18.07.11, 13:25
Chcialam podzielić się moim bólem ,który mnie przepełnia. tydzień temu zginęła moja mala księżniczka, ..runą mój cały świat. może jest ktoś kto przeżył stratę swojego dziecka?
Obserwuj wątek
    • renata.95 Re: Zuzia 18.07.11, 17:20
      Droga Zuziu,ja tez stracilam dziecko.Odszedl 2.06.2011,nie daje rady,bol jest codziennie coraz wiekszy.Mial 20 lat i zmarl w szpitalu,chorowal od urodzenia,ale zawsze odganialam mysli o smierci.Jednak Pan Bog zabral go do siebie,mam nadzieje i wierze,ze mu tam lepiej i juz nie cierpi.Napisz cos wiecej o swojej stracie i twoim cierpieniu.Jestem z Toba Renia
    • anna.wasil Re: Zuzia 19.07.11, 23:13
      Łączę się z Wami w tym wielki bólu.15 m-cy temu odszedł mój Tatuń.Wiem że nie można porównać tej straty,sama mam córkę.Polecam Wam "forum dlaczego " tam znajdziecie kontakt z innymi rodzicami .
      (*)(*)(*) dla Waszych aniołków
      • kasik2222 Re: Zuzia 20.07.11, 08:48
        [*] nie wyobrażam sobie takiej straty, sama mam córeczkę. odszedł mój mąż, ojciec mojej małej, ból ogromny, ale Twojego bólu sobie nie wyobrażam. To najgorsze co może człowieka spotkać - strata dziecka
        Ogromnie Ci współczuję.
        • agawa43 Re: Zuzia 20.07.11, 09:05
          Łączę się z Tobą w bólu i cierpieniu.
          Ja nie mogę pogodzić się ze śmiercią brata i chyba nie wybaczę Tego Bogu.
          Już nawet nie potrafię się modlić. Przestałam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka