quinax 08.11.07, 18:45 Jeśli ktoś używał proszę o opinię... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewencja Re: kosmetyki Tołpa 13.11.07, 08:32 Hej, ja używam, najpierw może napiszę co wchodzi w skłąd linii HUMINEA STREFA T, jest to żel do mycia twarzy, pianka hipoalergiczna do mycia twarzy, tonik-zel 2w1, maska koryguijaca,, oraz krem matujacy. Polecam Pianke - 16,99zl. Bo starcza na dluzej wg mnie niz żel, i nie wysusza,a wrecz nawilza twar, natomiast produkcja loju juz nie dziala:-) Tonik-zel mam w pracy i ewentualnieprzy sobie,i przemywa sobie buźke od czasu do czasu,on dziala sciagajaco, i lekko matujaco. Maska korygujaca jest z cynkiem, mozesz ja nakladac miejscowo,albo na cala twarz (dekolt,i plecy tez moga byc-bez problemu) na 10 - 15min.Ona wysusza, bo jest w niej cynk, ale jest skutena, jak boisz sie wysuszenia to miejscowo raz w tygodni, ona uspokaja skora,poprawia jej koloryt,i hamuje prace gruczolow lojowych. Krem matujacy - 40ml. Jest kremem do skory tlustej,mieszanej,tradzikowej, bedzie nawilzac i matowic, bedzie rowniez leczyc nasza skore:-) Jak ktos ma pytania to smialo walcie:) Na koniec powiem,ze jest jeszczekorektor punktowy (5ml.), jest tylko jeden kolor, nie ma testerow na stoisku, ale kolor jest jeden niestety. Korektor maskuje, i leczy,bo ma zawartosc cynku, do stosowania miejscowo. KOrektor beda wycofywac,ale jeszcze troszke bedzie dostepny. Pozdrawiam! Odpowiedz Link