ewcialinka 05.09.06, 11:37 Znacie jakis fajny żłobek w łodzi??? Napiszcie co wiecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilkakkk Re: żłobek w ŁODZI 06.09.06, 22:35 HEJ!MY CHODZIMY NA SIARCZANĄ 11-JUŻ KILKA OSÓB NAM POLECIŁO TEN ŻŁOBEK ALE OSOBIŚCIE PROWADZĘ SYNKA DOPIERO 3 DZIEŃ I JAK NA RAZIE NIE MAM ZDANIA NA TEMAT TEGO ŻŁOBKA,POZDRAWIAM I POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
renataas Re: żłobek w ŁODZI 08.09.06, 19:16 Moja córka chodzi do żłobka na Wierzbowej, jestem zadowolona, jest fajny, przyjazny. Córeczka mojej koleżanki chodzi na Franciszkańską - też jest ok, druga koleżanka ma dziecko w żłobku na Inowrocławskiej i też jest zadowolona. Miałam również okazję poznać żłobek na Zachodniej i absolutnie nie polecam. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
michelle77 Re: żłobek w ŁODZI 24.09.06, 18:48 Napisz dokładnie, który żłobek przy Wierzbowej masz na myśli? Czy ten umiejscowiony w bloku w kwadracie: Źródłowa, Strykowska, Pomorska, Wierzbowa? Napisz coś o warunkach, ilości dzieciaków w grupach i osobach tam pracujących..Ważna jest też dla mnie cena. Pzdr...Miszkam w okolicach Pl. Dąbrowskiego i szukam czegoś niedaleko. Jeżeli możecie wskazać inny sensowny żłobek to będę wdzięczna.. Odpowiedz Link Zgłoś