yoma 28.12.11, 19:21 i spółka allegro.pl/jedyna-roza-rosnaca-na-bagnach-roza-blotna-sadzonk-i2010281093.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lellapolella Re: Lella! 28.12.11, 20:06 mam ją od poprzedniej jesieni, dobrze rośnie i nawet się rozmnożyła, bo wypuściła jeden z odrostów stanowczo za daleko;) co do sprzedawcy- nie polecam:/ Odpowiedz Link
yoma Re: Lella! 28.12.11, 20:10 Mówisz? Szkoda, bo ma różne rzeczy, co ja je chcę. Czemu nie? Odpowiedz Link
lellapolella Re: Lella! 28.12.11, 20:39 kupowałam od niego rok temu, też tak późno... o tej porze guzik widać w doniczkach a jak widać, to też niełatwo poznać, czy żyje. Rodgersja wcale mi nie wylazła, dereń kousa był mniejszy i to dużo, niż w opisie aukcji, w dodatku, jak się okazało- zimny trup( u mnie nie zmarzł- zimował w spiżarce). Nie pamiętam, co jeszcze kupowałam, pewnie z pięć różnych, co by mi się za paczkę zwróciło, zadowolona jetem tylko z róży ale ją, jak czas pokazał, trudno zamordować. Kilka miesięcy później znalazłam na FO wątek recenzujący sprzedawców i okazało się, że nie tylko mnie to spotkało, pan ten często wysyła mniejsze niż obiecuje, martwe albo inne. Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Lella! 28.12.11, 21:59 Ciekawe czy davesgarden.com wie gdzie się pokazują ich zdjęcia? Odpowiedz Link
yoma Re: Lella! 29.12.11, 10:47 Davesgarden pewnie nie wie, nie to, że mi go żal, bo go czemuś nie lubię. Szkoda, bo koleś ma anafalis i coś tam jeszcze, co chciałam, ale jak nie, to nie. To wyrzucam z zakładek i idę pooglądać pana Podstolca :) Odpowiedz Link
lellapolella Re: Lella! 29.12.11, 14:40 To > wyrzucam z zakładek i idę pooglądać pana Podstolca :) nie idź, to wciąga;) Odpowiedz Link
yoma Re: Lella! 29.12.11, 15:36 Niech, bo dzisiaj się byczę. Ale nie, nie zjadło mnie. A taką panią kto zna? allegro.pl/antypka-tani-zywoplot-nie-alycza-sadzonki-0-50zl-i2005575337.html Nie antypkę. Sprzedającą. Odpowiedz Link
lellapolella Re: Lella! 29.12.11, 15:55 nie znam, chciałam Ci sprawdzić na FO, bo był tam znakomity wątek ale okazało się, że został zamknięty PO interwencji sprzedawców:( Nie wolno ponoć pisać, ze ktoś sprzedaje badziewie, dopóki się mu tego nie udowodni w sądzie. Hmm. Dobrze choć, ze na razie można wystawiać negatywy... Odpowiedz Link
yoma Re: Lella! 30.12.11, 13:05 Jak kto ma 1 negatywa na ponad 2000, to chyba można, co? Nawet biorąc poprawkę... Odpowiedz Link