1pastela 14.12.08, 09:37 czy możecie mi cos polecić???mam syna 1,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amajszczyk zapraszam serdecznie KOALA-klub malucha 14.12.08, 09:44 www.klubmalucha-koala.pl zapraszam na obejrzenie Klubiku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1pastela Re: zapraszam serdecznie KOALA-klub malucha 14.12.08, 13:46 a kiedy można by klubik obejrzeć??Lokalizacja mi bardzo odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
amajszczyk Re: zapraszam serdecznie KOALA-klub malucha 14.12.08, 21:03 Na str sa podane nr telefonów.Proszę o telefon. W każdej chwili możemy sie umówić na miejscu i obejrzeć klubik.Zapraszam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
21bunia pastela 15.12.08, 21:26 byłaś obejrzeć ten klubik?Mi też lokalizacja w sumie odpowiada. Warunki na stronie całkiem przystepne. a jak sam dom??Widziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
1pastela Re: pastela 15.12.08, 21:50 a no widzialam Dzis byłam. Mi ososbiście sie bardzo podoba. już nawet podpisałam umowę. Kubuś bedzie tam chodził od stycznia. Kobietka konkretna, sympatyczna. Dom duży, przestrony, warunki jak na mój gust bardzo dobre.Jest czyściutko i miło. To oczywiście moja opinia. Ja sie zdecydowałam ale ty myśle że jeśli pasuja ci wrunki to i tak sama powinnaś iść sobie i zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
bajkowenutki Re: witam poszukuje żłobek/klub malucha Ursynów 29.12.08, 16:23 Zapraszam do Akademii Małego Dziecka Bajkowe Nutki www.bajkowenutki.pl ul. Tulipanów 20 (w pobliżu Auchan) Odpowiedz Link Zgłoś
gingers73 Re: witam poszukuje żłobek/klub malucha Ursynów 30.12.08, 07:44 Ja tez polecam Koalę zapisałam tam naszego podoba mi się że dzieci zaczynają wszystkie od początku że latem jest ogród że włascicielka ma swoje pociechy i wie o czym mówi (swoją drogą miła Pani naprawdę podchodzę z optymizmem że się synkowi spodoba bo w nd szalał i bawił się z synkiem Pani Oli pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś