pa.
            • razzmatazzy Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 15:58
              niski.oktan napisał:

> Weź se powiedz coś takiego: "lllll". Jak to brzmi?

Jak 'rrrrr' u Japończyka? ;)

> Mówiłem - na pieszczotę trzeba zasłużyć! :D
              >

A nie to nie - nie będę się prosić! :P
          • milleniusz Re: Morda trolu! n/t 04.02.09, 16:06
            razzmatazzy napisała:

> No wiesz, żeby przez jedno 'l'... :(

Ale za to z kropką w temacie. Co prawda kropka przynależy do wykrzyknika, ale
            chyba jeszcze nie doszedł do tego, żeby rozdzielać wykrzynik na kropeczkę i
            pałeczkę. :D
    • puszysta_gimnazjalistka Re: feromony 04.02.09, 16:01
      http://www.moje-feromony-sa-najfajniejsze.pl/
    • juz_niedlugo_wiosna Re: feromony 04.02.09, 16:33
      jak to, kto miał styczność? przecież każdy ma swoje ;)
    • avital84 Re: feromony 04.02.09, 16:34
      Nooo, feromony mojego chłopa na mnie działają. :)
      • juz_niedlugo_wiosna Re: feromony 04.02.09, 17:12
        o! szczęśliwie zakochana? ;)
        gratuluję
        • avital84 Re: feromony 04.02.09, 17:15
          Ano ;), luty będzie już dziewiątym miesiącem tego zakochania. :)
          Feromony wciąż działają. ;)

Dzięki.
          • juz_niedlugo_wiosna Re: feromony 04.02.09, 17:20
            Cieszę się :)
            To daje nadzieję, że moja fascynacja też zamieni się w tak długotrwały stan
            zakochania ;)
    • qw994 Re: feromony 23.03.09, 18:57
      No pewnie, że miałam. Wytwarzam przecież.
    • mado-28 Re: feromony 04.12.15, 11:29
      Od momentu jak kupiłam mojemu facetowi perfum z feromonami Miyoshi Miyagi widzę że kobiety częściej spoglądają w jego stronę. Nawet moja znajoma jakoś bardziej się do niego ślini... nie podoba mi się to ale potwierdza to jednak fakt, że w jakimś stopniu działa. Kupowałam te feromony na tej stronie sexy-shop.pl , tanio, szybko, dyskretnie
    • michalkeee Re: feromony 12.01.16, 20:37
      działają, ale warto sprawdzać zawsze ile jest feromonów w środku (bo każdy działa inaczej) i ich zawartość we flakonie. Dużo informacji znajdziesz tutaj:
      www.biotrendy.pl/kategoria-produktu/feromony/
      • mateuszmattwarzecha Re: feromony 13.01.16, 12:31
        Michał, pobudka na forum? Tak, na biotrendach jest sporo informacji, ale ja mogę polecić konkretnie żeby kupić pheromone essence, sam używam tych dla mężczyzn i jestem bardzo zadowolony. Mają mocny zestaw w środku! to są te jak coś:
        sklep-feromony.pl/produkt/pheromone-essence-esencja-meskich-feromonow/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka