monikaizuza 18.07.11, 13:25 Chcialam podzielić się moim bólem ,który mnie przepełnia. tydzień temu zginęła moja mala księżniczka, ..runą mój cały świat. może jest ktoś kto przeżył stratę swojego dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata.95 Re: Zuzia 18.07.11, 17:20 Droga Zuziu,ja tez stracilam dziecko.Odszedl 2.06.2011,nie daje rady,bol jest codziennie coraz wiekszy.Mial 20 lat i zmarl w szpitalu,chorowal od urodzenia,ale zawsze odganialam mysli o smierci.Jednak Pan Bog zabral go do siebie,mam nadzieje i wierze,ze mu tam lepiej i juz nie cierpi.Napisz cos wiecej o swojej stracie i twoim cierpieniu.Jestem z Toba Renia Odpowiedz Link Zgłoś
anna.wasil Re: Zuzia 19.07.11, 23:13 Łączę się z Wami w tym wielki bólu.15 m-cy temu odszedł mój Tatuń.Wiem że nie można porównać tej straty,sama mam córkę.Polecam Wam "forum dlaczego " tam znajdziecie kontakt z innymi rodzicami . (*)(*)(*) dla Waszych aniołków Odpowiedz Link Zgłoś
kasik2222 Re: Zuzia 20.07.11, 08:48 [*] nie wyobrażam sobie takiej straty, sama mam córeczkę. odszedł mój mąż, ojciec mojej małej, ból ogromny, ale Twojego bólu sobie nie wyobrażam. To najgorsze co może człowieka spotkać - strata dziecka Ogromnie Ci współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
agawa43 Re: Zuzia 20.07.11, 09:05 Łączę się z Tobą w bólu i cierpieniu. Ja nie mogę pogodzić się ze śmiercią brata i chyba nie wybaczę Tego Bogu. Już nawet nie potrafię się modlić. Przestałam. Odpowiedz Link Zgłoś