bananarama-live 18.01.09, 02:51 www.suplementydiety.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bananarama-live ps 18.01.09, 02:53 Chłeptam od 2 tygodni i jestem coraz ładniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: ps 18.01.09, 10:53 To by się zgadzało. Moim synom pomagał na pryszcze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
joahal Re: ...a może Aloes 18.01.09, 10:47 Wiele lat temu moja mama zmieliła aloes, zmieszała go z czerwonym winem, przecedziła i piła tę miksturę. Na co? Chyba na wrzody na żołądku. Pewnie dla nas wątrobowców to niezdrowa nalewka, ale mojej mamie chyba pomogło, ciągle żyje i ma się dobrze :) Ale czy to po aloesie..... Odpowiedz Link Zgłoś
sami16 Re: ...a może Aloes 18.01.09, 13:40 Jako 2-3latka byłam łysa<miałam tylko delikatny meszek na głowie> a moja bliźniaczka miała już b. duzo włosów na dodatek b. gęstych. Mama sie zdenerwowała wycisnęła sok z aloesa i przecierała mi głowę po myciu teraz <do początku terapii miałam najzdrowsze włosy i najbardziej gęstsze.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitandragan Re: ...a może Aloes 19.01.09, 12:28 Piłem coś takiego, ale przestałem po rozpoczęciu terapii. Został tylko miód z cytryna i tran:)Polecam - wzmacniają organizm. Odpowiedz Link Zgłoś