gosia-s 21.11.02, 15:54 Bardzo lubię biały ser na śniadanie, byle nie na słodko. Zwykle mieszam go ze śmietaną i szczypiorkiem, startym kiszonym ogórkiem bądź pokrojonym pomidorem. Może ktoś mi zdradzi jakiś inny przepis? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maria Re: Pomysły na twarożek :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 16:59 Witam Mnie bardzo smakuje twarożek z sardynką, jajkiem ze szczypiorkiem lub cebulą cukrową. Sardynki z puszki wraz z olejem rozdrobnić widelcem, dodać rozdrobniony twarożek, jajka na dwardo pokrojone w drobną kostkę i szczypiorek [lub cebulkę]. Wszystko wymieszać dodać pieprzu, ew. soli. Bardzo smaczne i pożywne. Z pozdr. - Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: Pomysły na twarożek :) IP: sunserver:* / 212.244.59.* 22.11.02, 10:04 JA tez z sardynkami, ale bez oleju, tzn sardynki z puszki, wyczyścić z ości, jesli to nie filet, jednak średnia cebula i prawie cała kostka serka oraz majonez i przyprawy. Pycha Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Re: Pomysły na twarożek :) 22.11.02, 11:33 Pyszny jest ze świerzą bazylią+koperek+pomidor+jogurt naturalny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Pomysły na twarożek :) IP: *.dip.t-dialin.net 22.11.02, 13:52 Twarozek z dzemem.Moge jesc cale zycie. Twarozek z papryka slodka,czosnkiem i odrobina harrisy lub tabasco. Twarog z koziego mleka jw twrozek z curry,czosnkiem. Twarog z koziego mleka z czosnkiem,szpinakiem. Zawsze mozna dodac (jesli twarog zbyt suchy)jogurtu lub smietany smacznego. Ide jesc bo zglodnialem. niech zyje twarog! Odpowiedz Link Zgłoś