loso11 03.04.09, 12:57 Witam Czy u Panstwa rowniez sa problemy z zakupem, w aptekach mowia ze nie ma u producenta, hurtowniach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Ursofalk,problemy z zakupem... 03.04.09, 15:18 Nie używam, ale o ile się orientuję to samo jest sprzedawane pod co najmniej 3 innymi nazwami. Różne kombinacje ilości i mocy: www.doz.pl/leki/s922-kwas_ursodeoksycholowy Może zapytaj o zamiennik. Odpowiedz Link Zgłoś
loso11 Re: Ursofalk,problemy z zakupem... 03.04.09, 16:03 tak,wiem ursocam, proursol, ursopol (inna dawka) doszly mnie sluchy ze byc moze producent wycofal sie z produkcji tego leku, moze ktos cos wie... O zamienniki pytalem i oprocz ursopol pozaostalych rowniez brak a i z ursopolem nie jest oczywiste ze jest dostepny...cos dziwnego Odpowiedz Link Zgłoś
moniuszko Re: Ursofalk,problemy z zakupem... 03.04.09, 19:58 Ja tydzień temu kupiłem 3 opakowania i nie miałem z tym żadnych problemów więc nie wiem.Mam nadzieje, że przy najstępnym zakupie tez tak będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
loso11 Re: Ursofalk,problemy z zakupem... 04.04.09, 10:00 moniuszko napisał: > Ja tydzień temu kupiłem 3 opakowania i nie miałem z tym żadnych > problemów więc nie wiem.Mam nadzieje, że przy najstępnym zakupie tez > tak będzie... Pochodzilem po aptekach i tam gdzie byl na stanie apteki to mozna zakupic,natomiast nie ma mozliwosci zamowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza586 Re: Ursofalk,problemy z zakupem... 19.05.09, 22:27 Witam Ja również szukam tego leku - czy mozna sie dowiedzie gdzie można zakupic to lekarswo Odpowiedz Link Zgłoś
loso11 Re: Ursofalk,problemy z zakupem... 20.05.09, 09:13 niestety szukac trzeba w aptekach gdzie zostal jeszcze na stanie, sa jakies duze problemy z lekiem u producenta, malo tego...zaczynaja byc spore problemy z zamiennikami (poza ewentualnie ursopol,ktory ma inna dawke) luiza586 napisała: > Witam > Ja również szukam tego leku - czy mozna sie dowiedzie gdzie można zakupic to > lekarswo Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Ursofalk,problemy z zakupem... 20.05.09, 09:48 Albo szukać w aptekach internetowych. Niektóre twierdzą że posiadają. Oczywiście w tej sytuacji przed zamówieniem lepiej zatelefonować i się upewnić. Widziałem też ogłoszenie na gumtree. Odpowiedz Link Zgłoś
loso11 Re: Ursofalk,problemy z zakupem... 20.05.09, 10:17 W internetowych sa braki zarowno ursofalku jak i ursocamu, w tradycyjnej rowniez braki,brak w hurtowniach. W aptekach tam gdzie sa na stanie to mozna kupic (czesto duzo drozej) Tak przy okazji,sa jakies procedury jesli nie ma ani leku podstawwowego ani zamiennikow? jan-w napisał: > Albo szukać w aptekach internetowych. Niektóre twierdzą że posiadają. Oczywiści > e > w tej sytuacji przed zamówieniem lepiej zatelefonować i się upewnić. Widziałem > też ogłoszenie na gumtree. Odpowiedz Link Zgłoś
kanaapka Re: Ursofalk,problemy z zakupem... 30.06.09, 21:15 ja miałam ten lek wypisany przez lekarza na receptę- był robiony w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś