18.03.11, 14:36
sadzony jesienią- czy komuś wychodzi już? u mnie jak na płaskowyżu Nazca- fantastyczne rysunki naziemne wykonane przez myszy... Się zastanawiam, czy zeżarły czy wpuściły do Nowej Zelandii czy wszystko w porzo...
Obserwuj wątek
    • yoma Re: czosnek 18.03.11, 15:23
      Ni chuchu. Gdybym nie narobiła zdjęć, żeby wiedzieć, gdzie go mam, tobym nie wiedziała, gdzie go mam.
      • dorkasz1 Re: czosnek 18.03.11, 15:54
        Mój ma 1 cm. Niewiele brakowało, a Młody by go przekopał. W szale kopania warzywnika. To nic, że zostało 7 innych grządek. Z niewyrwanymi kalarepkami, z chwaściorami... Ta mu się najbardziej podobała. Czysta była i zagrabiona...
        • lellapolella Re: czosnek 18.03.11, 17:37
          to jutro wezmę okularki i pójdę się czołgać:)
          też dziś( nie powiem, że bez inspiracji z Twojej strony...) wręczyłam Młodemu szpadel, pokazałam palcem odkąd dokąd i mam wreszcie zagon pod cebulę i podkładki różane:)
          • yoma Re: czosnek 18.03.11, 17:38
            > pokazałam palcem odkąd dokąd

Pokazuje się: odtąd do piątej po południu... :P
            • dorkasz1 Re: czosnek 18.03.11, 17:54
              Ja w związku z tym pokazywaniem mało nie straciłam czosnku, ale połowa warzywnika już przeryta. No i w ramach przygotowania do dorosłego życia pogoniłam do mycia okien, więc okna na parterze były przez jeden dzień czyste. Okazuje się, że czynność mycia okien nie przekracza możliwości młodego człowieka :) Piszę były, bo mój kot Banderas, gdy chce wrócić do domu, wykonuje takie ruchy jakby mył okna. Sięga przy tym do połowy okien, a zwiedza po kolei wszystkie parapety, dopóki nie trafi na pomieszczenie, w którym ktoś jest. A że ostatnio pada deszcz, więc możecie się domyślić jak te okna teraz wyglądają...
            • horpyna4 Re: czosnek 18.03.11, 18:08
              He, he... widzę, że wiesz, co to jest wojskowa czasoprzestrzeń. Rzeczywiście może być i ogrodowa.
              • leloop Re: czosnek 18.03.11, 22:38
                > He, he... widzę, że wiesz, co to jest wojskowa czasoprzestrzeń.
                taaa ...mam przekopane stad do obiadu ;)
                ech studenci, wy to jak dzieci, tylko wam wódka i dziwki w głowie :)
                • yoma Re: czosnek 19.03.11, 11:51
                  Ee, teraz to już panie wszystko nie takie jak kiedyś. Kiedyś to i wódka była zimniejsza, i dziewczyny łatwiejsze...
          • leloop Re: czosnek 18.03.11, 22:40
            > też dziś( nie powiem, że bez inspiracji z Twojej strony...) wręczyłam Młodemu szpadel, pokazałam palcem odkąd dokąd
            czy ja się doczekam takiej chwili, ze Młode mi grzędy przekopią ... i wyplewia, bo po zimie to ho, ho, ho ...
            • lellapolella Re: czosnek 18.03.11, 23:04
              Młody ma nawrót budowania tężyzny i doskonale mu takie prace leżą- pokazać palcem musiałam, żeby się nie rozbujał, bo mogłabym zostać Panią Na Ugorze... Plewienie odpada, to koronkowa robota;) Tak się właśnie zastanawiam, czy mam jeszcze jakieś większe puste kawałki, żeby go tam wpuścić ale nie znajduję:/ Cholerny pech, jak już coś jest, to z żytem- nie ma siły, żeby po Młodym nie wylazło.
              • yoma Re: czosnek 19.03.11, 11:53
                Dawaj Młodego

rozsadnik se muszę gdzieś zrobić, a tam gleba klasy VI strasznie poprzerastana :)
    • yoma Re: czosnek 21.03.11, 16:41
      Jest czosnek! :)
      • lellapolella Re: czosnek 21.03.11, 18:04
        mój też jest!
        • yoma Re: czosnek 23.03.11, 09:36
          To pokażę wam jeszcze potwora, który na mnie wyskoczył po odpakowaniu róż z kopczyków, i idę do roboty

trochę nieostry, ale widać. Chyba jednak muszę sobie urżnąć to oko :(
          img861.imageshack.us/i/p1060740.jpg/
          • bei Re: czosnek 23.03.11, 11:24
            Potwór potffffffffffffffffffffffornie niestraszny:)
            • se_nka0 Re: czosnek 23.03.11, 11:44
              Widać po ,,twarzy,, , że powietrzaaaa wołał ;)
              • yoma Re: czosnek 23.03.11, 12:30
                Oj wołał, dobrze, że odpakowałam :) Może i niestraszny, ale za to tęgi :)
                • lellapolella Re: czosnek 23.03.11, 12:59
                  duuuuży:)
                  Yoma, odpakowujesz już róże?
                  • yoma Re: czosnek 23.03.11, 13:03
                    Odpakowane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka