22.11.11, 22:01
Wiem ze nie przyjdziesz choc swiat znow wali sie na glowe. Wiem ze nie przykryjesz kiedy spie a okno otwarte wiem ze lzy nie obetrzesz. Wiem ze nie wysluchasz nie przytulisz nie powiesz damy rade wiem ze pod reke nie wezmiesz kiedy z bolu krok zmyle. Wiem ze w kuchni nie usiadziesz twarzy w dlonie nie wezmiesz nie usmiechniesz sie do mnie. Wiem ze swiatla nie zapalisz zebym sie nie bala ze z psem nie wyjdziesz jablek nie przyniesiesz. Wiem cholera wiem! Ale prosze choc we snie mnie utul i ukolysz we snie daj mi sile zeby dalej isc upadac i sie podnosic zeby dalej jakos zyc zyc . A

Dni za dniami mijają przyspieszając wciaz biegu...aż się urwą...Za marzeniem nadąrzyć nie mogą...A pytanie odwieczne CO na tamtym jest brzegu? Pali usta i ludziom i Bogom...
Obserwuj wątek
    • margolka-and-more Re: Wiem 22.11.11, 23:03
      czy ja wiem... bo jest skądś ta siła, która z ziemi podnosi... Zobaczysz, dojdziemy, zobaczysz - czekają, zobaczysz - SĄ, blisko są, obok...
      • mocnakrysia Re: Wiem 26.11.11, 19:44
        A ja nie wiem czy jest ta siła,nie wiem czy są blisko. Wkrótce święta i 2 rocznica śmierci mojej mamusi, Tęsknię, tak samo,boli też mimo że tak wiele dobrych rzeczy wydarzyło się w moim życiu. Nie potrafię się cieszyć,boję się okazywać radość,tak bardzo bym chciała się tym podzielić z mamą -niestety.
    • margolka-and-more Re: Wiem 29.11.11, 22:02
      Ktoś mi podesłał, żebym szukała świateł po nocach. To i podsyłam Wam. Może do kogoś trafi. Katolickie. Internetowe rekolekcje adwentowe. MocneSlowo.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka