22.11.10, 17:58
Jest to trochę oftop, ale czy możecie mi polecić jakiegoś hematologa w Warszawie? Oczywiście prywatnie, bo na NFZ to wiem, że można pomarzyć. Nie szukam geniusza, ani sławy ale kogoś kto nie ma fobii odnośnie przepisywania witaminy B12 w zastrzykach.
Moja neurolog poleciła mi kogoś ale jak lekarz lekarz poleca, to jest zupełnie co innego niż jak się usłyszy rzeczowa ocenę innego pacjenta.
Z góry dziękujęsmile

Obserwuj wątek
    • jurmik Re: hematolog 22.11.10, 19:14
      Odnośnie konkretnego hematologa nie pomogę, bo nie jestem z Warszawy, mam tylko taką uwagę - jak moja endo poleca jakiegoś lekarza, to na pewno warto do niego iść. Endo mówi, że poleca tylko takich, za polecenie których nie musi się wstydzić. A jak kogoś poleci, to zawsze potem pyta o opinię, czy dobrze poleciła i co było nie tak (jeśli było) - w ten sposób ma opinie pacjentów o różnych lekarzach i wie, kogo polecać, a kogo nie.
      • czupakabra27 Re: hematolog 23.11.10, 19:25
        Ja raczej myślałabym, że panie się przyjaźnią to się polecająsmile
        Do polecanej hematolog terminy są na koniec roku więc sobie poczekam.

Cały czas nie rozumiem, czemu mam zawracać głowę hematologowi i wysłuchiwać, że niepotrzebnie przyszłam, kiedy internista czy neurolog spokojnie by sobie poradziły z wypisaniem zlecenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka