Dodaj do ulubionych

Pokonane HCV

IP: *.dynamic.mm.pl 24.02.14, 10:15
Witam, chciałam wszystkich tutaj wesprzeć w walce i napisać ze można tą cholerę pokonać. Mój mąż właśnie miał ostatnią kontrolę pół roku po leczeniu i wirusa nie ma :)
Obserwuj wątek
    • Gość: avers Re: Pokonane HCV IP: *.internetia.net.pl 24.02.14, 12:36
      Co tu dużo gadać, gratulację! i teraz uważać by się gdzieś na nowo nie zakazić :). Ja też w takim razie sobie coś napiszę. W sobotę zrobiłem ostatni zastrzyk z mojej 48 tygodniowej terapii i za tydzień na badania :D. Z racji tego, że jestem ze śląska napisze tak: "jo tyż chca minusa" ! :)
      • Gość: MyHusband Re: Pokonane HCV IP: *.dynamic.mm.pl 24.02.14, 13:18
        My też ze śląska:) Będzie minus, będzie:) Kurcze to było dłuższe pół roku niż pół roku na leczeniu. Naprawdę, czekaliśmy z niecierpliwością. Na wizycie 3 miesiące po kuracji, trochę się denerwowałam bo próby wskoczyły na 30 i dr powiedział,że mogłyby być niższe. To mogło świadczyć o tym że się cholerstwo odradza, ale nie. To chyba była wina garści suplementów. Chyba zbyt dużo zafundowałam mężulkowi wspomagaczy. Zmniejszyłam to i jest okay:)
        • Gość: xhcvx Re: Pokonane HCV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.14, 11:56
          Jakiej wizycie po 3 miesiącach ? Robili mu wtedy test na obecność ?
          Ja mam tylko jedną po 6 - wierze ze bedzie dobrze.
          Gratulacje (też ze Ślaska)

xhcvx
          • Gość: wiki Re: Pokonane HCV IP: *.jaroslaw.net.pl 26.02.14, 12:36
            Ja tez miałam wizytę po 3mies. Zrobili morfologię i próby wątrobowe...
      • agneskas Re: Pokonane HCV 24.02.14, 13:18
        Gratulacje !!!
        Pozdrawiam serdecznie.
    • clean1 Re: Pokonane HCV 24.02.14, 14:46
      :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

No to się klub powiększa! ZAPRASZAMY NASTĘPNYCH!!!
    • miroslawzlublina Re: Pokonane HCV 03.03.14, 16:09
      Gratulacje! Mam nadzieję, że mnie też się uda! :)
      Mirek
      (www.mirek.natemat.pl)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka