krzyspp1 03.11.08, 19:06 witam po dluzszej przerwie. zona ma straszne bole stawow przy swoim hcv+. co braliscie? aha, dodam, ze zona ma astme, wiec zele odpadaja: obkurczaja oskrzela. dzieki, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bananarama-live Re: bole stawow. 03.11.08, 19:25 Jesli chodzi o bole stawów przy terapii, brałem paracetamol. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyspp1 Re: bole stawow. 03.11.08, 21:17 no wlasnie zapomnialem dodac: jest jeszcze przed terapia. lekarz (ale internista) polecil zazywanie apapu. pomoc moze pomoze, ale czy nie obciazy watroby? Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: bole stawow. 03.11.08, 21:28 Obciazy, ale gdyby nie wiedziała o hcv, mogła by brac przez 30 lat apap i umrzec na opryszczke. Odpowiedz Link Zgłoś
zielik85 Re: bole stawow. 18.11.08, 09:27 na bole stawow paracetamol najlepszy w szpitalu to daja, wiec mysle ze mozna brac. A kazda tabletka szkodzi na watrobe, wiec co musielibysmy caly czas chodzic z goraczka 38, bolami glowy itd bo szkodzi na watrobe - nie da sie tak. Wszytsko szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
olalala1972 Re: bole stawow. 30.08.14, 09:21 Czy sprawdziliscie poziom wit D? Przeważnie w chorobach tarczycy spada poziom wit D ( często nie jest ona przetwarzana, wiec aktywna wit D, nie ta ogólnodostępna ), rośnie cholesterol . Wit d powinno sie przyjmować z tłuszczem , czyli z olejem lub omega 3,6,9. Jak spadła mi wit d do 0 przestałam chodzić , zaczely mi sie wykrzywiac nogi, czujesz sie bardzo słabo , nie chce sie żyć , deprecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: bole stawow. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.14, 21:16 Ja przed leczeniem mialam straszne bole stawow,bralam wszystko diclofenak,tolperis,paracetamol,czyli to co przy reumatyzmie przepisane przez interniste(wiedzial o zakazeniu)Na pocieszenie powiem ze jak zaczelam brac interferon to juz od pierwszego strzalu przestalo bolec i tak jest do dzis:-) terapia 48tyg i juz 3 miesiace po,wiec proponuje zabrac sie za leczenie.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś